Ferielejligheder i Berlin

Berlin er en storby med plads til kreativitet og nytænkning. I Berlin er kunst og historie rykket ud fra museerne og ind i bybilledet.

Brandenburger Tor by night, med udsigt mod Frihedssøjlen

Opdag kreative Berlin

Berlin er en by med en afslappet atmosfære. Den bærer præg af byens store kunstneriske miljø, som afspejler sig i alt fra grafittikunst, til små skæve cafeer og til de mennesker der befinder sig i bybilledet. Om du ønsker kunst og kultur på den afslappede og fede måde eller om du ønsker verdenshistorie og museer, så er Berlin byen for dig.

Berlin - Verdenshistorie og moderne kultur i et.

Historien om Berlin går mange 100 år tilbage. Men historien om jerntæppet er nok den historie der huskes bedst. En historie som i en periode ønskedes glemt, men som igen er blevet trukket frem, som et symbol på at det der skete, ikke må gentage sig. Under 2. verdenskrig blev byen lagt i ruiner og kun 16 år efter, i 1961, blev byen delt af Berlinmuren. Man kan sige at Berlin, som vi kender den idag, for 25 år siden startede fra nul. Berlin har stadig sine smukke og gamle monumenter, men det der kendetegner byen bedst, er den moderne kultur, den afslappede atmosfære og de store forskelle på kultur og arkitektur i de forskellige distrikter. Berlin er en by fyldt med tolerence og med plads til alle. Her får man det bedste af alle verdener og byen er et levende eksempel på hvordan verdenshistorie og moderne kultur kan gå hånd i hånd.

Top 25 offers in Berlin: