• Pladser
  2
 • Soveværelser
  1
 • Badeværelser
  1
 • Størrelse
  18 m²
 • Etage
  (med elevator)
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • TV
 • Morgenmad
 • Elevator i bygningen
 • Aflåseligt rum
 • Internet/WIFI
 • Håndklæder
 • Velegnet til arrangementer
 • Barneseng
Oversigt over boligen
Adresse Viale Aurelio Saffi, 00153 Roma, Italien
Ejendomstype Privat værelse
Referencekode 2VC3U9IV
Giovanna e Michela
Bolig annonceret af
Giovanna e Michela
Denne bolig forvaltes af Giovanna e Michela. Giovanna e Michela vil arrangere overlevering af nøgler til boligen ved ankomst.
Har du nogle spørgsmål angående denne bolig?
Kontakt Giovanna e Michela her
Bekræftelsesprocent 77%
Svartid Inden for få timer
Kalenderen er opdateret 3 dage siden
Beskrivelse
Beskrivelse
Blue Room M & Ga TRASTEVERE
building on the 3rd floor with elevator.
in the heart of Viale Trastevere,
a quiet but lively area in central Rome.
The apartment Consists of 2 bedrooms
with private bathrooms, cozy in vintage style. Cleaning is done every day.
The blue room has a private en - suite bathroom, a nice closet, large window and TV, a large desk where you will find the information to visit the neighborhood.The guest rooms are equipped with all the comforts to make your stay comfortable. free use of internet. Towels and sheets are included. Luggage bags available
The B & B Trastevere M & Ga is located in a building in Trastevere district, three minutes walk from the famous Piazza Santa Maria in Trastevere. The center of Rome is one step away from you; Trastevere area, Campo de 'Fiori, Piazza Navona, the ruins of the Palatine, the Pantheon, the Circus Maximus, the Aventine, the Ghetto. With tram 8 in 10 minutes to get to Piazza Venezia and a walk you can admire the most important monuments of Rome. With the bus in 15 minutes to reach the Vatican in St. Peter's Square, or walking along the Giannicolo. Well connected to the station and airport
The guest have access to the private room, the kitchen and entrance hall where you will find all information about visiting the city
Husregler
Our Check in is from 11:00 to 22:00 (10 € after 22.00-24:00)
Communicate arrival time
No Smoking
The kitchen is used for breakfast
free parking
No Smoking
daily cleaning
Wi-fi
The price does not include the city tax of Roma Capitale € 3,50 per person per day.
Kort
Betingelser
Detaljer
Check-in efter 11:00
Check-in før 22:00
Check ud før 11:00
Annulleringsforhold Semi-fleksibel
Kalender
31
Ledig til check ind
31
Ikke ledig
Anmeldelser af denne bolig
marts 2014
10 Fantastisk

Très agréable logement, bien situé, proche centre ville et du quartier animé du Tratevere. Très propre, ménage impeccable fait tous les jours. Bons petits déjeuners également. A recommander fortement.

september 2013
6

God beliggenhed i Rom!
Ejendommen er beliggende i Trastevere, og efter 15 minutter er du i det gamle centrum af Trastevere. Der er mange barer og restauranter, og om aftenen synes at være hele Roms der, meget levende og stadig ikke overfyldt. På Mount Janiculum du havde en fantastisk solnedgang og udsigt over Rom!
På den anden side af Tiberen, fra det historiske Rom og vi har fuldstændig redesignet vores 4 dage i Rom til fods, uden en sporvogn eller metro til alle seværdigheder. Til og fra lufthavnen tager en bus og shuttle i omkring 1,5 timer.
Indkvartering selv er i et stort hus med tre indgange fra gården på 3. Floor, der er en elevator. Huset ligger på en middelmådig trafikeret vej, kan trafikken blive hørt selv med windows lukket, især tidligt om morgenen. Ellers er det stille i lejligheden, kan naboerne høre på de fleste af høje døre i huset. For koldere dage, en radiator er til stede, men luften er ikke der, men var ikke nødvendig i september.

Trods vores sene ankomst (1 ur) blev vi mødt af Giovanna personligt og har nøglerne og morgenmad bliver forklaret. Desværre har vi ikke set eller Michela så i rummet var der ingen info brochure eller andre fingerpeg om, hvad der ville have været rart at gøre opholdet lidt mere personlige. Så det var ligesom i et hotelværelse, som var rengøres dagligt. Alt i værelset fungerede godt, tv og badeværelse var gode, sinken var i Værelset, brusebad og toilet i et separat rum. Desværre døren til toilettet var meget støjende og bruser vandet løb ud af badeværelset i rummet. endnu alt var meget ren, og det var rengøres hver dag, gjorde bed & bad og hver 2 dage var der nye håndklæder.
Morgenmaden var typiske italienske, vi havde ingen store forventninger, og så det var. Kiks, croissanter og kiks indpakket, til syltetøj og saft i køleskabet. Kaffemaskinen og alt for morgenmad var i rummet og var genopfyldes dagligt. Gang der var 2 kaffe kapsler, tre gange eller fire gange, og syltetøj og saft har varieret.
De andre værelser har fælles køkken, og der var også kage og andre ingredienser, så vidt vi havde hørt det.
Grundet vores sene ankomst, vi havde reserveret som et andet rum, men det var ok, og vi blev også tilbudt at flytte ind i lokalet reserveret på 2. dagen.
Alt i alt et godt udgangspunkt for flere dage i Rom, værelse og værter kunne være en smule mere personlig og for priserne kunne være lidt mere morgenmad, mindst kaffe, så kun 3 stjerner. men anbefales generelt og for Rom indkvartering.

Oversat med Google Translate Vis original version.
august 2013
6

Nice room, god beliggenhed, men sparsom morgenmad og dårlig ventilation - meget varmt og masser af myg!

Oversat med Google Translate Vis original version.
juni 2013
8 God

God kvalitet / prisforhold. Rene, enkle lejlighed i gåafstand fra den livlige Trastevere

Oversat med Google Translate Vis original version.
juni 2013
10 Fantastisk

Lejlighed i smukke omgivelser, centralt beliggende og praktisk til centrum af Rom.
Værelset var rummelige, ren, Morgenmad rigelige og varieret. Evne til at lave mad i det fælles køkken, hvis nødvendigt.
Samlet positiv og ønskelig.
Rådets rapport, måske med et skilt hængende, kodeordet til wi-fi.

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2013
8 God

Vi havde 8 dage på Giovanna i Rom. Det var virkelig vidunderlig, Værelset var meget ren og folk meget rart. Hun var meget hjælpsomme og venlige med alle vores spørgsmål. Jedentag kom en renere og har gjort ren, der var altid noget at drikke og at spise der, men det gjorde ikke gå glip af sort på morgenmad. Vi selv har købt noget på nadver marked i OVS (nederste etage). Vi anbefale indkvartering.

Oversat med Google Translate Vis original version.
april 2013
8 God

en 15-dages ophold meget behageligt: ​​det blå rum er stille og stor med lille badeværelse og meget velholdt. værtinder er meget venlige og hjælpsomme. Morgenmad er komplet med alle yoghurt smag og god kaffe. bestemmelse giver køkkenet for at lave deres egen mad (praktisk for længere ophold). at indtaste det historiske centrum, er enkel: 100m sporvogn nr. 8 (Argentina) tager du der for € 1,50 på 5 minutter

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2012
10 Fantastisk

Apartment var rengøres hver morgen. Både Giovanna og Michela var fleksibel og imødekommende. Trastevere er en forstad at bo i Rom. Blot en kort sporvogn ride gennem til centrum og gåafstand til de vigtigste Ovid med restauranter og barer over det hele.

Oversat med Google Translate Vis original version.
august 2012
10 Fantastisk

Giovanna var en meget venlig vært, hun havde ikke noget problem, at vi ankom meget sent på aftenen, da vores flyet blev forsinket. Hun gav os nogle tip til vores scene. Værelset var nice og meget ren. Vi vil bo der igen næste gang vi vil komme til Rom.

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2012
10 Fantastisk

Et godt sted godt meddeles
med alle Rzymem.Spokojnie og ren.
Ejer høflige og hjælpsomme når nødvendigt. Jeg vil anbefale. Wlodzimierz

Oversat med Google Translate Vis original version.
Viser 1-10 fra 42 resultater.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Sikker betaling med SSL-kryptering