Ferieboliger i Andalusien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Andalusien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Andalusien

At sige at Andalusien har det hele er ikke at overdrive. Regionen, der er Spaniens næststørste, byder på alt fra høje bjerge, dejlige strande, smukke storbyer til små hyggelige landsbyer. Det er virkelig en oplevelse at begive sig på tur i Andalusien. Andalusien er en region i det sydlige Spanien og nyder dermed godt af det Middelhavske klima og krystalklare vand. Regionen huser samtidig også Spaniens største bjergkæde, Sierra Nevada hvor man om sommeren kan hike og om vinteren stå på ski. I regionen finder man også en række af Spaniens mest spændende og kulturelle storbyer såsom Sevilla, Almeria, Cadiz, Granada og Cordoba. I disse byer kan man leje en ferielejlighed og suge til sig af den spanske kultur. Ønsker man en hurtig smuttur til Afrika tager det ikke lang tid da Gibraltar strædet, der adskiller Afrika fra Europa, kun er få kilometer bredt, og ligger på Andalusiens sydlige spids.

Lej en lejlighed i en hyggelig landsby

Over alt i Andalusien ligger der små hyggelige landsbyer, hvor det travle liv tilsyneladende ikke har gjort dets indtog endnu. Siestaen værnes der om og er en helt essentiel del af den afslappede kultur, der hersker på disse egne. Det er en fantastisk oplevelse at sidde i sin lejlighed og følge de lokale når de efter en hård formiddag, fortrænger sig til de mange små hyggelige cafeer og nyder en velfortjent siesta. I udkanten af mange af landsbyerne finder du den smukkeste natur du kan forestille dig. Bønderne passer deres marker mens solen bager ned. Du kan eventuelt besøge en af områdets vingårde, hvor du kan være heldig at få en guidet tur. Bliver det for varmt, er der sjældent langt til en god badestrand. Du kan selvfølgelig også booke en lejlighed der ligger klods op af Middelhavet og nyde udsigten fra din terrasse og vandet fra havet umiddelbart udenfor din dør.

På storbyferie i Andalusien

Den kulturelle side af Andalusien lader bestem ikke meget tilbage at ønske. Regionen har gennem historien formet sig til et af de mest spændende steder at besøge, hvis man er på udkig efter kunst, kultur og arkitektur. Byer som Almeira, Cadiz og Granada er verdenskendt for deres middelalderlige arkitektur og imponerende katedraler. En storbyferie i Sevilla byde på mange af de samme ting som de førnævnte byer, men har en samling af museer der ikke overgås af andre byer i Andalusien. Besøg f.eks. Museo de Bellas Artes der regnes for det næst vigtigste kunstmuseum i Spanien. Er du mere til gastronomi end kunst, kan det anbefales at tage en såkaldt tapastur, hvor du bliver guided rundt til nogle af byens bedste tapas restauranter.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Vibeke
Vibeke
10 Fantastisk
december 2016
Stor lejlighed Historical Centre

Havde denne gang valgt denne lejlighed, da jeg rejste sammen med en veninde, og det var luksus for kun to personer:-) Concha var fra starten meget hjælpsom, og alt fungerede perfekt. Selvom lejligheden ligger i en gade, hvor der er et m...

Lise
Lise
8 God
november 2016
Beautiful apartment on the beach

Det er en rigtig dejlig lejlighed, der ligger centralt til by og stranden. Det eneste minus , der er temmelig meget skygge om efteråret. Har haft gode oplevelser.

Lene
Lene
10 Fantastisk
oktober 2016
GREAT APARTMENT BY THE BEACH (AC)

Skønt ophold i en velindrettet, lys og rummelig lejlighed, altan med udsigt over havet, beliggende i smuk have med 2 voksenpools og 1 børnepool, med liggestole og cafeteria til rådighed og udgang direkte til strandpromenaden med restaura...

Katharina
Katharina
10 Fantastisk
august 2016
Central Room with En Suite

Super dejligt besøg med de flinkeste og rareste mennesker som vært! De gjorde virkelig at man følte sig tryg og det hele kom bare så naturligt! Hjælper gerne til og er utrolig nemme at snakke med. Helt klart et sted jeg kan anbefale! Nem...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder