Ferieboliger i Juelsminde

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Juelsminde

Sommerhuse og Feriehuse i Juelsminde

Det skønne og idylliske Juelsminde ligger i det østlige Jylland i flotte omgivelser når hav og skov. Byen har en fantastisk beliggenhed, da man opnår både opnår ferie området med dets sommerhus hygge, samt stadig at være indenfor køreafstand af de to større byer, Horsens og Vejle. Omkring Juelsminde finder man ydermere mange mindre, charmerenede landsbyer og feriehus områder, der alle kulturelt set har sat sit præg på egnens skønne karakter.


Ting at se og opleve i Juelsminde

Juelsminde er hygge for hele familien. Som en mindre havneby med små 4.000 faste indbyggere, har byen en bred vifte af tilbud året rundt set bort fra den tydelige vækst i indbyggere hen over sommerhalvåret. Juelsminde har en større Lystbådehavn der med byens ideelle placering ud til Sandbjerg Vig og dermed Kattegat er utroligt populær. Denne perfekte placering af by og havn har ligeledes gjort området ideelt til opførelse af sommerhus. Udover sine faste bådpladser årligt besøges af flere tusinde sejlere fra Danmark og udland der kommer til byen, for at nyde den sommerlige hygge her. Langs havnen kan man finde mange faciliteter og selvfølgelig en café og isbar, så man kan få den obligatoriske isvaffel til at nyde i solskinnet, mens man går en tur langs den flotte havnefront. På havnen finder man ydermere restauranten Liniepavilionen. Restauranten byder indenfor til aftenmåltider i skønne omgivelser med en dejlig udsigt over Kattegat og serverer enkle, lækre retter i ægte gourmet stil. Strandområdet omkring byen byder på gode bademuligheder på sandstrande med adskillige badebroer, der ligeså har modtaget det blå flag. Strandene er ligeså ideelt til lystfiskeri, der årligt tiltrækker lystfiskere der nyder områdets friske luft, rige natur og smukke sommerhuse. Hvis man ønsker at høre mere om byens gamle historie ved havet, kan man ligge et besøg forbi Juelsminde Havnemuseum. Her kan man gå på opdagelse i og høre historien om by og havn, fortalt historie og levn fra gammel tid. Hvis man ønsker at give sig i kast med golf, byder Juelsminde Golfklub velkommen i smukke omgivelser. Den flotte 18 hullers bane tiltrækker hver sommer et stort antal golfentusiaster til områdets sommerhuse og man er velkommen til at prøve kræfter med sporten som besøgende. Efter spillet kan man besøges klubbens café, hvor drikkevarer og lette anretninger serveres.

Hvis man ønsker at høre mere om egnens historie, kan man vel besøge Glud Museum nord for selve Juelsminde by. Her kan man se og opleve historien bag egnen de seneste mange hundreder år, fortalt i alt fra gamle biler, dyr og håndværk, hvor børnene kan få lov at give sig i kast med datidens kunstskaber. Hvis man ville længere tilbage i tiden, kan man ligge et besøg forbi Palsgaard Slot. Selve slottet er ikke tilgængeligt, men man er velkommen til at besøge slotsparken. Området er åben fra tidlig morgen til solnedgang og er ideelt til at nyde en frokost i idylliske og hyggelige omgivelser med hele familien.


Vejle

Cirka en halv times kørsel vest for Juelsminde, finder man Vejle. Vejle er en storslået by med cirka 50.000 indbyggere, der byder velkommen til et væld af kulturelle oplevelser for store og små. For en lærerig dag med hele familien, kan man besøge Økolariet, der er et oplevelses-center for naturvidenskaben i sine mange afgreninger. Man kan lære en masse om naturen, bæredygtighed, teknologi, innovation og lignende, der fortælles gennem interaktive udstillinger. Centret er utroligt lærerigt for hele familien og bør bestemt besøges, hvis man bor i sommerhus i Juelsminde. For mere fart over feltet kan man ligge et besøg forbi Givskud Zoo, cirka 20 kilometer nordvest for Vejle. Her kan man med sin egen bil komme på safari og køre gennem anlægget, mens løver og giraffer strejfer nysgerrigt omkring lige udenfor bilen! Den zoologiske have byder ligeledes indenfor til den traditionelle dyrepark, hvor man kan opleve dyr fra hele verden, samt en børne-zoo hvor gederne er vældig venlige hvis man giver den en lille middags snack. Hvis man ønsker mere afslappende oplevelser for store og små, kan man eksempelvis tage en tur til Dyrehaven i Vejle. er kan man opleve en vekslende natur i form af majestætiske bøgetræer, ædle gravhøje og et dyreliv i verdensklasse. I haven lever både kronhjorte og dådyr vildt, men er ikke bange for at komme lidt tæt på - lidt af en oplevelse!

Et af Vejles umiddelbart største varetegn, er de verdensberømte Jellingsten, der står i den lille by Jelling nordvest for Vejle. Stenene, der blev skabt som gravminder, blev opført hver for sig i det midt 10. århundrede af de to danske konger, Gorm den Gamle og hans far Harald Blåtand. Det var desuden disse to sten der for første gang i verdenshistorien refereret til landet under navnet 'Danmark'. Stenene står i dag i smukke og kunstneriske omgivelser, der bestemt bør besøges af enhver der kommer til Vejle.

Der er i sandhed meget at opleve i Juelsminde og omegn - området er kort sagt den perfekte destination for hele familien. Man kan hygge sig i rammerne af eget feriehus, mens man samtidig kan gå på opdagelse i nogle af egnens mange kulturelle oplevelser. Find dit perfekte sommerhus i Juelsminde i dag og giv dig og din familie en sommerferie med masser af oplevelser!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder