Ferielejligheder i New York

The Big Apple er drømmedestinationen. Byen der aldrig sover, er et symbol på at drømme kan gå i opfyldelse og stemningen siger alt.

Udsigt til New Yorks skyline, med Frihedsgudinden i forgrunden

Opdag livlige New York

"The Big Apple", "Gotham", "The city that never sleeps", kært barn har mange navne og det gælder ikke mindst New York. Som USAs folkerigeste by og som symbol på "The American Dream", kan man ikke leve et liv uden at have gået på opdagelse i New Yorks små og store hemmeligheder. Med New York bliver man aldrig skuffet, så det er bare at komme afsted.

New York - Byen der aldrig sover

New York er uden tvivl en af verdens mest betydningsfulde byer. Den er et magtcentrum rent finansielt, kulturelt og politisk. I indsejlingen til New York står den verdensberømte Frihedsgudinde. Hun har i århundrede hilst millioner af immigranter velkommen, som har taget den lange vej for at udleve "Den Amerikanske Drøm". New York har altid været en kulturel og etnisk smeltedigel og har altid være et symbol på muligheder frem for begrænsninger. Et tydeligt bevis herpå var opbygningen af den 102 etager høje Empire State Building i 1931. Hermed fik man troen på at lignende projekter kunne udføres, hvilket var startskudet til opbygningen af New Yorks skyline, som vi kender den idag. New York har det hele – uden undtagelse. Her sker hele tiden noget og det er ikke uden grund, at byen går under navnet "The city that never sleeps".

Top 25 offers in New York: