• Pladser
  10
 • Soveværelser
  4
 • Badeværelser
  2
 • Størrelse
 • Etage
 • Køkken
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • TV
 • Familie/børnevenlig
 • Air condition
 • Internet/WIFI
Oversigt over boligen
Adresse Hormead Road, W9 3NG London, United Kingdom
Ejendomstype Lejlighed
Referencekode 9JC6HR0P
Rowan
Bolig annonceret af
Rowan
Denne bolig forvaltes af Rowan. Rowan vil arrangere overlevering af nøgler til boligen ved ankomst.
Har du nogle spørgsmål angående denne bolig?
Kontakt Rowan her
Bekræftelsesprocent 57%
Svartid Inden for en dag
Kalenderen er opdateret I dag
Beskrivelse
Beskrivelse
Bolig

Spektakulær solfyldt, sydvendt luksus lejlighed med kanaludsigt over Notting Hill og langt ud i landskabet. I lejen er dette inkluderet: en vidunderlig, 20-fod-høj, penthouse hems med en svævende soveværelsesplatform.

Ejet og bygget af en skandinavisk designer, er denne ultra-elegante, men rolige, meget hyggelig og romantiske lejlighed blevet udformet med humor og kærlighed, og har aldrig tidligere været udlejet, bortset fra lejlighedsvis til modereportager. Der er plads til op til 8 overnattende personer, og fra lejligheden er der gode transportforbindelser. Der tilbydes endvidere gratis WiFi og ubegrænsede telefonopkald til USA, Canada, Australien, New Zealand, Hong Kong, og i United Kingdom.

En privat indgang og trappeopgang, der er dekoreret med et vægmaleri, fører op til de øvre etager i det viktorianske hus med røde mursten. På underetagen er der et soveværelse med egen sydvendt altan med udsigt over kanalen og Meanwhile Gardens (et lille naturreservat), et stort soveværelse med eget badeværelse og endnu et badeværelse. Begge badeværelser har brusebad og boblebad.

Fortsætter du op ad endnu en kort trappe, kommer du ind i et fuldt udstyret køkken med en anden balkon og et vidunderlig placeret morgenmadsbord, hvorfra du dovent kan nyde din kaffe og nyde den sydvendte udsigt over Notting Hill og Londons storslåede horisont. Går du rundt om hjørnet lander du på den fantastisk penhouse hems, som strækker sig over to niveauer og er udstyret med hele to pejse. Det skal opleves live! Herfra kan man nå op til tagterrassen, som er godt oplyst og udstyret med et udendørs varmeapparat.

En anden del fører op til det svævende soveværelse, hvorfra man kan dase og drømme i uendeligt lang tid. Nyd det uovertrufne udsigt eller lyt til fugle og bådene på kanalen. Alle ni vinduer er udstyret med persienner, men de bliver sjældent brugt – men det er nu heller ikke så underligt!

Faciliteter:
Opvaskemaskine, Airconditioning, kabel-eller satellit-tv, Køkkenredskaber, tørretumbler, DVD-afspiller, køkken, sengelinned, mikroovn, åben pejs, køleskab, stereoanlæg, TV, vaskemaskine, ekstra iPod docking station til at tilslutte en iPod til et kvalitets lydsystem.

Balkon med udsigt over kanalen fra både køkkenet og gæstesoveværelset. Stuen, den svævende soveværelses platform, gæstesoveværelse og køkken har udsigt over hele Grand Union, Englands længste og smukkeste kanal, og endda også videre til Notting Hill og hele byen.


Område

Huset ligger på en stille gade i viktoriansk stil, hvor nogle huse ligger lidt gemt pga. Grand Union Canal. Det er perfekt placeret til at udforske hovedstaden. En dejlig kort gåtur langs kanalen tager dig til maleriske caféer, antikvariter og andre små samlerbutikker, samt markedet i Golborne Road og Portobello Road, der fører dig til Notting Hill.

Aktiviteter tæt på Chelsea:
Biografer, natklubber, restauranter, shopping, tennis, teater, Zoo / Wildlife Park mm.
En fem minutters bustur vil få dig til Kensington Gardens og Hyde Park, og en femten minutters rejse vil tage dig til enten teatre i West End eller til Camden Market, som nok er den eneste ægte konkurrent til Portobello Road, når det handler om at kigge på multikulturelle mennesker og se ægte street fashion.


Transport
Paddington Station er kun to stop væk med metroen eller nogle få minutter med taxi. Herfra kan man også fange non-stop Heathrow Express, der tager dig til lufthavnsterminalen på kun tyve minutter. Du kan også booke 'en mini-cab', som kan hente dig i en af Londons 4 lufthavne.
Husregler
- Ingen kæledyr
- Det er ikke tilladt at ryge indendørs
Kort
Betingelser
Priser
Ugentlig pris for op til 8 gæster 25625 DKK
Månedlig pris for op til 8 gæster 85856 DKK
Pris for > 8 gæster 219 DKK pr. gæst/ekstra nat
Detaljer
Check-in efter Efter aftale
Check-in før Efter aftale
Check ud før Efter aftale
Annulleringsforhold Streng
Kalender
31
Ledig til check ind
31
Ikke ledig
Anmeldelser af denne bolig
september 2014
2

The host cancelled the booking, this review is automated.

juni 2014
10 Fantastisk

Sehr geehrtes Team von Wimdu,
zuerst: wir sind sehr zufrieden mit Rowan und seinem Team. Allerdings sind wir verstimmt über das Verhalten des Besitzers des von uns am 01.01.2014!!! gebuchten Appartements 12a Hormead Road. Offensichtlich hat dieser das Appartement selber vermietet, so dass uns Rowan im Mai das Haus in St. Charles Square anbieten musste:
(My name is Rowan and I am managing this property on behalf of the owner. I must first thank you kindly for choosing to book with us, however, I must apologise as I am writing with mixed news regarding your booking with us. Unfortunately we now have an issue with this property and we will not be able to accommodate your stay at 12a Hormead Road, London. This is due to the owner having booked the use of the apartment for themselves without our knowledge.

I have tried everything in my power to resolve this with the owners but sadly I cannot change their decision to keep the house for their own use. As such, I have now found another of our properties which is still available for your dates as a possible replacement. Please see the link below to view this house....).
Noch einmal, wir sind mit Rowan und seinem Team (insbesondere Peter) sehr zufrieden, aber sie sollten überlegen, ob sie den Besitzer des Appartementes in der Hormead Road weiter in ihrem Bestand behalten wollen.
Mit freundlichen Grüßen!
Ihr J. Schabronath

december 2013
10 Fantastisk

Lejligheden var bare simpelthen fantastisk, placeringen bekvemt placeret (5 minutter til røret) og Administrator imødekommende og ukompliceret, alt i alt kan jeg kun anbefale denne lejlighed.

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2013
8 God

Efter indtastning lokaler med en forsinkelse på 3 timer (opgraderer ankomstdagen!) Alt er fint. rummelige, godt møblerede og smagfuldt indrettede. Sovende kvalitet og bredt.
Lydisolering gennemsnit (hovedvej i nærheden)
uhindret udsigt over kanalen og en dejlig park.
tæt på metro og bus 300 m..
Lej uden tøven

Oversat med Google Translate Vis original version.
september 2013
6

Desværre vores smukke London tur er slut. Rowan tog sig af alt perfekt og nemt, igen mange tak.
Lejligheden byder på rigelig plads til otte kvinder. Køkkenet er udstyret med alt (opvaskemaskine, mikroovn, ovn, kedel, osv. og meget hyggeligt. Al sand meget ren og nydelig, men trænger til renovering.
Det har været en god oplevelse, og vi ville leje lejligheden igen (efter renovering) til enhver tid.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
6

En hyggelig og kunstnerisk hjem i en mindre pænt kvarter. Vi var ni mennesker, men der er gode senge til op til 8 personer.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juni 2013
8 God

Hej vi var 3 midaldrende par og fundet den lejlighed over 3 niveauer store. Værelserne var ren og ordentlich.Der udsigt over Kanl er meget behageligt. Kontakten er meget god og ligetil.
Negative og her ejeren bør investere, når noget er dette:
Den øverste terrasse skal revoviert én gang, så er det også sjovt i godt vejr til at sidde udenfor.
Kontroller venligst, når kedel og erstatte kaffemaskine samt køleskab og opvaskemaskine.
Var ikke så store, de var rester fra den tidligere lejer stadig i kaffemaskine og elkedel. Hvem det er løst, er det perfekt.
Gerne igen. Andreas Wy.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juni 2013
8 God

Meget unikt indrettede lejlighed. Har plads til 8 personer. Rejsetid til den underjordiske 5min. Vinduerne er ikke meget tæt, men ellers et fantastisk ophold.
Vi har følt os meget godt og tilbragte aftenen i vores planer for den næste dag med WiFi planlagt på det store spisebord.

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2013
8 God

Vi havde god kommunikation med lejligheden leder, før vi gik der og fik nøglerne som aftalt da vi ankom. Lejligheden var ryddelige og i god stand. Den omfattede også strøelse, som vi ikke havde forventet! De fleste ting i lejligheden fungerede godt. Det var blot et par små ting, der kunne arbejdes bedre eksempel kaffe bryggeri. Det tog omkring 40 minutter at brygge en kande kaffe! Men det gjorde ikke så meget, vi kunne hænge ud længere på Morgenmad!
Vinduerne var ikke forseglet, men de er formentlig ikke i nogen engelsk hus! Nu vi var der i maj, og det var temmelig varmt ud, så det gik godt alligevel. Men blæser det ud, så det trækker en masse.
Lejligheden er beliggende i et godt område med kort afstand til både metro / bus til butikker og restauranter / pubber.
Samlet, vi troede, det var fem gode dage og lejligheden tilpasset os to familier af ti mennesker virkelig godt.

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2013
8 God

Vi havde en meget flot tid i London. Det er et dejligt hus. Sengene er gode. Everyting du behøver for self catering er til rådighed. For London standarder huset havde meget plads. Warm nice for en Groep eller stor familie. Nice pubber og dagligvarebutikker i nabolaget.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Viser 1-10 fra 77 resultater.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Sikker betaling med SSL-kryptering