• Pladser
  4
 • Soveværelser
  1
 • Badeværelser
  1
 • Størrelse
  35 m²
 • Etage
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • TV
 • Balkon/terrasse
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • Håndklæder
 • Internet/WIFI
Oversigt over boligen
Adresse: Calle de Guiter, 08003 Barcelona, Spanien
Ejendomstype: Lejlighed
Referencekode: 9UJGF0DD
Beskrivelse
Beskrivelse
Oversat med Google Translate Vis original version.
Opdater oktober 2013: Vi fastsat bruser.

Denne lejlighed er beliggende i en stille gade i Barceloneta-området, inden for 1 minuts gang fra Barcelonas strande, 5 minutter fra metrostationen Barceloneta, 15 minutter til fods fra Las Ramblas de Barcelona.

Lejligheden er beliggende på 1. sal med en lille balkon, og det er udstyret med hurtig WiFi internet.

Barceloneta er en af ​​de fire dele af den gamle bydel, og den eneste placeret på havet. Der er ingen grund til at bruge offentlig transport, da du kan nå næsten alle sightseeings fods. Der er en masser af restauranter, barer, cafeterier, fødevarebutikker, bagerier og parkeringsfaciliteter. Infrastrukturen er fremragende. Der er også et marked for levnedsmidler i nabolaget, hvor du kan få fødevarer fra havet, kød, grøntsager og frugter.

Features: balkon, kaffemaskine, DVD, el-varme, ventilator, køleskab, jern, kedel, mikroovn, havudsigt, komfur, TV, vaskemaskine, Wi-Fi internet, sengetøj og håndklæder.

Hvordan man ankommer til lejligheden:

Offentlig transport: tage Aerobus shuttle til lufthavnen og gå til Plaça Catalunya, og derefter gå til fods til den gule metrolinje station Urquinaona, følge til Barceloneta station, og derfra du gå til fods til lejligheden. Pris: Aerobus 5,75 €, metro enkelt tur 2 €. Anslået tid: 1 time
Taxi: Følg taxi skilt i lufthavnen for at finde taxi parkering. Pris: mellem 30 og 35 €. Anslået tid: 25 minutter.

Sen check-in efter 22:00: 20 €
Husregler
Sikkerhed depositum: 100 €
I vores lejligheder er ikke tilladt at ryge, til at organisere homeparties, for at gøre støj om natten efter 23h. Vi sætter pris på, at alle vores gæster vasker deres tallerkener, inden de forlader lejligheden, smide skrald og lægge alle brugt strøelse og håndklæder på ét sted. Mange tak og har et behageligt ophold!
Kort
Betingelser
Priser
Pris for > 2 gæster: 99 DKK pr. gæst/ekstra nat
Detaljer
Check-in efter: 14:00
Check-in før: Efter aftale
Check ud før: 12:00
Annulleringsforhold: Streng
Kalender
31
Ledig til check ind
31
Ikke ledig
Anmeldelser af denne bolig
6

Alles goed in orde! Dichtbij strand, eerste verdieping, schoon, (heel) klein balkonnetje, prima beddengoed (ook dekbedden), 3 handdoeken. Prettig verblijf!

oktober 2014
8 God

Das Appt. ist perfekt und gut ausgestattet. Die Lage ist toll, da direkt am Strand. Alles was man braucht, ist drum rum gut zu erreichen. Toll, dass man englisch spricht, wir sind sehr nett empfangen worden. Alles unkompliziert und freundlich.
Nur eines gibt es, was man verbessern könnte: Das Doppel-Bett im Schlafzimmer: Da ist am Kopf- und Fußende das Gestell eingebrochen gewesen, sodass meine beiden Töchterchen immer in die Kuhle in der Mitte gerollt sind, und so eben nicht besonders gut schlafen konnten. Also: neues Bettgestell mit stabiler Mittelstütze ist dringend nötig.

september 2014
6

Alle bruser har brug for en'' refresh''. Aircondition ville være velkommen til at hjælpe med at lukke vinduerne og reducere støj fra gaden om natten. Indgangen til bygningen er ikke meget ren, møbler demonteret overfyldte offentlige områder. Lejligheden er veludstyret, godt placeret, tæt på stranden, havnen og metro.

Oversat med Google Translate Vis original version.
august 2013
8 God

Kontakt med Ksenia var stor - venlige svar på mails inden for kortere tid. Lejligheden tjent sit formål 100%. De kan være små, men udstyret rimelig.
Placeringen er stor. Da vi allerede var almindelig i byen, vi ønskede den kortest mulige vej til stranden - som er givet her afgjort. Da bygningerne er mere lejeboliger, støjniveauet er på mandegrupper, selvfølgelig, noget forøget. Desuden er lejligheden ligger på første sal, så der kunne blive hørt fra vejen lidt støj. Disse forhold var imidlertid meget god sustain.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juni 2013
6

Very nice vært, men havde højere forventninger til lejligheden. Appartment er sandsynligvis fint for unge mennesker, der for det meste vil være ude i aften alligevel, men jeg vil ikke anbefale det til en familie eller ældre mennesker. Det er helt støjende i løbet af natten, sengen er ikke meget komfortable og badeværelset behov for nogle fastsættelse. Placeringen er dog meget rart. Det er faktisk lige rundt om hjørnet af stranden. Ikke langt fra metro eller busser (og turist bus), men du kan også nemt gå derfra til de fleste steder.

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2013
4

En enkel, beskeden til en møbleret lejlighed tæt på stranden i Barceloneta. Gå et par restauranter og butikker er at nå ud til metrostationen "Barceloneta" er omkring 10 minutters gang. Derfra besøgende er byen på en velstruktureret og hurtigt clocket underjordiske netværk. (Bemærk for natteravne: Man-tors 0:30 er at konkludere, at de U-Bahn stationer er lukket om fredagen til 02.00, lørdag 24 timers service.)

Men lejligheden har sine bedste dage bag sig og er desperat behov for renovering. Så zBdie sanitære anlæg ("dårlige" er overdrevet) præget af sorte skimmel pletter, silikone sæler er mangelfuld og forsegle den våde godt til stuen ikke korrekt. Vasken er meget mini, dets anvendelse, bortset fra at vaske hænder er våde celle tilhører "under vand". Væggene i lejligheden er længsel efter en ny frakke maling og møbler til at vist på billederne er ikke helt svarer til virkeligheden.

Hvem udløber natten i dyb søvn, hvilket gør støj på gaden (sene hjemvendte, gøende hunde deler samtaler af naboer, banging døre og støj fra tilstødende lejligheder) sikkert fra noget. For mere følsomme naturer (støj og renlighed), lejligheden er ikke anbefalelsesværdig.

Konklusion: Lejligheden er ok for simple behov, men prisen er målt ved, hvad der er på tilbud, ikke helt ok.

Oversat med Google Translate Vis original version.
april 2013
10 Fantastisk

Super godt tilbud - lige rundt om hjørnet fra stranden. Virkelig ligesom beskrevet ideel til strand og shopping ferie! Hvis alt arbejdet ud godt - både forliget gennem Wimdu samt det rart, at være mere kundevenlig levering og inspektion af lejligheden. Jeg kan kun anbefale. Vi vil hermed gerne takke dig oprigtigt for Ksenia

Oversat med Google Translate Vis original version.
marts 2013
8 God

Simpel lille lejlighed! Placeringen er perfekt til en by tur og badeferie. Værten var venlig og kommunikationen var let. Jeg kan anbefale dette sted.

Oversat med Google Translate Vis original version.
marts 2013
10 Fantastisk

charmerende værter. fantastisk beliggende og ikke højt natten. havudsigt fra balkonen. segl glasvæggen mellem behov brusebad og stue har brug for en lille reparation. Jeg kommer tilbage.

Oversat med Google Translate Vis original version.
marts 2013
10 Fantastisk

Meget behageligt ophold i Barcelona som altid! Lejlighed ideelt beliggende, 1 min fra stranden, 10 minutter fra Las Ramblas. Det er rene og godt udstyret! Anbefal!

Oversat med Google Translate Vis original version.
februar 2013
Viser 1-10 fra 88 resultater.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Sikker betaling med SSL-kryptering