Om Wimdu. Alt hvad der er værd at vide om os.

Mød holdet bag, find jobtilbud og lær mere om hvad vi foretager os.

Aboutus polaroids
 • "Folk med ekstra værelser...kan leje deres værelser ud til turister og tjene en lille formue..."
  — The Telegraph, 28. december 2012
 • "Wimdu opererer ikke med et minimalt budget. I Juni 2011 modtog de $90 millioner fra deres hoved investorer."
  — The Economist, 6. august 2011
 • "Alternativ til et hotel...Berlin-baseret Wimdu er noget du skulle holde øje med."
  — New York Post, 26. sep 2011
Besøg vores presseside

Virksomheden

Wimdu startede som et lille internationalt team i marts 2011, men er hurtigt vokset til en sammentømret gruppe på 250 dedikerede medarbejdere på verdensplan.

 

Stadig hastigt voksende, er Wimdu nu en førende online platform med en bred vifte af private overnatninger i alle prisklasser. Ved at forbinde gæster og værter fra hele verden, giver Wimdu dig en behagelig, autentisk rejseoplevelse, til dig der ønsker et smart alternativ til hoteller.

Fra en penthouse lejlighed i New York, til en ferielejlighed på Mallorca eller et studio i Paris, så garanterer Wimdu's udvalg af mere end 300.000 boliger i over 100 lande, at du finder en attraktiv overnatning til en overkommelig pris til din næste ferie.

Men det er ikke det hele. Wimdu lader dig også leje din egen bolig ud til andre der leder efter et sted at bo. Det er gratis at registrere sig og det kan derved lade sig gøre at tjene penge på sin ubenyttede plads imens man hjælper andre med at udforske verden.

Facts

Grundlagt:
Marts 2011
Hovedkvarter:
Berlin, Tyskland
 • > 15 sprog
 • > 150 lande
 • > 250 medarbejdere
 • > 300.000 boliger
 • > 1 million registrede brugere
 • > 90 mio. dollars finansieret
Photograph ceo

Historien

Wimdu er grundlagt i 2011 af Arne Bleckwenn og Hinrich Dreiling, to nære venner, som med succes havde grundlagt to firmaer, før de startede Wimdu. De var blevet stadigt mere utilfredse med dyre, anonyme hoteller ogbesluttede derfor at skabe Wimdu, et firma, der skulle kombinere teknisk know-how, en passion for rejser og større opmærksomhed på de enkelte brugeres behov.

I slutningen af 2014 besluttede Bleckwenn og Drelling at afgå som administrerende direktører for Wimdu og i stedet gå ind i bestyrelsen, så de begyndte at lede efter de rette folk til at overtage deres poster. De fandt yderst velegnede kandidater i Arne Kahlke og Soren Kress, og direktørforpligtelserne blev frivilligt overdraget i begyndelsen af 2015. De nye direktører medbringer den nødvendige kombinerede ekspertise til at løfte Wimdu et trin opad. Kahlke og Kress havde tidligere grundlagt dating-websiden "ElitePartner" og fortsatte med en vellykket positionering af "Parship" som den vigtigste matchmaking platform i Tyskland. Takket være deres lederevner vil Wimdu fortsætte sin succes som en af verdens førende platforme, der tilbyder et smart alternativ till hoteller.

Vores over 250 internationale medarbejdere, der arbejder på hovedkontoret i Berlin og vores kontor i Lissabon, er et alsidigt team af højt kvalificerede og entusiastiske mennesker, der alle har som mål at at gøre private lejligheder til en let anvendelig, global standard. Vores mål er at levere et let tilgængeligt, prisbilligt alternativ til hoteller med et stærkt fokus på kvalitet og noget for pengene.

Udtalelser

Wimdu forbinder værter og gæster fra hele verden

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah var et dejligt par, og det var rart at møde dem. Vi tilbragte mange timer sammen, og det var sjovt og nemt. De er meget tiltalende, soigneret og meget respektfulde. Alt hvad du kunne bede om fra en gæst. Jeg ville byde dem velkommen tilbage med det samme! Jeg håber I har det godt! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Vi er på vores anden bryllupsrejse. Det er en rejse rundt i Europa, hvor vi oplever mange forskellige seværdigheder, men prøver på at tænke på budgettet. Vi fandt overnatninger med Wimdu, da vi ønskede en lokal og mere personlig oplevelse, hvor vi kunne møde andre mennesker. Vi har kun positive ting at sige. Ahman og Bruce var venlige og gæstfrie. De har et dejligt hjem (...) Vi fortryder, at vi kun blev der i tre dage!

Avatar 3
Anna

Når du åbner døren for Nicole og Anne føler du, at du byder gamle venner velkommen. Vi havde sådan en god tid hos dem. Nicole og Anne er nogle meget rare mennesker, let omgængelige, venlige og meget entusiastiske. Vi kan på det kraftigste anbefale dem til enhver vært. Vi ønsker dem begge alt det bedste i livet. Tak fordi I valgte os, og I er meget velkomne til altid at vende tilbage. Mange hilsener fra Anne og Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Begge vores værter gjorde, at vi følte os meget velkomne. Da jeg var i en fremmed by med min datter, var det dejligt at have Anna og Jordys hus som vores 'base'. Det var nemt at komme til alle steder i Barcelona med subway eller til fods. At være så tæt på Park Guell gjorde det ekstra specielt for os. (...) Men vores ophold var især godt, grundet måden Anna og Jordy tog sig af deres gæster. Dem kan du roligt besøge! Nicole