• Pladser
  2
 • Soveværelser
  1
 • Badeværelser
  1
 • Størrelse
  18 m²
 • Etage
  3
  (med elevator)
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • TV
 • Elevator i bygningen
 • Aflåseligt rum
 • Internet/WIFI
 • Håndklæder
 • Velegnet til arrangementer
 • Barneseng
 • Vaskemaskine / tørretumbler
Oversigt over boligen
Adresse Viale Aurelio Saffi, 00153 Roma, Italien
Ejendomstype Privat værelse
Referencekode 2VC3U9IV
Giovanna
Bolig annonceret af
Giovanna
Denne bolig forvaltes af Giovanna . Giovanna vil arrangere overlevering af nøgler til boligen ved ankomst.
Har du nogle spørgsmål angående denne bolig?
Kontakt Giovanna her
Beskrivelse
Beskrivelse
In Trastevere, in a beautiful historic building overlooking the famous flea market of Portaportese, awaits a welcoming and colorful bedroom to enjoy an unforgettable holiday in Rome. A vintage charm is the setting for our 2 large rooms with private bathroom, furnished with taste and attention to detail, all equipped with wireless Internet access, TV, air-conditioning, tables for breakfast and kettles when you want to sip hot drinks in your room.
Thanks to its convenient location, the main cultural and artistic attractions of the capital (Campo de 'Fiori, Piazza Navona, the Pantheon, Colosseum, Piazza Venezia, the Capitol, the Vatican), are reachable on foot, with several means of transport that can get comfortably in front of the apartment. And well connected with Termini railway station, the airport is due to the Trastevere station nearby. Also located in an area that offers numerous restaurants, pizzerias, pubs, clubs that meet all tastes.

Guests have access to the master bedroom and the bathroom,
the kitchen and living room.
Husregler
Please let me know your arrival time
- Bed linen, towels and hair dryer ARE PROVIDED
- Check-in must be agreed
- ALL TAXES ARE INCLUDED IN PRICE
Kort
Betingelser
Detaljer
Check-in efter 13:00
Check-in før 22:00
Check ud før 11:00
Annulleringsforhold Fleksibel
Anmeldelser af denne bolig
Cécile
6
august 2015

Bien située dans le quartier du Trastevere, la chambre est agréable et calme.

landry
10 Fantastisk
marts 2014

Très agréable logement, bien situé, proche centre ville et du quartier animé du Tratevere. Très propre, ménage impeccable fait tous les jours. Bons petits déjeuners également. A recommander fortement.

Stefan
6
september 2013

God beliggenhed i Rom!
Ejendommen er beliggende i Trastevere, og efter 15 minutter er du i det gamle centrum af Trastevere. Der er mange barer og restauranter, og om aftenen synes at være hele Roms der, meget levende og stadig ikke overfyldt. På Mount Janiculum du havde en fantastisk solnedgang og udsigt over Rom!
På den anden side af Tiberen, fra det historiske Rom og vi har fuldstændig redesignet vores 4 dage i Rom til fods, uden en sporvogn eller metro til alle seværdigheder. Til og fra lufthavnen tager en bus og shuttle i omkring 1,5 timer.
Indkvartering selv er i et stort hus med tre indgange fra gården på 3. Floor, der er en elevator. Huset ligger på en middelmådig trafikeret vej, kan trafikken blive hørt selv med windows lukket, især tidligt om morgenen. Ellers er det stille i lejligheden, kan naboerne høre på de fleste af høje døre i huset. For koldere dage, en radiator er til stede, men luften er ikke der, men var ikke nødvendig i september.

Trods vores sene ankomst (1 ur) blev vi mødt af Giovanna personligt og har nøglerne og morgenmad bliver forklaret. Desværre har vi ikke set eller Michela så i rummet var der ingen info brochure eller andre fingerpeg om, hvad der ville have været rart at gøre opholdet lidt mere personlige. Så det var ligesom i et hotelværelse, som var rengøres dagligt. Alt i værelset fungerede godt, tv og badeværelse var gode, sinken var i Værelset, brusebad og toilet i et separat rum. Desværre døren til toilettet var meget støjende og bruser vandet løb ud af badeværelset i rummet. endnu alt var meget ren, og det var rengøres hver dag, gjorde bed & bad og hver 2 dage var der nye håndklæder.
Morgenmaden var typiske italienske, vi havde ingen store forventninger, og så det var. Kiks, croissanter og kiks indpakket, til syltetøj og saft i køleskabet. Kaffemaskinen og alt for morgenmad var i rummet og var genopfyldes dagligt. Gang der var 2 kaffe kapsler, tre gange eller fire gange, og syltetøj og saft har varieret.
De andre værelser har fælles køkken, og der var også kage og andre ingredienser, så vidt vi havde hørt det.
Grundet vores sene ankomst, vi havde reserveret som et andet rum, men det var ok, og vi blev også tilbudt at flytte ind i lokalet reserveret på 2. dagen.
Alt i alt et godt udgangspunkt for flere dage i Rom, værelse og værter kunne være en smule mere personlig og for priserne kunne være lidt mere morgenmad, mindst kaffe, så kun 3 stjerner. men anbefales generelt og for Rom indkvartering.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Izanna
6
august 2013

Nice room, god beliggenhed, men sparsom morgenmad og dårlig ventilation - meget varmt og masser af myg!

Oversat med Google Translate Vis original version.
jacoliena
8 God
juni 2013

God kvalitet / prisforhold. Rene, enkle lejlighed i gåafstand fra den livlige Trastevere

Oversat med Google Translate Vis original version.
Claudia
10 Fantastisk
juni 2013

Lejlighed i smukke omgivelser, centralt beliggende og praktisk til centrum af Rom.
Værelset var rummelige, ren, Morgenmad rigelige og varieret. Evne til at lave mad i det fælles køkken, hvis nødvendigt.
Samlet positiv og ønskelig.
Rådets rapport, måske med et skilt hængende, kodeordet til wi-fi.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Rabia
8 God
maj 2013

Vi havde 8 dage på Giovanna i Rom. Det var virkelig vidunderlig, Værelset var meget ren og folk meget rart. Hun var meget hjælpsomme og venlige med alle vores spørgsmål. Jedentag kom en renere og har gjort ren, der var altid noget at drikke og at spise der, men det gjorde ikke gå glip af sort på morgenmad. Vi selv har købt noget på nadver marked i OVS (nederste etage). Vi anbefale indkvartering.

Oversat med Google Translate Vis original version.
bernard et nelly
8 God
april 2013

en 15-dages ophold meget behageligt: ​​det blå rum er stille og stor med lille badeværelse og meget velholdt. værtinder er meget venlige og hjælpsomme. Morgenmad er komplet med alle yoghurt smag og god kaffe. bestemmelse giver køkkenet for at lave deres egen mad (praktisk for længere ophold). at indtaste det historiske centrum, er enkel: 100m sporvogn nr. 8 (Argentina) tager du der for € 1,50 på 5 minutter

Oversat med Google Translate Vis original version.
Christopher
10 Fantastisk
oktober 2012

Apartment var rengøres hver morgen. Både Giovanna og Michela var fleksibel og imødekommende. Trastevere er en forstad at bo i Rom. Blot en kort sporvogn ride gennem til centrum og gåafstand til de vigtigste Ovid med restauranter og barer over det hele.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Ursula
10 Fantastisk
august 2012

Giovanna var en meget venlig vært, hun havde ikke noget problem, at vi ankom meget sent på aftenen, da vores flyet blev forsinket. Hun gav os nogle tip til vores scene. Værelset var nice og meget ren. Vi vil bo der igen næste gang vi vil komme til Rom.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Viser 1-10 fra 47 resultater.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Sikker betaling med SSL-kryptering