Ferilejligheder i Milano

Milano er et vaske ægte mode mekka. Selv politiet er godt klædt på, med special designede uniformer af en af byens berømte designere.

Et tomt Galleria Vittorio Emanuele II

Opdag stilfulde Milano

Milano ligger i det nordlige Italien og er derfor kendt for sine varme somre og kolde vintre. Fra toppen af domkirken kan man, især om vinteren, se de snedækkede alper i nord. Milano har alt en storby skal have og mere til. Den har et rigt kulturliv, den er omringet af smuk natur, den har en storslået historie og er et verdensberømt mode mekka.

Milano - En historisk by med stil

En interessant del af Milanos historie startede i 1100-tallet, hvor den pga. sin dominans lå i strid med omkringliggende bystater, der erobrede byen i 1150. Kort tid efter gjorde kejseren krav på alle byer og bystaterne gjorde oprør og vandt i 1183. Dette fik stor betydning for Milano, der på trods af nederlaget 30 år forinden, udviklede sig i ekspresfart. Omkring år 1300 var Milano det katolske Europas største by, men hermed fulgte intriger både inden- og udenfor bygrænserne. De næste 600 år var Milano under andre staters herredømme og først i 1859 blev den tilsluttet det nye italienske kongerige. Rent politisk og økonomisk, var Milano mere oplagt end Rom, som det nye Italiens hovedstad, men Roms kulturelle og historiske arv, blev foretrukket. Idag er Milano stadig et økonomisk og historisk magtcentrum og et verdensberømt mode mekka.

Top 25 offers in Milano: