• Pladser
  2
 • Soveværelser
  1
 • Antal badeværelser
  1
 • Størrelse
  28 m²
 • Køkken
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • Aflåseligt rum
 • Air condition
 • Internet/WIFI
 • Håndklæder
Oversigt over boligen
Adresse: Seokchon-dong, 138-842 서울특별시, Sydkorea
Ejendomstype: Privat værelse
Referencekode: 83SSGVQ7
Beskrivelse
Beskrivelse

This villa is near Jamsil subway station, Lotte World, Lotte Department store and Lotte Mart, which is the east center of Gangnam, Seoul. This location is very convenient for transportation, shopping as well as sightseeing. There are banks, restaurants and 24 hour-convenient stores nearby.

This accomodation is composed of a bed room, a separate kitchen and a sepatrate shower room. It is in a private section and has independent entrance gate of its own that the guests don't have to share with other people. The room is cosy, snuggery and comfortable without any disturbance of other people. Guests could enjoy a lelaxed restfullness after getting back from outing .
As an additional privilege, if you like jogging, you can enjoy on a fantastic elastic track along the beautiful Seokchon lakeside, only 3 min. away.
No additional cost is charged upto two persons.

At Jamsil station, Subway line no.2 will take you to Dongdaemun Apparel Shopping Zone, Namdaemun Market, Insadong galleries, Ducksu Palaces etc,. Transportation by subway or local bus is very convenient to anywhere in or outside Seoul.

How to come here from the airport?
At ICN airport, "KAL Limousine - no. 6705" will take you direct to "Jamsil Lotte World".
At Kimpo airport, "KAL Limousine - no. 6706 will.
You can be picked up at "Jamsil Lotte World" bus stop in case of prior notice of your exact arrival time.
★Please refer to another guest houses run by the same owner as follows:
-https://www.wimdu.co.kr/offers/4SBXEG4X <Cosy Double Room Villa-B<Near JAMSIL LOTTE WORLD>
-https://www.wimdu.co.kr/offers/9ZKIM7CT <JW Villa-2 BED ROOM-4 PERSON Sunny Villa<Near "JAMSIL LOTTE WORLD">
★Amenities
Wifi internet, a queen size bed with blanket, separate kitchen with cooking facilities, toaster, electric pot, dining table and tableware, dress table with mirror, hot water shower, refrigerator, washer, microwave, hairdryer, aircon, shampoo, towel, soap, toothpaste.

Husregler

No smoking.
No pet allowed.
No shoes on indoors.

Kort
Betingelser
Priser
Månedlig pris: 4466 DKK
Detaljer
Check ind efter: Efter aftale
Check-in før: Efter aftale
Check ud før: Efter aftale
Annulleringsforhold: Streng
Anmeldelser af denne bolig
10 Fantastisk

Me and my friend lived in this house for a long time. We liked staying there so much... Mr Park and Mrs Hwang are very kind people and helped us every time we needed it.
The house is about 10-15 minutes from the subway station (line 2) walking through a wonderful park.
Our school was in Apgujeong so we preferred to take the bus since the bus stop is even closer than the subway station.
Near the house there are a lot of markets and some restaurants even though the neighborhood is residential and very quiet.
We enjoyed the lake view so much, above all in the spring when the sakura trees bloom and we liked going shopping in the Lotte Department Store because is very big and close to our house.
Next time we'll be back in Seoul we'd like to stay again in Jamsil at Mr Park and Mrs Hwang's house!
Normy and Veronica

april 2014
10 Fantastisk

Mit besøg i Sydkorea er en af ​​de bedste ture jeg nogensinde har haft, og jeg var heldig, at jeg valgte denne lejlighed. Mr.Park og Mrs.Hwang gæstfrihed er en aldrig glemmer. De var meget venlige, blide og meget snakkesalig. De gav mig en varm velkomst og var meget hjælpsomme med at vise mig rundt i lejligheden, og hvordan du bruger forsyningsselskaber. Lejligheden ligger i en meget bekvem stedet, hvor der er mange restauranter, et lille supermarked i nærheden osv. Det er en ti minutters gang til Jamsil-station og Lotte Stormagasin, og hvis du vil, kan du vandre til Sincheon, hvor du kan finde masser af restauranter, som tager 20-30 minutter.
 
Alt, hvad der står i beskrivelsen er som lovet, og jeg er enig med alle andre. Med det sagt, vil jeg helt sikkert bo i denne lejlighed igen, næste gang jeg kommer til Seoul, og det er meget snart forhåbentlig.

Oversat med Google Translate Vis original version.
januar 2014
10 Fantastisk

Venlige vært og Excellent Room! Alt, hvad der er opført i de faciliteter er til rådighed for os. Det bedste er, at vi befinder os en 2. familie med hr. Park familie. Deres gæstfrihed var oprigtig fra hjertet. Hr. Park og fru Hwang var meget rart og omsorg for os, selvom vi ikke kunne se dem meget often.The placering er strategisk, tæt på Seokchon sø, hvor man kan nyde udsigten over Lotte verden udefra, let at gå steder, da dens nærliggende Jamsil subway station, som er cirka 15 minutters gang for mig og min kone. Jeg ved, at jeg mangler noget om hvordan awesome dette sted var, alligevel jeg håber denne gennemgang vil skinne nok til at overbevise nogen, at jeg skulle have betalt endnu mere for dette sted. Dette sted vil være min en af ​​min indstilling igen, hvis jeg kommer tilbage til Seoul. Stærkt anbefales for alle rejsende!

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
10 Fantastisk

Dette er en "hyggelige", kompakt dobbelt privat værelse, rejste til SKorea for første gang, med min fætter / søster, det var en reel Søg. Havde sit eget køkken, med al den kitche ting, du har brug for, varmt vand, badeværelse meget ren med en vaskemaskine, værten er meget rart, tæt på alle butikker, offentlig transport og Lotte World, værten var meget rart fammily og de kogte en meget og lækker og lækkert måltid til gæsten boede på stedet. Endeligt vil sagsøge dette sted igen, hvis jeg gå tilbage!

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
10 Fantastisk

Vi kunne ikke få bedre! Mere end udlejere, fandt vi en 2. familie! Vi ved, hvor de skal gå næste vi gå til Seoul.

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2013
10 Fantastisk

Dejlig lejlighed på en fantastisk beliggenhed. Et par meter væk fra Seokchon sø, med dynger af restauranter lige rundt det ene hjørne, og et busstoppested omkring den anden. Bedste del af Seoul. Apartment selv er lille, men meget varmt og hyggeligt med alle de ammenities og privatlivets fred. Mr. og Mrs Hwang var meget rart.

Oversat med Google Translate Vis original version.
april 2013
10 Fantastisk

Vi lige vendt tilbage fra en vidunderlig ophold på denne rene og hyggelige kælder lejlighed, som havde alle vi behov, herunder meget venlige værter. Store vi kunne endda lade nogle bagage og mad, mens sydpå til Jeju-øen for et par dage!
Placeringen er meget stærkt, trygt og roligt, selvom tæt nok på metrostation af Jamsil, en 15 min. gå langs en sø og gennem parken.
Da lejligheden ikke er beliggende inden for værtens stalde, vi havde alle de personlige oplysninger og uafhængighed vi kunne lide, men kunne altid kontakte Mr. Hwang hvis nødvendigt. Overraskelsen Morgenmad på vores sidste formiddag var yderst værdsat, som det var turen til lufthavnen bus station.

Oversat med Google Translate Vis original version.
april 2013
10 Fantastisk

Nice, ren og meget privat. Værterne er begge meget rart og venlige. Jeg ville absolut bo der igen hvis jeg besøger Seoul again.It 's lidt langt fra stationen, en god 20 minutters gang, men hver ting er tilgængelige på Jamsil station.

Oversat med Google Translate Vis original version.
april 2013
10 Fantastisk

Dette er en en fremragende hus med store møbler og elektriske apparater. Da der er eget toilet og køkken inde i rummet, det gør alting meget bekvemt. Placeringen af ​​huset er alt for stor, da det kun tager omkring 15 minutter at komme til banegården til fods. Du kan også vælge at tage en bus. Sidst men ikke mindst, Mr & Mrs Hwang er meget rart, de var villige til at hjælpe os, når vi havde nogen problemer. Jeg vil gerne takke dem her igen, som jeg fangede en kold under turen, og de ikke tøve med at give mig masser af hjælp og omsorg, tak så meget :)

Oversat med Google Translate Vis original version.
februar 2013
8 God

Denne "villa" viste sig at være en af ​​fire kælder lejl i Hwang hus. Den apt var om en 15 min gåtur til seokchun metrostation, på trods af den apt være nærliggende jamsil station og Lotte verden, vi ikke føler, at det var inden for walkable afstand (taxier er forholdsvis billige). Området er meget beboelse, og der er ikke en hel masse i området (der er en dejlig jimjilbang om to blokke væk). APT har gulvvarme og centralvarme, som var stor for den kolde vinter. Mens den samlede renlighed af apt var anstændigt, bemærkede vi varmt vand kedel havde Skimmelsvamp inde, så vi ikke bruger det. Som en anden korrekturlæser bemærkede, badeværelse loftet er meget lav (lige over vores hoveder 5'3). Toilet sæde var heller ikke skruet ned på den ene side og ville hele tiden bevæge sig. Det ville har også været rart, hvis de forlod os med en ekstra rulle toiletpapir, eller hvis de kunne give en hårtørrer. Vi havde ikke megen interaktion med værter, men de var nice nok til at hjælpe os med vores bagage og kalde os en taxa, når vi forlader. For prisen, var det et anstændigt ophold.

Oversat med Google Translate Vis original version.
december 2012
Viser 1-10 fra 21 resultater.
Wimdus løfte
Vi sikrer den bedste kvalitet af ejendomme og services
 • Alle værter bekræftes via telefon
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Sikker betaling med SSL-kryptering