Ferieboliger i Lemvig

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Lemvig

Sommerhuse og Feriehuse i Lemvig

I Nordvestjylland ligger det fredelige Lemvig. Byen har cirka 7.000 indbyggere og ligger ud til Lem Vig (deraf navnet), der er del af Nissum Bredning. Lemvig er en hyggelig købstad i de velkendte, dejlige jyske omgivelser, hvor man kan afholde en ferie i afslappet atmosfære i et af egnens smukke sommerhuse eller andre ferieboliger. Der er masser af spændende kulturelle oplevelser af se og opleve i og omkring selve Lemvig, der blot ligger under 20 kilometer fra Vesterhavet. Sydøst for Lemvig ligger Holstebro, der alene byder på masser af oplevelser for hele familien. Læs videre om nogle af de seværdigheder i kan se i og omkring Lemvig og find jeres perfekte sommerhus til en overnatning i Lemvig!


Ting at se og opleve omkring Lemvig

Selve Lemvig er en relativt lille by, der egner sig perfekt til en ferie, hvor der bare skal slappes helt af. Gå en tur gennem byens charmerende gader, eller måske en tur omkring havnen, hvor de mange fiskekuttere stadig ivrigt indhenter dagens fangst fra Limfjorden. På havnen ligger blandt andet spisestedet Restaurant Luna, der serverer god mad for enhver smag, til udsigten over havneområdet. I Lemvig kan man ligeså besøge det lokale bymuseum Lemvig Museum. Dette lille men ret så spændende museum giver et indblik tilbage til tiden og fortæller om egnens udvikling, både selve Lemvig og det nordvestlige Jylland generelt. Man kan også besøge Lemvig Golfklub, der byder velkommen til enhver der ønsker at prøve kræfter med sporten. Nord for selve Lemvig, på den vestlige side af Lem Vig, ligger en mindre sommerhus udstykning, hvor alle huse ligger i gåafstand af gåafstand af både vigen samt Gjeller Sø. Husene ligger i smukke omgivelser og kan frit lejes til en dejlig ferie i Lemvig.

Kort vej syd for Lemvig, ligger det naturskønne Klosterheden Plantage. Plantagen er Danmarks største stykke plantet skov, samt det eneste sted i landet hvor bævere lever frit i områdets vandløb. Det smukke område er perfekt til mountain biking eller blot en hyggelig gåtur rundt i terrænet, hvor man sagtens kan forberede madpakken i ens sommerhus og nyde den under træerne kroner. Ydermere rummer plantagen for en række gamle levn fra anden verdenskrig, heriblandt en flyveplads der blev benyttet af de tyske tropper i området. Man kan ligeså finde gamle bunkere i området, der ligeledes blev brugt af tyske samt ungarske tropper der befandt sig her. De lokale besøger i dag flittigt området, der er perfekt til at koble af for en stund og blot nyde den naturlige skønhed, der er at opleve her. Området har også en naturlegeplads til de mindre og i løbet af vintermånederne er det endda muligt at stå på ski her!

Thyborøn

Cirka 24 kilometer nordvest for Lemvig, ligger byen Thyborøn. Byen ligger på tangen mellem Vesterhavet og Limfjorden, hvor man kan mærke Vesterhavets rasen på tætteste hold. Thyborøn er blandt Vestjyllands største fiskerihavne, der stadig har daglige fiskeauktioner, hvor man kan købe den friskfanget aftensmad - perfekte til madlavningen i ens sommerhus. Når vejret er til det, tilbyder byens vestlige strande perfekte badeforhold, der ligeledes har fået tildelt det blå flag. Der er mange interessante seværdigheder at besøge i Thyborøn, eksempelvis Jyllandsakvariet, hvor man kan lære en masse og livet i Limfjorden og langs Vesterhavet - udstillingerne her er utroligt lærerige for både børn og voksne. Man kan også besøge Kystcentret, der byder på masser af aktiviteter. Her kan man ligeledes lære en masse om naturens kræfter på egnen, samt opleve centret krybdyr zoo, hvor man kan se nogle af de dyr der lever naturligt i den vestjyske natur. Thyborøn er i sandhed en interessant by at besøge og er perfekt til en dagtur fra ens sommerhus i Lemvig eller en af de andre byer i området.

Struer

Cirka 22 kilometer øst for Lemvig, ligger Struer. Byen er på samme vis som Lemvig en havneby og har cirka 10.000 indbyggere, hvor man ligeledes finder en håndfuld flotte sommerhuse og ferieboliger. Struer er en hyggelig købstad, der mest af alt er kendt som hjembyen for den danske elektronik virksomhed Bang & Olufsen. Virksomheden så dagens lys tilbage i 1920erne og har sidenhen traditionen tro ligget i Struer. Hvis man ønsker at høre mere om historien bag virksomheden, der har sat sit præg på den danske historie, kan man besøge Struer Museum. Her kan man høre mere om historien bag det ikoniske navn og brand, samt opleve en flot samling af kunstværker, der har fundet sin inspiration i Limfjordens naturlige skønhed.


Lemvig er uden tvivl en dejlig by og Limfjorden sætter den perfekte scene til en ferie i Nordjylland man sent ville glemme. Hvad end man ønsker overnatning i sommerhus omkring Lemvig, ved Struer eller måske langs Vesterhavet i Harboøre, så kan vi kun anbefale en ferie her på det varmeste!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder