Ferieboliger i Nexø

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Nexø

Sommerhuse og Feriehuse i Nexö

Det altid skønne Bornholm er og bliver en foretrukken feriedestination for danskere såvel som turister fra hele verden. Øen omtales ofte som 'solskinsøen', og med god grund - dansk sommer på Bornholm er noget for sig! På den østlige del af øen ligger byen Nexø, der med sine cirka 3.800 indbyggere er øens næststørste by. Byen blev kraftigt beskadiget under Anden Verdenskrig fra et russisk bombardement og blev efterfølgende restaureret med sine karakteristiske røde huse og bindingsværker. Bornholm er ydermere en populær destination for aktiv ferier, og byder på en særdeles smukke omgivelser der er perfekte til cykel- og vandreture i naturen.Syd for Nexø nær et større sommerhus område ligger Dueodde Strand, hvoraf mange af vores ferieboliger befinder sig. Området ligger cirka 10 kilometer sydpå og byder på øens bedste strand- og badeområde. Stranden er karakteriseret ved sin utroligt fine sand, der er på fint det førhen blev benyttet i timeglas!Nexø byder også på en bred vifte af smags oplevelser for enhver smag. Besøg Restaurant Den Lille Havfrue for en kulinarisk oplevelse i særklasse, der byder på lækre retter og en skøn udsigt over havet. Restauranten Jantzens Fristelser ligger ved havnen i Nexø. Her fokuseres der på gode, økologiske og bornholmske råvarer, hvor kvaliteten er sat i højsædet.

Andre byer på Bornholm

Bornholm er en relativt lille ø, og er med sine smukke omgivelser perfekt til udforskning til fods eller på cykel. Svaneke ligger cirka 10 kilometer nord for Nexø, mens Åkirkeby ligger omkring 10 kilometer mod vest.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder