Ferieboliger i Harboøre

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Harboøre

Sommerhuse og Feriehuse i Harboøre

I det nordvestlige Midtjylland ligger landsbyen Harboøre. Byen har cirka 1.600 indbyggere og ligger i utroligt smukke omgivelser mellem Vesterhavet og Nissum Bredning. Harboøre ligger cirka 14 kilometer nordvest for Lemvig og ligger næsten omgivet af diger, der også er kendt som godt område for fuglekiggeri. Selve Harboøre har to sommerhus områder, Vejlby Klit og Ankel, der begge ligger et stenkast fra havet og i skøn natur - afhold din din næste ferie i et af Wimdus mange ferieboliger her og oplev Vestjyllands charme på tætteste hold!

Ting at se og opleve omkring Harboøre

Syd for Lemvig finder man det imponerende Klosterheden Plantage. Området er landets største plantet skov samt det eneste sted i Danmark med udsatte bævere der lever vildt i områdets mange vandløb! Området holder på adskillige levn fra Anden Verdenskrig, blandt andet en flyveplads oprindeligt benyttet af de tyske styrker i det nordvestlige Jylland, samt en militær lejr benyttet af ungarske tropper udstationeret til tysk krigstjeneste. Ydermere kan man finde gamle bunkere der også tilhørte de tyske tropper, og fungeret blandt andet som ammunitionsdepoter. Hele området er i dag flittigt besøgt at lokale borgere der går ture i det smukke landskab og kobler af, og en naturlegeplads er lige blevet opstillet til de mindste - i vintermånederne er her endda skiløjper!Cirka 36 kilometer sydøst for Harboøre ligger byen Struer, der er en hyggelig købstad beliggende ud til Struer Bugt ved Limfjorden. Byen er mest kendt for elektronik-virksomheden Bang & Olufsen, der siden sin opstart i 1920erne traditionelt har hørt hjemme i Struer. Vi foreslår et besøg til Struer Museum, hvor man kan lære mere om historien bag B&O som virksomhed, tradition og brand, samt en imponerende samling af malerier og andre kunstværker inspireret af Limfjordens skønhed.

Vrist/Langerhuse & Vejlby Klit

De mange feriehuse udbudt af Wimdu ligger primært i de to ferieblig udstykninger Vrist, Langerhuse og Vejlby Klit. Vrist og Langerhuse ligger begge vest for Harboøre med kort afstand til strand og hav. Badeforholdene ved strandene er gode - vær dog opmærksom på den potentielt kraftige understrøm der kan forekomme ved Vesterhavet. Syd for Harboøre ligger Vejlby Klit, der ligeså er tæt ved strand og hav samt Ferring Sø. Her finder man ligeså Vejlby Sommerpark der byder på aktiviteter for store og små. Her kan man fiske, ride på hesteryg, køre motor cross, spille minigolf, benytte stedets legeplads - kort sagt aktiviteter for enhver smag!

Transport til og fra Harboøre

Med sine cirka 14 kilometer nordvest for Lemvig, ligger Harboøre og dermed sommerhus områderne relativt afsides. Man må dog ikke lade dette tage modet fra dig, det det flotte nordvestlige Jylland er et oplevelse værdigt! Wimdu tilbyder også feriehuse nord for Struer omkring Venø Sund.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder