• Pladser
  6
 • Soveværelser
  3
 • Antal badeværelser
  1
 • Størrelse
  85 m²
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • TV
 • Rygning tilladt
 • Parkering tilgængelig
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • Aflåseligt rum
 • Håndklæder
 • Kæledyr tilladt
 • Internet/WIFI
Oversigt over boligen
Adresse: Amstel, 1017AB Amsterdam, Holland
Ejendomstype: Lejlighed
Referencekode: 1BGXNX1D
Beskrivelse
Beskrivelse
Oversat med Google Translate Vis original version.

Dette centralt beliggende lejlighed på floden Amstel, kun 3 minutters gang fra Rembrandtplein, byder funky møbler, en komfortabel opholdsstue og et fuldt udstyret køkken.

Den nyligt renoverede lejlighed har udsigt over floden og plads til 6 gæster på sine 2 dobbeltsenge og valgfri sovesofa i stuen. Køkkenet er fuldt udstyret med et gaskomfur.

Placeringen er inden for gåafstand af meget, at Amsterdam har at byde på Dam-pladsen ligger 10 minutters gang derfra, og Anne Franks hus og Rijksmuseum er 20 minutters gang væk.

Det lokale område har mange teatre og Waterloo Square marked er 5 minutter væk til fods. Rembrandtplein er lige rundt om hjørnet og har mange caféer, restauranter og et pulserende natteliv.

Husregler

Vær venlig at respektere lejligheden.
Bestillinger i weekenden bære en 2-nat minimum.

Kort
Betingelser
Priser
Pris for >2 gæster: 281 DKK pr. gæst/ekstra nat
Detaljer
Check-in efter: 14:00
Check-in før: Efter aftale
Check ud før: 13:00
Annulleringsforhold: Fleksibel
Anmeldelser af denne bolig
10 Fantastisk

Leider war die Wohnung doppelt gebucht aber valy hat uns ein Klasse Hausboot kla gemacht...

april 2014
4

appartement très bien situé et fonctionnel.
Valy est comme l'état d'esprit d'Amsterdam, très cool.
Merci pour cet accueil

marts 2014
10 Fantastisk

Stor Lejlighed med pæne husmødre. God til unge Travelgroups. Vil ikke være det sidste besøg: D

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
10 Fantastisk

Fantastisk sted i centrum, dog uden red light district. Venlige værter og meget flot lejlighed på de øverste 2 etager. Den rummelige stue, soveværelse og køkken, så godt for familier med børn, men ikke nødvendigvis for 2 par.
Små børn kan muligvis have et problem med stejle trapper.
Store visninger. I bunden af ​​pubber rundt om hjørnet fra alt hvad du behøver.
Tak Valy!

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
10 Fantastisk

Havde en meget god ophold på hjemmet af Valy, meget nice vært og havde gode tips til at spise ude Zb Teppanyaki var stor! Perfekt beliggenhed for yngre mennesker, der ønsker at opleve noget af byen. Tak Valy. Se dig snart

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2013
10 Fantastisk

Smukke by og smukke byhus. Ville helt klart anbefale til nogen, der ønsker at opleve ægte Amsterdam. Valy, værten, var meget venlig og taget hensyn til alle vores behov. god beliggenhed, desværre var der bygning foregår næste dør så natten var temmelig støjende, men det ville ikke udsætte mig opholder sig der igen.

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2013
8 God

Frisk lejlighed og en meget venlig vært!
Lidt akavet trapper, travlt miljø, men en central og ideel beliggenhed på
du ønsker at have det sjovt!

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2013
10 Fantastisk

Vi tilbragte 4 dage besøger med Valy. Very nice vært med en masse oplysninger om placeringer. Vi blev modtaget meget varmt og åbent. Selv brudt løg blev straks udskiftes på et sent tidspunkt. Apartment var ren og helt tilstrækkelig. Tid opholder sig i et byhus i Amsterdam var stor. Lejligheden er meget centralt beliggende i Amsterdam, og du kan nå det hele meget hurtigt til fods. Baren, som ligger neden for huset er meget rart og inviterer dig til at blive hængende. Vi er meget glade for at anbefale denne indkvartering og ville sikkert ønsker at overnatte der igen. Bedste ønsker og holde det op!

Oversat med Google Translate Vis original version.
september 2013
10 Fantastisk

Lejligheden er særdeles godt placeret. Vi har været i stand til at opdage Amsterdam går derfra. Valy og hans ven er yderst nice og hjælpsomme - vi følte meget godt velkommen. Én ting at tage hensyn til: den flade er på 3. sal med bittesmå trapper (ligesom de fleste af Amsterdams gamle huse i midten), så det er ikke virkelig praktisk for familier med små børn.

Oversat med Google Translate Vis original version.
september 2013
6

Lejligheden ligger på øverste etage i et byhus cirka 20 minutters gang fra Hovedbanegården. Trappen er meget smalle med lavt til loftet, og der er ingen elevator.

Når du kommer op til lejligheden har en god størrelse stue med udsigt over kanalen og er lette, luftige og cool. Køkkenet er lille, men tilstrækkelig, som er badeværelset.

Valy er en god vært og besvaret vores spørgsmål og gav os tips og råd til vores ophold. Han er temmelig afslappet og forklarede, at vi skulle betale for eventuelle brud.

Lejligheden er strengt kun har et soveværelse, en slags ante-room/corridor mellem soveværelset og køkkenet fungerer som et andet soveværelse, som naturligvis giver ingen personlige oplysninger.

Den tredje "soveværelse" er loungen og en rudimentær sovesofa. Sengen er gamle med brudte lameller og en træt mekanisme. Madrassen er træt og syntes ikke meget ren. Desværre strøelse tilsyneladende ikke meget ren enten.

Valy tilbyder håndklæder, som synes ren og overordnede, men ikke perfekt, lejligheden tilpasset os for de to nætter vi opholdt sig der. Det er bare værd at bemærke de måder, hvorpå virkeligheden afviger fra beskrivelsen før du derhen.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
Viser 1-10 fra 68 resultater.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Sikker betaling med SSL-kryptering