• Pladser
  2
 • Soveværelser
  1
 • Antal badeværelser
  1
 • Størrelse
  12 m²
 • Køkken
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • Rygning tilladt
 • Morgenmad
 • Aflåseligt rum
 • Balkon/terrasse
 • TV
 • Parkering tilgængelig
 • Internet/WIFI
 • Håndklæder
Oversigt over boligen
Adresse: Peacock Street, SE17 3LF London, United Kingdom
Ejendomstype: Privat værelse
Referencekode: 7FCYFMBN
Beskrivelse
Beskrivelse

Bolig

Værelset har et orientalsk tema, med en king-size himmelseng i træ, fremstillet i Bali, Indonesien. De anvendte tekstiler omfatter bl.a. bomuld, indisk og thailandsk silke og satinstoffer, hvoraf nogle er broderede. Der er en gåsefjers dyne og puder.

Værelset er et enkelt, overskueligt og hvidt rum med hvide trægulve og orientalske prints på væggen. Lejligheden har også en stor have på taget

Jeg har været en verdensrejsende hele mit liv og jeg er vant til at dele lejlighed med andre. Du er velkommen til at bruge køkkenet, og der er et væld af butikker og supermarkeder i området, hvor du kan købe dine egne dagligvarer, men jeg forbereder en morgenmad (kontinental), og du er velkommen til at hjælpe dig selv til kaffe, te, toast og snacks på ethvert tidspunkt af døgnet, og der er også en kedel, samt te og kaffe i dit soveværelse.

Prisen er for hele værelset og ikke per person

Dette er primært delelejlighed, i en to-værelses lejlighed. De eneste personer, du ville skulle dele lejligheden med, er min kæreste og mig selv. Hvis du har brug for en hel to-værelses lejlighed med et orientalsk tema og som har 4 sovepladser, så se venligst min anden annonce. Denne annonce er kun for det ene soveværelse med plads til 2 personer, og er derfor ideel til par eller enlige.


Område

Lejligheden er en kort gåtur til metrostationen, Elephant and Castle (Zone 1) eller Kennington (Zone 2).

Ejendommen er på øverste etage (tredje sal) i en bygning med viktoriansk stil, som har udsigt over kunststudiet på Peacock Yard. Gaden er meget stille om aftenen, da der er tale om en blind vej, og dermed er der ingen gennemkørende trafik. Flere steder er inden for gåafstand, f.eks er der ca. 25 minutter til South Bank (Themsen), museer og teatre, eller også kan man tage metroen ét stop (til Waterloo). Kun 5 stop med metroen tager dig til Bakerloo Line, og så er du på den sydlige del af Picadilly Circus. Du kan se Houses of Parliament og London Eye fra tagterrassen.

Parkering: Der er rigeligt med gratis parkering om aftenen og i weekenderne. Der er ingen gratis parkeringspladser på hverdage, hvor du bliver nødt til at bruge parkometrene, eller du kan køre et par kilometer syd til et boligområde, hvor der er fri parkering. Jeg kan også give dig nogle parkeringskort for dagsbesøg, så du kan parkere i beboernes parkeringszoner uden for lejligheden, disse koster £ 3,50 per døgn, men giv mig besked på forhånd, hvis du har brug for at parkere, da jeg ofte løber tør for billetter.

Kærlige hilsner

Arlette

Husregler

Jeg har ikke rigtig har nogle husregler. Gør som du vil. Føl dig hjemme. Mit hus er dit hus (mi casa es tu casa). Hvis du ryger, og du ønsker at ryge i soveværelset, eller tænder røgelsespinde eller stearinlys (stilles til rådighed), er det OK, men jeg beder dig dog være forsigtig pga. af indretningen med mange materialer af stof.

Jeg vil gerne være så fleksibel som muligt med check ind/ud:
Du kan komme, når som helst og efterlade til enhver tid. Hvis der er andre gæster, der forlader lejligheden den dag eller ankommer den dag, du forlader, kan du selvfølgelig opbevare din bagage her, men jeg bliver nødt til at skifte lagner og håndklæder i værelset, samt gøre rent.

Kort
Betingelser
Priser
Ugentlig pris: 2914 DKK
Månedlig pris: 10685 DKK
Detaljer
Check ind efter: Efter aftale
Check-in før: Efter aftale
Check ud før: Efter aftale
Annulleringsforhold: Streng
Anmeldelser af denne bolig
6

Lille, men herrzlich.

Oversat med Google Translate Vis original version.
februar 2014
4

Værtinde var meget venlig og altid klar til at give os tip til den daglige planlægning. Desværre ejendommen ikke var op til hvad vi havde forestillet os, og det billede, det præsenteres så smukt som i virkeligheden. Lejligheden var i en meget uhygiejniske og beskidt tilstand. Desværre havde vi 2 ud af 4 formiddag kun iskoldt vand til brusebad. Det var i aften arbejde igen, men det trods alt var irriterende. Morgenmad tilbydes er ikke for høje krav. Plus punkt for indkvartering er den centrale beliggenhed og gode forbindelser til ubahn og bus. Et par andre forslag er netop på forhånd rejse detaljer til at læse via e-mail, da det viste værtinde meget vigtigt.

Oversat med Google Translate Vis original version.
januar 2014
2

The host cancelled the booking, this review is automated.

januar 2014
6

Min datter og jeg boede Emilia af Arlette og Martin i London, og vi blev hilst velkommen af ​​Martin med venlighed. Arlette er en tankevækkende og venlige kvinde, Værelset ligner i billedet, og selv om små, sengen lover en god nat og vidunderlige drømme!. November 28 Emilia Han udførte 16 år (på grund af ferie i London), og efter en lang dag ude i ciittà, vender hjem, havde Arlette forberedt en kage med lys at fejre Emily!! !. Jeg ville sige, at dette er nok til at beskrive Ms Arlette!. tak til Martin for de pæne ord og for tankevækkende pleje i forbereder morgenmad. Vi vil altid huske denne indsigt til og fra London med kærlighed!

Oversat med Google Translate Vis original version.
december 2013
10 Fantastisk

Lejligheden er i en meget rolig beliggenhed, og du er på cirka 20 minutter med bus eller metro i byens centrum. Hun har en meget flot tagterrasse med udsigt til BigBen og LondonEye. Det er en lille og ikke rigtig velholdt lejlighed. , Hvis du er ude hele dagen og nyttiggøres kun om natten der, det passer dog. Sengen er meget komfortable. Morgenmaden er påfyldning, men ikke for de normale eller høje standarder. Bare prøv det :-)

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
8 God

Jeg gav denne tur min ven fødselsdag og fundet dette rum meget tiltalende, var der tid ønskede at tilbringe romantisk.

Værelset er meget rart, og var renlighed også helt fint. Sammenlignet med de billeder, det er snarere en smule mindre i virkeligheden end det ser ud, men stadig fuldt tilstrækkelig til at sove og at få klar. Vores ankomst, blev stearinlys tændt og det lugtede ganske vidunderligt for olie.

Værterne er virkelig rart. Da vi var drivvåd, da vi ankom blev tilbudt fra morgen til os direkte en kop kaffe og noget brød. For spørgsmål, de to stod os enhver tid, og vi var nødt til at få WiFi-adgang.

Morgenmad, der var til var forkert på den første morgen. Osten var vandig og misfarvet hvidlig, var pølse ikke eksistere. Ellers var der mangochutney, chokolade fløde og Erdnusbutter. I Erdnusbutter et blad var ligesom ethvert anlæg. Derudover var der Aufbackbaguette, men der virkelig smagte godt. Selv kaffen smagte vidunderligt, men har fundet ud af, at dette var instant kaffe fra en rigtig ækle kassen. Den anden Morgenmad var bedre. Der var to slags ost, som kom ud af kassen.

Placeringen er stor. På røret er omkring 7 minutter. Dette rør kan derefter shoppe og spise til Oxford Circus og indfald direkte uden at ændre.

Generelt var det et godt ophold, med meget nice mennesker. Prisen er berettiget, især i placering (zone 1). Desværre hygiejnen i køleskabet ikke lever op til vores standarder, så meget, men vores værelse var helt fint.
En anden gang vil jeg bog kun mod nogle rabat og uden morgenmad

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
10 Fantastisk

Meget god modtagelse, indkvartering godt placeret med alle tjenester i nærheden, bus 5 min og direkte med St Pancras station.
rolig og stille kvarter, ingen overraskelser,
vi vende hjem med Arlette fornøjelse.

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
10 Fantastisk

Igen en stor stor tak for din varme velkomst og for al din hjælp.
Vi definitivt følte beeing hjemme. En meget flot værelse i en dejlig lejlighed med en stor atmosfære, og dette tag top .... bare fantastisk.
Vi håber, at vi vil være i stand til at besøge London igen og forhåbentlig vi kan dele den flade igen med dig.
Tak for et mindeværdigt ophold! Dirk & Sarah

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2013
8 God

Lejligheden på Arlette med en fantastisk tagterrasse ligger i zone 1 i London, så central. Arlette og Martin var meget venlige og hjælpsomme. Lejligheden er lidt lille, men tilstrækkelig til ophold, da det er hele dagen i London på vej alligevel. Og tagterrasse med udsigt over Big Ben og London Eye, som også gør op for det.

Oversat med Google Translate Vis original version.
september 2013
6

Perfekt beliggenhed til et kort ophold, men desværre alt for beskidt.
Værelset er beliggende i en meget lille lejlighed til at dele med ejerne ARLETTE og Martin. DET ER MEGET tæt på metrostation OG ALLA BEST London Seværdigheder. Jeg fandt plads og især det lille køkken også beskidte min standard.

Oversat med Google Translate Vis original version.
september 2013
Viser 1-10 fra 51 resultater.
Wimdus løfte
Vi sikrer den bedste kvalitet af ejendomme og services
 • Alle værter bekræftes via telefon
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Sikker betaling med SSL-kryptering