Ferielejligheder i London

London har på sin vis altid været verdens navle. Herfra har monarker styret det britiske emperium og tidszonens nulpunkt ligger i Greenwich.

Udsigt over Themsen og til Big Ben og Parlamentet

Opdag historiske London

London er en verdensby i ordets bogstaveligste forstand. Den har huset landets monarker i hundredevis af år og har været centrum for hele det britiske emperium. Idag er London stadig en verdensby, dog i mere moderne forstand. Den er fuld af liv, kultur og historie og er centrum for kulturel udveksling. Hvis du ønsker en ferie med fart på, er London stedet.

London - En by med en stor fortid og en stor fremtid

London skulle efter sigende være grundlagt af romerne ca. 50 år før kristi fødsel. Dengang var byen dog ikke andet end en lille plet på landkortet. Efter at være blevet brændt ned og genopbygget på ny, blev London i det 2. århundrede hovedstad for provinsen Britannien. Fra 800-tallet og nogle hundrede år frem, blev byen dog plyndret af de nordiske vikinger. Det sluttede dog brat, da Vilhelm Erobreren i 1066, vandt slaget ved Hastings og overtog magten. Herefter udviklede London sig for alvor til at blive en verdensby. I 1078 påbegyndte man opbygningen af Tower of London, som er Englands bedst bevarede middelalderfæstning og i 1100-tallet blev Westminster sæde for regeringen. Ligesom det vilde natteliv, en musical på West End eller en slendretur langs Themsen, er et absolut must-see, så er disse to bygninger det bestemt også.

Top 25 offers in London: