Ferieboliger i Funchal

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Funchal

Ferielejligheder og Ferieboliger i Funchal

Funchal er hovedstaden på den portugisike ø Madeira i Atlanterhavet. Det er en af Portugals smukkeste øer, og grundet dens placering sydvest fra Portugals kyst er den gennem historien blevet en vigtig havneby. Byen har fået sit navn efter fennikelen eller funcho som det hedder på portugisisk, der gror i hobetal her. I selve byen er der massevis af forskellige overnatnings muligheder, da det er en stor turist destination. Fra din ferielejlighed i Funchal er der ikke langt til nogle af øens andre attraktioner, såsom Ribeira Brava, Porto Moniz, Santana og Curral das Freiras. Andre nævneværdige attraktioner for turister er Laurisilva skoven, der er optaget på UNESCO's naturarvs liste, og strandene omkring Porto Santo øen. Når du er i Funchal kan du slappe af i den ferielejlighed eller en større villa tæt ved enten havet eller i hjertet af byen. Byen har en tilpas størrelse til at du kan se det hele til fods og om aftenen returnere til din ferielejlighed for at slappe af. Når du besøger Funchal må du ikke snyde dig selv for området kaldet Monte. Hvis du føler at turen dertil er for lang til fods, kan du altid hoppe på en bybus eller tage gondol liften, der afgår fra Parque Almirante Reis i det centrale Funchal. Når du kommer til Monte Palace haven, vil du blive modtaget med en fantastisk panorama udsigt over byen og havet. Da Funchal årligt besøges af et stigende antal turister, er antallet af overnatnings muligheder fulgt i samme retning. Derfor er det heller ikke ferielejligheder det skorter på i byen. Du kan enten finde en lejlighed i byens centrum, eller måske i udkanten hvor du har nem adgang til den omkringliggende natur.

Find en lejlighed i Funchal

I Funchal kan du leje alt fra et enkelt værelse i en lejlighed til en lejlighed for dig selv til en stor villa. Hvis du ikke kan finde lige præcis den lejlighed du leder efter i Funchal, kan du prøve at søge på hele Madeira hvor vi har endnu flere lejligheder at vælge mellem. Kig f.eks i Porto da Cruz på den nordlige side af Madeira, hvor vores lejligheder har alt hvad man kunne øsnke sig, og hvor der samtidig er mulighed for at nyde den lokale vin, besøge den historiske sukkerfabrik eller vandre til Penha d'Aguia og nyde de fantastiske udsigter.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Holger
Holger
10 Fantastisk
februar 2016
Santo António Villa, Great view

Godt hus , fantastisk udsigt over byen. meget venlig ejer. godt service .god afstand fra centrum, og alligevel nemt at komme ned til byen, i bil. fine værelser og køkken med alt det nødvendige. absolut varmeste anbefalinger.

Eva
Eva
10 Fantastisk
februar 2016
Banana House near Funchal

Banana House er fantastisk, det ligger midt i en oase af blomster og palmer, og der er bus forbindelse til centrum lige uden for døren, et sted vi på det varmeste kan anbefale, til andre der ikke elsker at bo sammen med 1000 turister.

Hanne Juul
Hanne Juul
10 Fantastisk
januar 2016
São Tiago - 28744/AL

Skøn lejlighed, veldisponeret og skøn udsigt. Fuldstændig ugeneret øverst oppe i et velholdt ejendomskompleks. Rent og indbydende ved ankomst, alt fungerede perfekt.

lise
lise
8 God
marts 2014
Gouveia Apartments

Vi har boet i Gouveia Apartment i 10 dage og er godt tilfreds med beliggenheden. Lejligheden er rummelig og der er en skøn udsigt over Funchal. Er ikke velegnet for personer som er gangbesværede,hvis man ikke har en bil. Vi var meget ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder