Ferieboliger i Madeira

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Madeira

Ferielejligheder og Ferieboliger i Madeira

Madeira er en Portugisisk ø beliggende i Atlanterhavet syd for Portugal og nord for de Kanariske Øer. Mange rejser hvert år til Madeira på grund af øens dejlige klima. Flere kalder Madeira øen med det evige forår og øens placering i Atlanterhavet gør også at klimaet er dejligt tempereret. Temperaturen på Madeira ligger året rundt mellem 20 og 27 grader hvilket i kombination med øens varierede landskab gør at der er utroligt mange muligheder. På øens østside er der fantastisk natur. Ponta de Sao Lourenco er et stort naturreservat på øens østside som indbyder til lange gåture. På din tur rundt i reservatet bliver du budt på fantastiske panorama udsigt med både vulkaner, hav og grønne dale. Efter en lang hike i Ponta de Sao Lourenco trænger du til at slappe af. Det gør du bedst i en af vores lejligheder som du finder på vores hjemmeside. Er du mere til afslapning end hiking, har Madeira også en lang række fantastiske badestrande. Fra havnene på øen afgår der dagligt både, hvorfra du kan fiske eller dykke. Øens bjergede landskab indbyder også til mountain biking og over det meste af øen er det muligt at leje en cykel.

Lej mere end en lejlighed på Madeira

Selvom Madeira er en forholdsvis lille ø, hvor du sagten kan komme rundt på en uges ferie, er det en speciel oplevelse at bo i de små landsbyer. Samtidig er øens største by, Funchal, bestemt også et besøg værd. Derfor anbefales vi at dele din ferie op i to. Du kan f.eks. starte din ferie med at booke en lejlighed i det østlige Madeira. Herfra kan du udforske øens smukke natur og nyde stilheden i de små landsbyer fra din egen ferielejlighed. Efter et par dage med idyl, trænger du måske til lidt mere liv omkring dig. Derfor burde du tage til Funchal som er Madeiras bud på en storby. Her kan du leje en hyggelig ferielejlighed med udsigt over byen og nyde de dejlige lokale vine. Besøg eventuelt et par af de lokale restauranter og forkæl dig selv til et traditionelt portugisisk måltid.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lori
Lori
10 Fantastisk
oktober 2016
Island Views -20153/AL

Fantastisk lejlighed - fantastisk vært Vi var super tilfreds med lejligheden som ligger 200 m fra strandpromenaden på en stejl bakke (som det meste af Madeira)! Vi havde 14 nætter hvor vi sov til lyden af havet. Værten var super hjælpso...

Holger
Holger
10 Fantastisk
februar 2016
Santo António Villa, Great view

Godt hus , fantastisk udsigt over byen. meget venlig ejer. godt service .god afstand fra centrum, og alligevel nemt at komme ned til byen, i bil. fine værelser og køkken med alt det nødvendige. absolut varmeste anbefalinger.

Eva
Eva
10 Fantastisk
februar 2016
Banana House near Funchal

Banana House er fantastisk, det ligger midt i en oase af blomster og palmer, og der er bus forbindelse til centrum lige uden for døren, et sted vi på det varmeste kan anbefale, til andre der ikke elsker at bo sammen med 1000 turister.

Eva
Eva
10 Fantastisk
februar 2016
Casita del Paiol

Vi havde er rigtig dejlig ophold, huset har en skøn belligenhed midt i byn, gode mulighed for vandreture, vi har anvendt bus det fungerer. Der er en lille købmand i byn ellers er en lille gå tur langs vandet, til nabo byens købman. Det ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder