Ferieboliger i Leipzig

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Leipzig

Lejligheder og Ferielejligheder i Leipzig

I den tyske storby Leipzig kan du se et utal af kirker, opleve det nye rådhus, besøge arkitektoniske og historiske monumenter. I Leipzig ligger også Tysklands ældste botaniske have, her kan du gå hen og få et åndehul på din ferie. Kunne du tænke dig at opleve Leipzig på din næste storbyferie eller weekendferie er det bare med at komme afsted og du kan lade Wimdu hjælpe dig med at finde lige den ferielejlighed der passer til dig og de medrejsende. Leipzig har mange kunstgallerier og udstillinger i topklasse, til dem der er interesseret i denne genre. New York Times har sat Leipzig på top 10 listen over steder, der er værd at tage hen. Når du er på storbyferie i Leipzig vil du måske havne i en af de mange årlige festivaler, som tager plads i byen. Du finder desuden også mange højskoler for musik, design, håndværk og gymnastik.

Ferielejlighed for dig selv

For at gøre din byferie ekstra unik og anderledes kan du booke en ferielejlighed hos Wimdu. Her kan du finde et stort udvalg og venlige værter, som står klar til at give dig en god oplevelse i Leipzig og andre storbyer i hele verden. Tjek f.eks. vores udvalg af ferielejligheder i London,Barcelona,Paris,Rom,Madrid,Hamborg,København ogMalmö. Du bestemmer selv om du vil bruge en hel dag i din hyggelige lejlighed eller du gerne vil være aktiv på dagsagendaen.

Tysk storbyferie

Storbyferie i Leipzig byder på massevis af forskellige oplevelser og seværdigeder. Spis dejlig mad på de hyggelige restauranter, besøg grønne områder og snak med det venlige folkefærd. Din vært fra ferielejligheden er måske klar til at besvære nogle af dine spørgsmål og kan give dig en bedre føling af, hvilke seværdigheder, der er noget værd i byen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder