Ferielejligheder i Madrid

Madrid er fuld af historie og kultur. Den er residensby for den spanske kongefamilie og er især kendt for sine parker og smukke bygninger.

Puerta de Alcalá omkranset af smukke gule blomster

Opdag vidunderlige Madrid

På trods af næsten et halvt århundrede under general Francos diktatur, har kongebyen Madrid idag udviklet sig til at være en moderne storby. På trods af en turbulent fortid, har man formået at bevare og genopbygge smukke gamle bygninger, som sammen med floden Manzanares og de store grønne områder, danner rammerne for en af Europas storslåede hovedstæder.

Madrid - En kulturel og kosmopolitisk storby

Madrid er, som Spaniens hovedstad, centrum for forretnings- og finansverdenen, men også et centrum for kultur- og kunstarv, der stammer fra århundreder med spændende og ikke mindst turbulent historie. Madrid er idag en moderne storby, der har formået at bevare en kerne af smukke, historiske bygninger og er idag en af Europas grønneste hovedstæder. Med en tur i Retiro parken, kan man gå i fodsporene på tidligere spanske monarker, der har brugt parken til adspredelse og afslapning. Madrid er også indbegrebet af livsglæde og venlighed, som vil smitte af på enhver besøgende. Denne livsglæde stammer måske fra kombinationen af det velsmagende madrilianske køkken, den traditionelle kultur og muligheden for at udtrykke sig igennem kunst. Er du til shopping, flamenco, historie eller tyrefægtning, så er Madrid byen for dig.

Top 25 offers in Madrid: