Ferielejligheder i Hamborg

Hamborg er andet end et stykke tæt trafikeret motorvej og containerhavn. Hamborg er Tysklands anden største by og en af landets smukkeste.

Landungsbrücken med Hamborgs containerhavn i baggrunden

Opdag grønne Hamborg

Man tror det ikke, men Hamborg er blandt Tysklands grønneste byer og er blandt landets rigeste. Med sin 1000 år lange historie, det farverige natteliv og med sin skønne natur - især omkring søen Außenalster, er Hamborg den perfekte destination til shopping med veninderne, afslapning med kæresten eller en god bytur med vennerne. Kun fantasien sætter grænser.

Hamborg - En nordtysk perle

Hamborg kan af gode grunde kaldes en slags Nordtysk smeltedigel, hvor forretningsmænd, autonome, rige sportsudøvere og prostituerede er samlet indenfor selvsamme bygrænse. Hamborgs historie går tilbage til 800-tallet hvor borgen Hammaburg blev opført ved floden Elben og søen Alsteren, som et forsvarsværk mod vikingerne. Vikingerne brød dog igennem borgen og lod byen i ruiner i 845. Det var først i 1189 at Hamborg for alvor rejste sig og opnåede købstadsrettigheder. Herfra udviklede byen sig til et vigtigt handelscentrum - en status som den har formået at bibeholde. Idag er byen en moderne storby med et væld af kulturelle seværdigheder, som Landungsbrücken ved havnen, en tur langs Alsterens bredder, eller en fodboldkamp med kultklubben F.C. St. Pauli, som især er kendt for dens antifascistiske politik. Her er noget for enhver smag.

Top 25 offers in Hamborg: