Ferielejligheder i Nice

Langs den franske Middelhavskyst ligger skønne Nice. Her har man rig mulighed for at kombinere en skøn storbyferie med en solrig badeferie.

Strandbar lige ved vandkanten i Nice centrum

Opdag sommerlige Nice

Nice er indbegrebet af sommer og det er ikke uden grund at den engelske overklasse i slutningen af 1700-tallet fik øjnene op for den smukke by og begyndte at tilbringe deres vintre her. Idag er Nice en moderne by, der især tiltrækker turister der ønsker at kombinere storbyferie med badeferie. Strandende er perfekte og børnevenlige og byen er yderst smuk.

"Nice la Belle" - By og strand på én og samme tid

"Nice la Belle" – ”smukke Nice”, er en af Frankrigs Middelhavsperler. Mange folkeslag, som romere og grækere har med tiden sat sit præg på byen, både kulturelt og arkitektonisk. Især har 500 års sardisk styre haft stor indflydelse på Nice. Faktisk blev Nice ikke fransk før 1860 – en begivenhed indbyggerne ikke umiddelbart var glade for. De krævede enten uafhængighed eller at forblive under sardisk styre. Dette blev dog afvist og i stedet forsøgte franskmændene med en jernbanelinje at skabe et tilhørsforhold til resten af Frankrig. I 1864 trillede det første tog ind på Nice hovedbanegård, en begivenhed der for alvor satte gang i turismen. Pga. det gode vejr og de smukke omgivelser, blev Nice for alvor et populært turistmål – en udvikling der har vist sig at vare helt til idag, hvor folk stadig kommer for at nyde byens lange sandstrande.

Top 25 offers in Nice: