• Pladser
  8
 • Soveværelser
  3
 • Badeværelser
  3
 • Størrelse
  120 m²
 • Etage
  0
 • Køkken
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • TV
 • Familie/børnevenlig
 • Balkon/terrasse
 • Internet/WIFI
 • Kæledyr tilladt
 • Parkering tilgængelig
 • Håndklæder
 • Opvaskemaskine
 • Barneseng
 • Indendørs pejs
Oversigt over boligen
Adresse Barlby Gardens, W10 5LW London, United Kingdom
Ejendomstype Hus
Referencekode 2I982MLE
Rowan
Bolig annonceret af
Rowan
Denne bolig forvaltes af Rowan. Rowan vil arrangere overlevering af nøgler til boligen ved ankomst.
Har du nogle spørgsmål angående denne bolig?
Kontakt Rowan her
Bekræftelsesprocent 57%
Svartid Mere end en uge
Kalenderen er opdateret 5 dage siden
Beskrivelse
Beskrivelse
Oversat med Google Translate Vis original version.
Denne smukke, solfyldte ejendom ligger i et roligt cul-de-sac bag en smuk fælles have. Interiøret er en fantastisk kombination af periode sommerhus funktioner og slanke moderne indretning og har en dejlig børnevenlig design. Med 3 soveværelser med dobbeltsenge og 2 badeværelser, er dette hotel perfekt egnet til familier store og små.

Loftet soveværelse er et stort rum med en-suite brusebad og køjesenge og komfortabelt sover 2 børn og 2 voksne. Udenfor huset er lukket fælles have, der er åben for gæster hele året rundt og er et dejligt sted at slappe af og lade børnene løbe frit (uden at skulle bekymre sig om trafik).

Der er et stort legehus i gårdhaven sammen med nogle legetøj og cykler til de små. Hvis der er brug for ekstra plads, er der altid den større St Marks Park, som ligger kun 5 minutters gang væk. Denne park har nogle fantastiske aktiviteter og legeområder, som vil holde de små travlt i timevis. Der er også en ultra moderne vand play-park med omklædningsfaciliteter, som er åben forår og sommer.

En kort gåtur fra ejendommen ligger Goldborne Road og Portobello Road, der fører til Notting Hill Gate, en er pakket med vidunderlige butikker og antikviteter boder for ikke at nævne det enorme opbud af kaffehuse, barer og restauranter. I slutningen af ​​Portobello, vil du ankommer til Notting Hill Gate tube station. En kort gåtur fra her er Hyde Park og meget hurtig adgang til byens centrum.
Husregler
Venligst ingen rygning i huset og ingen kæledyr.
Kort
Betingelser
Priser
Ugentlig pris for op til 5 gæster 11898 DKK
Månedlig pris for op til 5 gæster 31831 DKK
Pris for > 5 gæster 153 DKK pr. gæst/ekstra nat
Detaljer
Check-in efter Efter aftale
Check-in før Efter aftale
Check ud før Efter aftale
Annulleringsforhold Fleksibel
Anmeldelser af denne bolig
Roswitha
10 Fantastisk
august 2014

Ein sehr schöne Unterkunft mit günstigen Vehrkehrsanbindungen in die Innenstadt und zu den Sehenswürdigkeiten. Danke

Kerstin Ulla-Britt
10 Fantastisk
juni 2014

Bokningsprocessen gick bra och vi fick bra återkopplingar med Rowan. När vi kom till huset mötte Peter upp och gav en trevlig introduktion. Huset var mysigt och hade all tänkbar utrustning och vi 6 personer hade gott om plats. Det var nära till tunnelbana och bussar, liksom matställen och supermarkets. Vi hade en mycket trevlig vistelse i London och kan verkligen rekommendera detta hus om man är många som ska bo tillsammans.

Edouard
8 God
april 2014

Même si nous n'avons pas vu Rowan, c'était un très bon weekend!
Nous avons été très bien guidé par téléphone, et la maison est vraiment pratique et bien situé, à quelques mètres d'une ligne de bus régulière, et 15min du métro.
Merci!

Sebastian
10 Fantastisk
december 2013

Vi har stor jul brugt med vores familie i denne hyggelige hus. Tak

Oversat med Google Translate Vis original version.
Christian
10 Fantastisk
december 2013

Også i år min familie (6 voksne + 1 barn) nød ophold i en af ​​Rowan ejendomme! Først den originale booket huset ikke var tilgængelige på det bekræftet dato. Men Rowan givet os et langt bedre hus på samme sted - en rigtig dejlig overraskelse! Peter og Rowan gav os en meget god hjælp før og under opholdet. Når du er på udkig efter en god restaurant i nærheden af ​​huset kan du spørge Peter, fordi han kender godt om lækre steder at spise! Og selvfølgelig egenskaben var meget ren.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Joop
10 Fantastisk
oktober 2013

Meget flot hus, fuldt møbleret og tæt på centrum, restauranter, metro 10 minutters gang og butikker.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Francesca
8 God
august 2013

Huset er en glæde, fuld af kærlighed og meget belejligt for os, som vi rejste med børn i alderen 6 til 9 år. Nice og roligt kvarter, og meget godt tjent med offentlig transport, som er meget effektive. Den eneste ulempe forholdet til dem, der kører det indtil dagen før min afrejse havde aldrig reageret på mine e-mails og endda i London vi var aldrig i stand til at se det, selvom jeg har brug for din hjælp og kaldte på telefonen flere gange! !

Oversat med Google Translate Vis original version.
miguel
8 God
juni 2013

huset er fint og har alt, men der var ingen til at åbne døren, da vi ankom (på skema) så vi måtte kalde og vente på instruktioner. Ingen dukkede op for ejendommen. På

Oversat med Google Translate Vis original version.
Emmanuelle
10 Fantastisk
juni 2013

vi havde en perfekt ophold i denne dejlige og rolige hus ideelt beliggende (5 minutters gang til portobello, 10 minutter formular tube station, masser af busstoppested på 100 meter, supermarkeder). Vi var 5 voksne og en 5 år gammel barn, der sætter stor pris på alle de legetøj, dvd'er, ... Kan varmt anbefales!

Oversat med Google Translate Vis original version.
Alison
8 God
juni 2013

Vi havde en dejlig tid i London, og huset var dejlige også, det var så meget mere afslappende ophold i et hus end et hotel, børnene elskede legehus i haven og læse bøgerne før seng. Vi kunne ikke have valgt et bedre tidspunkt at komme som vejret var strålende, huset var ren og havde alt, hvad vi havde brug for.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Viser 1-10 fra 41 resultater.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Sikker betaling med SSL-kryptering