50% billigere end et Hotel
Booket for nylig på Wimdu

Wimdu hjælper dig med at finde din næste ferielejlighed eller bed & breakfast

Kunne du tænke dig at nyde en café au lait på en fortorvscafé ved Seinens bred, kigge ned på Themsen fra det fantastiske Millennium Eye eller opleve gadekunstnere på Ramblaen? Europas storbyer har masser at byde på! Du drømmer måske om at pakke kufferten og tage af sted til forførende Paris, Stockholm, München, London eller Barcelona? Hos Wimdu kan du nemt og sikkert finde ferielejligheder – ikke bare over alt i Europa, men over hele verden!

Wimdu redefinerer din måde at rejse på. På Wimdu udbyder private personer deres huse, lejligheder og ekstra værelser. Disse ferielejligheder og bed & breakfast er ikke bare hyggeligere og mere komfortable end et hotel; de er også billigere. Ved at bo hos private b&b kan du nyde godt af din lokale værts store viden om byen, og du kan få tips til spændende barer eller restauranter, der ikke står i din rejseguide. På den måde kan du navigere uden om de sædvanlige turistfælder og finde frem til byens unikke kvarterer og oplevelser.

Find de perfekte ferielejligheder og bed & breakfast med Wimdu

Ligegyldigt om du er på udkig efter en storbyferie til New York, miniferie til Rom, feriebolig i Amsterdam eller et weekendophold i Berlin kan du booke din ferielejlighed hjemmefra. Med Wimdu kan du finde de smukkeste ferielejligheder, de hyggeligste bed & breakfast og billedskønne byhuse. Vores store udvalg dækker alle typer, budgetter og ønsker. Med Wimdu kan du finde ferielejligheder i storbyer verden over, og du kan bruge Wimdus kæmpe rejsenetværk til at finde frem til de mest utrolige ferielejligheder. Du har mulighed for at se billeder og beskrivelser af alle vores ferielejligheder og dermed beslutte dig i ro og mag. Opret en gratis profil og gå på opdagelse i Wimdus verden og de over 235.000 boliger. Det bliver måske snart dig, som rejser som en lokal!

Vil du være vært?

Har du lyst til at leje din egen bolig ud? Wimdu gør det let for dig, uanset om du vil udleje et enkelt værelse, en hel lejlighed, et by- eller familiehus eller for den sags skyld et slot. Du bestemmer selv, om du vil leje din bolig ud for en enkelt nat, en weekend eller i en hel måned. Du afgør, hvem du vil leje ud til og i hvor lang tid. Hos Wimdu kan du gratis lægge din bolig online og få et stort supplement til din husleje ved at leje den ud.

På Wimdus hjemmeside kan du fremvise din lejlighed, værelse eller lignende til vores verdensomspændende fællesskab af mange potentielle gæster og dermed blive vært for gæster fra hele verden. Det er gratis at lægge annoncer på Wimdu, og du kan oprette lige så mange, du vil. Du kan vise dine gæster de mest fantastiske steder i din egen by og på den måde give dem en unik oplevelse – samtidig med at du tjener penge!

Favorit Rejsemål
Andre Destinationer