Ferieboliger i Baleariske Øer

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Baleariske Øer

Ferielejligheder og Ferieboliger i Baleariske Øer

De Baleariske Øer er fællesbetegnelsen for en kendt øgruppe i Middelhavet syd for Barcelona. Gruppen består af tre store og en række mindre øer. De største og mest kendte er, Mallorca, Menorca og Ibiza. De Baleariske Øer og Mallorca i særdeleshed kan betegnes som den danske charterferies vugge. Det var nemlig her, Simon Spies sendte de første danskere af sted mod sydens sol, sangria og grisefest. Siden da er charterindustrien blomstret i Danmark og udbuddet af destinationer er eksploderet, men på trods af det er De Baleariske Øer fortsat en af Danmarks foretrukne feriedestinationer. Og der er mange gode grunde til at bestille en ferie med ferielejlighed på disse dejlige øer. For det første er der et dejligt klima på øerne. Middelhavets friske vinde og krystalklare vand, er om sommeren en udsøgt fornøjelse for børn, såvel som voksne. Landskabet på specielt Mallorca er utroligt varieret med både badestrande, høje bjerge og frodige marker. Lejer du en ferielejlighed på Ibiza, har du alle muligheder i verden for at feste til den lyse morgen. Denne ø har gennem årene tilegnet sig et ry som værende Europas party-ø nummer 1 og store DJ's og festglade turister, hvalfarter hver sommer til øen med kufferten pakket med knæklys, neonfarver og fløjter. Det er dog ikke helt fair at generalisere Ibiza så hårdt, da øen også har et udsøgt udvalg af restauranter og spisesteder i den absolutte topklasse.

Nyd en afslappende ferie med god plads i egen lejlighed

Hvad enten I rejser en stor gruppe eller et par, vil en lejlighed give jer muligheder, som et hotelværelse ikke giver. Rejser I en hel familie med et par børn, vil det nok være rart med lidt ekstra plads samt at have muligheden for at lade ungerne lege i lejlighedens have. Med egen lejlighed har du også mulighed for at tilberede morgenmaden præcis efter dit hoved. Som par har en lejlighed den fordel, at man har det hele lidt mere for sig selv og at omgivelserne ikke bliver så kønsløse, som de meget kommercielle hoteller på øerne typisk er. En fordel som går igen, uanset om man rejser som par, eller i en stor gruppe, er at prisen er lavere. Det er noget der indiskutabelt falder i god jord hos os alle. Det faktum at prisen er lav, kunne man måske fristes til at tro, hænger sammen med at kvaliteten er tilsvarende lav. Men det er ikke tilfældet med Wimdu, hvor vores priser i gennemsnit ligger 30% under prisen på et hotelværelse af tilsvarende kvalitet.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Brit
Brit
8 God
august 2016
Comfortable apartment next to the beach

En lille men hyggelig lejlighed, lige midt i "turist larmen". Herligt tæt på standen dog med kik modsatte vej og til et stort hotel. Lejligheden er gjort hyggelig, hvilke kompencere en del for det knapt så pæne lejlighedskompleks denne ...

Lars
Lars
10 Fantastisk
august 2016
Stylish apartment with sea views

Fantastik lejlighed med lækker udsigt. Alt var bare perfekt der var tjek på alt, der manglende ingen ting i lejligheden. Der ar meget smukke omgivelser, der var en lækker pool og selvom man skulle dele den med andre gjorde det ikke noget...

Ditte Boel
Ditte Boel
10 Fantastisk
juli 2016
Pleasant Seafront Apartment

En rigtig dejlig oplevelse. Fantastisk lejlighed og en rar og hjælpsom udlejer. Vil rigtig gerne komme igen.

Anita Slott
Anita Slott
10 Fantastisk
maj 2016
Penthouse, stor terrasse Plaza Spanien

Fantastisk lejlighed, rigtig god beliggenhed i hjertet at Palma. Der mangler intet i lejligheden, flot, et sted jeg gerne ville bo igen. Meget hurtigt internet.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder