Ferielejligheder i København

Der var engang... Sådan starter alle gode eventyr. Så hvorfor ikke besøge eventyrlige København og gå i H.C. Andersens fodspor?

Københavns ældste springvand, Caritasbrønden, i dagslys

Opdag eventyrenes København

København har siden 1300-tallet være Danmarks rigeste og mest betydningsfulde by. Her har konger og dronninger boet i århundrede, store danskere som Kirkegård, Thorvaldsen og H.C. Andersen har betrådt dens gader og her finder man et af verdens smukkeste og ikke mindst eventyrlige bybilleder. København er idag centrum for dansk mode og design.

København - Hygge i royale omgivelser

Hvis der er noget danskerne kan, så er det at hygge. Og der findes ikke mange hovedstæder som København, med små hyggelige gader, med små hyggelige cafeer, i små hyggelige huse. København er og bliver hyggens by. Den danske hovedstad bærer også præg af 700 år som landets magtcentrum og som residensby for konger og dronninger, prinser og prinsesser. Overalt i København ser man smukke bygninger, der i fordoms tid tilhørte landets elite. Idag bruges bygningerne til andet formål, men de står stadig ligeså smukke som da de var beboet af kongerigets vigtigste personligheder. København har opforstret store danskere som Niels Bohr og Søren Kirkegaard og H.C. Andersen levede det meste af sit liv her. Måske fandt disse genier deres inspiration i de københavnske gader? Men hvorfor ikke selv opleve hvad København gør ved dig?

Top 25 offers in København: