• Pladser
  6
 • Soveværelser
  2
 • Badeværelser
  1
 • Størrelse
  80 m²
 • Etage
  (med elevator)
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • Air condition
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • TV
 • Rygning tilladt
 • Elevator i bygningen
 • Balkon/terrasse
 • Handicapvenlige adgangsforhold
 • Internet/WIFI
Oversigt over boligen
Adresse Diagonal, 08009 Barcelona, Spanien
Ejendomstype Lejlighed
Referencekode 90POK3EV
ALVARO
Bolig annonceret af
ALVARO
Denne bolig forvaltes af ALVARO. ALVARO vil arrangere overlevering af nøgler til boligen ved ankomst.
Har du nogle spørgsmål angående denne bolig?
Kontakt ALVARO her
Beskrivelse
Beskrivelse
Komfortabel og charmerende lejlighed, beliggende i hjertet af Barcelona, et par minutter fra Paseo de Gracia og Sagrada Familia og sekunder fra den elegante Paseo San Juan.

Bolig

Denne 80 m2 store lejlighed tilbyder en unik oplevelse af Barcelona pga. af sine catalanske Art Nouveau (Modernista) elementer med støbte lofter og klinkegulve.

Der er to soveværelser med dobbeltsenge, badeværelse, stue, fuldt udstyret køkken, spisestue, og en balkon, der vender ud mod gaden. Bygningen har en elevator.

Lejligheden har masser af naturligt lys, og er meget rummelige og luftig med en stor balkon, der kan tilgås både fra stuen og et soveværelse. Der er både aircondition og varme i alle rum i hele lejligheden.

Soveværelser: Det store soveværelse har en dobbeltseng og adgang til altan. Det andet soveværelse har to queensize-senge.

Køkken: Udstyret med alle de nødvendige apparater og redskaber til et hjemmelavet måltid, herunder et køleskab / fryser, mikroovn, ovn, opvaskemaskine og en vaskemaskine. Der er også en stor spisestue til 6 personer med catalansk Art Nouveau (Modernista) flisebelagt gulv.

Badeværelse: Stort badeværelse med badekar / brusebad og catalansk Art Nouveau flisebelagt gulv.

Stue: Møbleret med unikke kunstværker fra kendte spanske kunstnere, tv, sofa – hvor der kan sove 2 ekstra gæster, og bord, hvor du kan bruge din bærbare computer og arbejde / logge på internettet.

Inkluderet i prisen: adgang til internettet (både via WiFi og router), lagner, håndklæder, sæbe og shampoo (undgå derved besværet med at skulle medbringe væsker på flyveturen/lufthavn).

Bilparkering lige ved lejligheden.

Lejligheden er på 4. sal i en 6 etagers ejendom med elevator og portnerservice.

Område

Nyd et perfekt ophold i Barcelona, ikke kun pga. charmen ved lejligheden og dens omgivelser, men også for sin fremragende beliggenhed, til at udforske byen til fods og nyde de bedste værker af Gaudis arkitektur: Sagrada Familia, La Pedrera og Casa Batlló. Gå ikke glip af trendy Borne, eller det berømte Ramblas.

Transport

Verdaguer metrostationen er kun en 1-minuts gang fra lejligheden, og der køres både på de gule og blå linjer - perfekt til at komme til stranden eller i parken Güell på bare 10 minutter.

Der er også et busstoppested foran bygningen med linierne: 8,15,19,33,34,43,44,50,51 og 54, og få meter væk er der et turist busstoppested.

Husregler
- Lejligheden er meget hyggelig, og vi er sikre på, at du vil elske den. Vi har virkelig taget os af den så vi forventer også, at du ser efter den, som vi gør.

- Depositumet på 250 Euro refunderes ved check ud, hvis der ingen skade er blevet gjort på lejligheden eller bygningen (trappeopgang, elevator, osv.) og ingen naboer har klaget over for høje lyde.

- Sluk for aircondition og varmen, når du forlader lejligheden.

- Rygning kun tilladt på balkonen.
Kort
Betingelser
Priser
Pris for > 2 gæster 125 DKK pr. gæst/ekstra nat
Detaljer
Check-in efter 16:00
Check-in før Efter aftale
Check ud før 11:00
Annulleringsforhold Semi-fleksibel
Kalender
31
Ledig til check ind
31
Ikke ledig
Anmeldelser af denne bolig
oktober 2012
10 Fantastisk

Denne lejlighed overskredet mine forventninger! Det er en smuk lejlighed, pænt dekoreret, velindrettet køkken, lys og luftig. Da jeg først gik gennem det, min reaktion var 'gorgeous, jeg kunne leve her! " Det er i en dejlig, sikkert kvarter og inden for nem gåafstand af Sagrada Familia, Passig De Gracia, og metroen.
Før vi ankom, sendte vært google maps for vandreture til flere seværdigheder, en restaurant liste, og en liste over supermarkeder & producere butikker. Disse var virkelig nyttige i at give os et perspektiv på, hvor ejendommen er beliggende i forhold til vores interesser. Miguel foretaget en reservation for os på hans favorit paella restaurant og også reserveret en taxa at tage os til lufthavnen. Hvilken service!
Jeg vil anbefale denne lejlighed til alle mine venner besøger Barcelona.

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2012
8 God

Lejlighed meget godt placeret for at udforske Barcelona, ​​komfortable, funktionelle, venlig og meget godt vedligeholdt.
Adresse, der skal bruges til en fremtidig ophold.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Sikker betaling med SSL-kryptering