Om Wimdu. Alt hvad der er værd at vide om os.

Mød holdet bag, find jobtilbud og lær mere om hvad vi foretager os.

Aboutus polaroids
 • "Folk med ekstra værelser...kan leje deres værelser ud til turister og tjene en lille formue..."
  — The Telegraph, 28. december 2012
 • "Wimdu opererer ikke med et minimalt budget. I Juni 2011 modtog de $90 millioner fra deres hoved investorer."
  — The Economist, 6. august 2011
 • "Alternativ til et hotel...Berlin-baseret Wimdu er noget du skulle holde øje med."
  — New York Post, 26. sep 2011
Besøg vores presseside

Virksomheden

Wimdu så dagens lys i Berlin i 2011, og er et internasjonalt team med høyt kvalifiserte, entusiastiske medarbeidere som alle jobber for samme mål: Å gjøre private leiligheter til et enkelt og rimelig alternativ til dyre hoteller. Ved å bringe sammen gjester og verter over hele verden, ønsker Wimdu å gjøre reiseopplevelser av høy kvalitet lett tilgjengelig for alle.

 

Fra industrielle loft i New York til feriehus på Mallorca og studioleiligheter i Paris – Wimdu tilbyr over 350 000 eiendommer i mer enn 150 land. Her er du garantert å finne personlig og rimelig overnatting til din neste reise.

Men det er ikke det hele. Wimdu lader dig også leje din egen bolig ud til andre der leder efter et sted at bo. Det er gratis at registrere sig og det kan derved lade sig gøre at tjene penge på sin ubenyttede plads imens man hjælper andre med at udforske verden.

Facts

Grundlagt:
Marts 2011
Hovedkvarter:
Berlin, Tyskland
 • > 15 sprog
 • > 150 lande
 • > 150 medarbejdere
 • > 350.000 boliger
 • > 2,5 millioner registrerede brugere
 • Vitals Financing

Udtalelser

Wimdu forbinder værter og gæster fra hele verden

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah var et dejligt par, og det var rart at møde dem. Vi tilbragte mange timer sammen, og det var sjovt og nemt. De er meget tiltalende, soigneret og meget respektfulde. Alt hvad du kunne bede om fra en gæst. Jeg ville byde dem velkommen tilbage med det samme! Jeg håber I har det godt! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Vi er på vores anden bryllupsrejse. Det er en rejse rundt i Europa, hvor vi oplever mange forskellige seværdigheder, men prøver på at tænke på budgettet. Vi fandt overnatninger med Wimdu, da vi ønskede en lokal og mere personlig oplevelse, hvor vi kunne møde andre mennesker. Vi har kun positive ting at sige. Ahman og Bruce var venlige og gæstfrie. De har et dejligt hjem (...) Vi fortryder, at vi kun blev der i tre dage!

Avatar 3
Anna

Når du åbner døren for Nicole og Anne føler du, at du byder gamle venner velkommen. Vi havde sådan en god tid hos dem. Nicole og Anne er nogle meget rare mennesker, let omgængelige, venlige og meget entusiastiske. Vi kan på det kraftigste anbefale dem til enhver vært. Vi ønsker dem begge alt det bedste i livet. Tak fordi I valgte os, og I er meget velkomne til altid at vende tilbage. Mange hilsener fra Anne og Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Begge vores værter gjorde, at vi følte os meget velkomne. Da jeg var i en fremmed by med min datter, var det dejligt at have Anna og Jordys hus som vores 'base'. Det var nemt at komme til alle steder i Barcelona med subway eller til fods. At være så tæt på Park Guell gjorde det ekstra specielt for os. (...) Men vores ophold var især godt, grundet måden Anna og Jordy tog sig af deres gæster. Dem kan du roligt besøge! Nicole