• Pladser
  10
 • Soveværelser
  4
 • Antal badeværelser
  3
 • Størrelse
  1400 ft²
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • Air condition
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • TV
 • Internet/WIFI
Oversigt over boligen
Adresse: W 80th St, 10024 New York, USA
Ejendomstype: Lejlighed
Referencekode: 7CAYT1LV
Beskrivelse
Beskrivelse
Oversat med Google Translate Vis original version.

West Side, få skridt fra Central Park, er dette en virkelig fantastisk stor 4 soveværelser, 2,5 bad, renoveret og fuldt møbleret med luksus finish. Alle de rummelige værelser har queen size senge og der er en ekstra sovesofa i stuen samt en spiseplads. Der er en vaskemaskine tørretumbler og stort fuldt udstyret køkken byder rustfrit apparater, herunder mikrobølgeovn og kaffe potten, fyldt med gryder, pander, tallerkener, glas og sølvtøj. Højhastigheds trådløst internet, fladskærms-tv og kabel, aircondition og varme er inkluderet. Et sæt sengetøj og to sæt af håndklæder pr hver seng og sofa. Ekstra håndklæder er til rådighed for et gebyr. Lejligheden vil blive professionelt renset før din ankomst og efter din afrejse. Der er ingen daglige maid service medmindre anmodet. Kvarteret: posh og populære Upper West Side er naturskønne, bolig, praktisk og fyldt med butikker, restauranter og underholdning. På 80th Street og Amsterdam, denne lejlighed er 3 blokke til Central Park, kun få skridt videre til The Museum of Natural History, og en kort metrotur til Times Square, Soho, Lincoln Center, Empire State Building, Rockefeller Center, museer, og mere. Lejligheden er en kort gåtur til Express A / D og lokale B, C og 1 tog, hvilket gør det praktisk at alle seværdigheder og attraktioner i byen. Great for turister, praktikanter, og arbejder fagfolk. Long / Short sigt ophold er til rådighed.

Husregler

Depositum: 500 USD
Ingen højt parter
Rygning forbudt
Du kan gemme din bagage gratis på kontoret, hvis du kommer tidligere end
tjekke ind
Du kan også gemme din bagage gratis på kontoret, hvis du har en sen
flyvning under afrejsedato.
Der er et gebyr for kontrol ins efter 18:00 (40 dollars før 09:00 og
80 dollars efter 09:00), og 40 dollars i weekender
Vores kontor er åbent 24 timer og 7 dage om ugen

Kort
Betingelser
Priser
Månedlig pris: 47064 DKK
Detaljer
Check ind efter: 15:00
Check-in før: Efter aftale
Check ud før: 12:00
Annulleringsforhold: Streng
Anmeldelser af denne bolig
10 Fantastisk

Lejligheden tjent os godt under vores seneste ophold i New York. Placeringen er fremragende, nice velhavende område med dejlige restauranter og barer i nærheden. Den Subway stop er kun en blok væk på 79th st og dette fører til alle attraktioner. Lejligheden er relativt rummelige, 2 af soveværelserne er meget større end de 2 andre, og nogle af de stikkontakter og luft con enheder ikke virker, Wi-Fi er flakey, men andre end det ville vi stærkt anbefale lejligheden, det var meget ren med masser af håndklæder og sengetøj.

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2013
2

Hallo Everybody!
Først og fremmest blev vi overrasket over at finde ud af, at nøglerne er nødvendige for at blive samlet op et andet sted. Vi bedt om at mødes ved lejligheden, som vi ønsker at være sikker på at alt er rent og arbejde ordentligt. Vært ikke acceptere vores forslag. Nu kender vi årsagen.
Lejligheden er et mareridt!. Det er løgn!! Hår og pletter over det hele (ikke underligt, de ikke har en støvsuger, kun en gammel og beskidt kost). Der er 2 ½ badeværelse, hver af dem var under forfærdelige forhold, vil du finde sorte pletter i bruserne (svamp). Dørene kan ikke slås op, da døren drejeknapper er brudt.
 Vi (ti personer) bruge penge på at købe rengøring stuff, og flere timer rengøring af lejligheden. Det var ikke muligt at kontakte kontoret, da de gik hjem inden da.
Næste dag, vi kaldte kontoret og forklaret situationen. En dame blev sendt til rydde, men uden de mest nødvendige værktøjer til at gøre det professionelt, som skrevet på hjemmesiden. Der var ikke nok sengetøj, fade og pander.
Udover alle de snavs, var følgende apparater, der ikke fungerer korrekt: Vaskemaskine, internet og aircondition. Vi vil gerne nævne, at temperaturen udenfor i New York var omkring 36 og 40 ° C.
Beskæftiger sig med befolkningen i "Casanova Condos" var meget ubehageligt. De er meget ru. Vi blev fornærmet. Vores vært "Raphael" dukkede aldrig op. Manager tilbudt os $ 400,00 til rengøring, og alle andre omkostninger, vi havde (taxier til kontoret og flere opkald til Spanien og Tyskland søger støtte med Windu). Vi har aldrig modtaget pengene. Forklaringen var, at vi brød 4 senge. Vi fik ikke lov til at gå tilbage ind i lejligheden til bevis det ikke var sandt.
Hvis du interesserer dig for renlighed og god vedligeholdelse af det sted, du ønsker at bo, er dette ikke stedet for dig. Vi kontrolleret på Consumer Office of New York og fandt ud af "Casanova Condo" kan ikke anbefales som en seriøs samarbejdspartner

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
10 Fantastisk

Perfekt beliggenhed for at udforske Manhattan. Vi er en familie på 7 personer. Det var meget let at komme rundt enten ved walking and ved metro. Vi har virkelig nydt Central Park, som var lige ved siden af. Det var en meget stille gade med ingen støj om natten. Vi gik også ned til Hudson River og så den 4. juli fyrværkeri.
Vi havde virkelig set lejligheden. De 4 soveværelser gav masser af plads til vores store familie. 2 badeværelse og 1 toilet var perfekt. Vi spise ud mest af tiden, så det begrænsede køkken udbuddet var ikke et problem. WIFI hastighed var meget langsom, hvis der var mange brugere på samme tid.
Vi havde en fantastisk uge i New York

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
2

Vi bookede denne såkaldte luksus lejlighed på 22 til 27 juni 2013, til 10 personer. Efter at have sendt for at være sikker på antallet af værelser (10 personer), badeværelse flere mails (på deres hjemmeside 3, men i virkeligheden 2) og stole samt køkken leverancer, osv., jeg har et kort svar fået tilbage fra ( Casanova Condos):
Hej

Mohamed bekræftede det sover i og thatthere er to og et halvt badeværelser
Lejligheden er bestemt ikke en luksus lejlighed, mangler noget, og det ikke er ren. Du skal hente nøglerne på en anden placering, + / - 5 km fra lejligheden, og hvis du kommer i weekenden du skal betale ekstra $ 40,00.
Emne transport fra lufthavnen JFK til kontor (hvor nøglerne skulle opfyldes), og fra kontoret til lejligheden, vi troede, det blev afviklet (flere e-mails og telefoner fra Nederlandene), og at en varevogn kunne komme få på JFK, men vores ankomst var der ingen, og vi stod der med ti.
Vi har haft et antal gange at kontakte kontoret (med en hollandsk telefon, resultat: € 40, - telefon), men de fortalte os, at vi var nødt til at finde ud af det selv.
Udenfor ned ad gaden fra lejligheden, gik os rotterne i vejen som vi walking. Et stykke
New York er anbefales, men ikke med denne organisation.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
10 Fantastisk

Vi virkelig nydt vores ophold på denne lejlighed. Placeringen er meget god lige som beskrevet (nær Central Park og Naturhistorisk Museum, Amsterdam er fuld af små restauranter osv.). Lejlighed størrelse forbløffende for Manhattan. Vores eneste punkt for forbedring er følgende: der var ingen te håndklæde til tørring retter, og køkkenet kunne have et par mere grundlæggende retter såsom vin briller, ekstra plader og redskaber.

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2012
Anmeldelser af denne værts andre boliger
6
Stor 4 værelses lejlighed Time Square 8233

Vi ankom NY 13. april i strålende solskinn og hentet nøkkelen til vår leilighet. Leiligheten lå veldig sentralt, med masse puper, restauranter, Amys bread rett over gaten hvor vi kjøpte fersk brød hver dag og små butikker for dagligvare. Leiligheten var noe slitt, do lokk som var løs, manglende ben på den ene spisestue stolen, og for oss som hadde planlagt å lage noe mat selv, manglet det en del service. Glass var det lite av, så det måtte vaskes opp etter hver gang. Det manglet også ting som vaskefille. Ikke noe problem å kjøpe, men synes det er sånt som skulle ligge der. Badet ble veldig bløtt etter dusj. Da vi ankom leiligheten var denne veldig varm og vi skulle lufte det ene soverommet. Vinduet lot seg åpne, men ikke igjen. Dette var også soverommet ut mot hovedgaten så det ble umulig å ligge der. Vi prøvde å ringe ankomstdagen, men fikk ikke svar. Vi dro dit dagen etter og de sa de var klar over problemet. Vi var ikke de første dette hadde skjedd med. Først fredag dukket de opp og reparerte vinduet. Det betydde at tre av oss måtte dele et soverom. Forså vidt ikke noe problem, men det var ikke det vi hadde betalt for. Dette trekker en del ned.
Konklusjon: Beliggenheten var veldig bra, men synes ikke det var vært de 26 tusen vi betalte for en uke med hensyn til de tingene som er nevnt.

april 2014
6
Stor 1 værelses Midtown East Area 8194

Die Lage der Wohung direkt in Nähe des Central Parks und in der Nähe von zwei U-Bahn-Linien ist ideal. Allerdings führt direkt unter dem Appartment eine Hauptzufahrt zur Qeensboro-Bridge, d. h. sehr viel Lärm, besonders von Trucks, und Dauergehupe bis tief in die Nacht und das Ganze startet wieder bei Tagesanbruch. Das Appartment liegt im 4. Obergeschoss ohne Aufzug. Den Schlüssel muss man erst in der 23. Strasse in einem Office abholen, das ist mit Gepäck sehr umständlich und bedeutet i.d.R. zwei Taxifahrten. Die Schlafgelegenheiten im Appartment sind antiquiert, man schläft auf den Schlafsofas direkt auf den Sprungfedern und das Doppelbett ist komplett durchgelegen. Decken, Matrazen und Kissen vermitteln den Eindruck als wurden sie nie gereinigt oder gewechselt. Bei Schlüsselübergabe für genügend Bettwäsche und Zudecken nachfragen, besonders bei mehr als zwei Personen. Küche und Kochgelegenheit sind bescheiden, aber rund um das Viertel gibt es viele Gelegenheiten, um sich kulinarisch zu versorgen.

april 2014
2
Stylish Suite near 5th Avenue (8192)

Worst apartment ever!!! Do not rent this place. It is absolutely not a stylish suite!!!! Noisiest place I have ever stayed in. The neighbours are awful, noisy, unconsiderate of others and did I say NOISY!!!! One neighbour was moving out at 11 pm, moving luggage in the staircase, making incredible loud noise Will doing so and it lasted more than an hour!!!! Then the japanese market on the main level kept opening and closing the door under the apartment very early in the morning making so much noise. Than is nothing to the sound from the heating system. It is a water eating system and the sound it makes.... OMG soooo loud it wakes you up in the middle of the night. Plus the sound from the cars on 59th street.....

The apartment was not that clean either... Walls were dirty, you cours see there had been water damage from the ceiling....

The beds where very unconfortable, really too soft...

Seriously I do not have many good things to say from this apartment. The only good this is the location but not if you want to go out at night.

april 2014
4
Kæmpe 3 soveværelse 2 badeværelse øvre upper east side 8711

Opm: kan er een instructieboekje van het appartement gemaakt worden? De man die ons rondleidde was niet eerder in het appartement geweest.

Plus: Het appartement is ruim en heeft drie goede slaapkamers. Goede badkamers, goede toiletten. Voldoende verwarming. Nieuwe banken in de kamer.
De aankleding van de muren is kleurrijk en smaakvol uitgevoerd.
De renovatie is wat slordig uitgevoerd. (druppels verf/lak op de vloer en plinten etc.)

Min: De keuken is matig geëquipeerd.
De twee HDTV's zijn niet aangesloten op signaal, dus hebben het de hele tijd niet gedaan.
De elektrische bedrading is mi onveilig, er zijn open wandcontactdozen en onafgedekte bedrading zichtbaar, het maakt een knutsel/doe-het-zelf indruk van slechte kwaliteit en veiligheid.
De WIFI deed het niet, maar kon van het bovenappartement gebruikt worden.
Het appartement is slecht geïsoleerd tegen geluid.(enkele beglazing)
Er komt lawaai van de buurtmensen op straat, van het drukke autoverkeer van de 1st Avenue en harde muziek van het onderliggende Mex. restaurant. Plus gehorigheid van het bovenappartement.
De buurt is typisch Harlem, maar kwam niet onveilig over.
Aanbevolen? Niet in deze staat; Na aankoppeling van TV-signaal, na correctie van elektriciteit en beperking van lawaai: Ja, misschien.

april 2014
2
Amazing lejlighed i New York

Hej Vi är mycket besvikna på lägenhet och service.
När vi hämtat nyckel och ankom till lägenheten sent på kvällen så fanns det inga lakan kuddar, täcke eller handdukar till extra bädden. Vi försökte ringa samt skickade mejl men inget svar, vi sov 4 stycken vuxna i en säng, eller snarare vi sov inte. Lägenheten var dåligt städad skräp på golv, dåligt diskat porslin, helt enkelt sunkig. Vår sista kväll blev helt förstörd, då vi inte kunde låsa eller låsa upp vår lägenhet, hade bokat bord men vi fick ännu en gång ta oss till kontoret då de ej svarar på telefon, så att de kunde ordna med en låssmed.
Helt enkelt dåligt skött, sunkig lägenhet.,

april 2014
Viser 1-10 fra 207 resultater.
Wimdus løfte
Vi sikrer den bedste kvalitet af ejendomme og services
 • Alle værter bekræftes via telefon
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Sikker betaling med SSL-kryptering