Ferieboliger i Catalonien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Catalonien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Catalonien

Når man snakker om Catalonien falder snakken ofte på Barcelona. Barcelona er da også regionens uden sammenligning største by, men regionen har så utroligt meget mere at tilbyde dens besøgende en denne storby. I det nordlige Catalonien finder du den dramatiske og barske bjergkæde Pyrenæerne, som optegner grænsen til Frankrig. Midt i Pyrenæerne ligger mikrostaten Andorra der med en befolkning på kun 85.000 er et af Europas absolut mindste lande. Pyrenæerne er en yndet feriedestination for catalanerne selv. De lejer ofte en ferielejlighed og bruger deres ferie på diverse ekstrem sport hvor specielt byen Llavorsi, har en speciel plads i hjertet på mange pga. byens mange aktiviteter.

En kulturel badeferie med lejlighed hos en lokal

Langs den Catalonske sydside finder du Middelhavet og muligheden for en forfriskende dukkert i de varme måneder. Det er en fantastisk mulighed som kan være yderst tiltrængt, med mindre man har swimmingpool i sin lejlighed. Om man vil have swimmingpool eller ej, det bestemmer man fuldstændig selv. Vi har lejligheder over det meste af regionen, både med og uden pool, som er eget af de lokale. Det faktum at de er eget af de lokale, gør at du kan være heldig at få uvurderlige tips til lokalsamfundets hellige gral, som vil forvandle din ferie til en sand kulturrejse ind i de catalanske hjem og hjerter.

Storbyferie i Cataloniens hjerte

En ferie i Catalonien er ikke komplet uden et besøg i regionens bankende hjerte, Barcelona. En storbyferie i Barcelona kan varmt anbefales. Det er en af de få storbyer i Europa hvor man kan kombinere bade og storbyferie, i en og samme tur. De kulturelle oplevelser i Barcelona lader intet tilbage at ønske. Besøg den verdenskendte kirke Sagrada Família og beundr det imponerende bygningsværk. Tag en eftermiddag på Ramblaen, der er Barcelonas svar på Strøget, og nyd storbylivet. Du kan afslutte din storbyferie i Barcelona med en fodboldkamp. Der er to hold i byen, Espanyol og FC Barcelona. Specielt sidstnævnte har mange danskere kastet deres kærlighed på, måske pga. danskere, der tidligere har optrådt for klubben, måske fordi de har et af verdens pt. bedste hold.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Helle
Helle
10 Fantastisk
oktober 2016
Top quality Penthouse on the Ramblas

Alt fungerede upåklageligt. Skøn lejlighed med en pragtfuld udsigt og beliggenhed. Tusind tak fordi vi fik muligheden for at bo der.

Nanna
Nanna
8 God
september 2016
Studio flat in Barceloneta with sea view

Lucillas lejlighed har en perfekt beliggenhed. I charmerende Barceloneta, 2 minutter fra stranden og samtidig tæt på byen. Lejligheden er lille, men er hyggelig og udstyret med alt nødvendigt. Lucilla var en god vært, nem at få fat i. De...

Dorrit
Dorrit
8 God
august 2016
Piso CENTRICO JACUZZI + WIFI optisk fiber

God kommunikation med udlejer og hurtig svar respons. Lejligheden ligger rigtigt godt, tæt på bymidten. Selve lejligheden var fin, dog kunne der godt bruges en opgradering af rengøring og udskiftning af krus i køkkenet,da der er skår i...

Rikke
Rikke
8 God
august 2016
Amazing Penthouse in BCN center

Dejlig lejlighed og skønne terrasser, hvor vi nød at slappe af om aftenen og ikke mindst roen, når vi kom hjem fra turistområderne. Gik til det meste, og ikke mindst gåturen til og fra centrum via de små smalle gader i den gamle bydel va...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder