• Pladser
  5
 • Soveværelser
  2
 • Antal badeværelser
  1
 • Størrelse
  50 m²
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • TV
 • Indendørs pejs
 • Elevator i bygningen
 • Balkon/terrasse
 • Air condition
 • Handicapvenlige adgangsforhold
 • Kæledyr tilladt
 • Internet/WIFI
 • Parkering tilgængelig
 • Håndklæder
 • Barneseng
 • Rygning tilladt
Oversigt over boligen
Adresse: via fortebraccio, 00176 Roma, Italien
Ejendomstype: Lejlighed
Referencekode: A52HWBUL
Beskrivelse
Beskrivelse
Oversat med Google Translate Vis original version.

Beliggende i den pulserende og godt forbundet distrikt Pigneto Denne elegante lejlighed har en rummelig terrasse med grill faciliteter. Området huser et livligt natteliv og lokale morgen markeder.

Den indbydende lejlighed tilbyder klassiske charme med dekorative funktioner, herunder lysekroner, marmorgulve og traditionelle møbler. Der er et hyggeligt soveværelse med dobbeltseng med en walk-in closet, og en åben-plan stue med en dobbelt sovesofa og et udstyret tekøkken.

Gæsterne kan nyde aftensmaden på den udendørs siddepladser område på veludstyrede terrasse. Det smagfuldt renoverede badeværelse har et walk-in bruser.

Roms hovedbanegård Termini ligger kun 10 minutters kørsel med taxi. Colosseum kan nås inden for 20 minutters rejse med bus. Talrige bus, tog og sporvogne servicere området.

Pigneto er et dynamisk hot spot for unge fagfolk, kunstnere og direktører. Det tilbyder et stort udvalg internationale restauranter, fortovscafeer og barer.

Husregler

Fleksibel check-in og check-out kan være muligt baseret på tilgængelighed.

Kort
Betingelser
Priser
Månedlig pris * : 15098 DKK
Pris for >2 gæster: 83 DKK pr. gæst/ekstra nat
* priser baseret på 2 gæster
Detaljer
Check ind efter: 15:00
Check-in før: Efter aftale
Check ud før: 12:00
Annulleringsforhold: Streng
Anmeldelser af denne bolig
4

Lejligheden var ikke beskrevet korrekt. Der stod to " bedrooms" der var to rum, hvoraf det ene var et kombineret køkken, soveværelse og opholdsrum. Det er ikke ok!
Dejlig terrasse, men hvis det er koldt kan den ikke bruges, og terassemøblerne skal slæbes ind for at have et bord i lejligheden.
Køkkenudstyr mangelfuldt!
Toiletforhold kunne være meget bedre. Bøvl med toiletkværn, og dårlig bruser.
Varmt vand en mangelvare når der er 4 i lejligheden der skal have bad.
To stjerner pga. Terrassen
Henrik Lauridsen

april 2014
8 God

We (family of 4) spent 5 days at this apartment. We were warmly welcomed by Alberto, which was a very nice start of our vacation. The neighborhood is very special. In particular the street across the bridge. At daytime you can get all your needs for a a good breakfast at the bars, alimentaire and market stalls. And at night the street transforms in the coolest place in town, with restaurants and bars.
Warmly recommended.

april 2014
10 Fantastisk

Tjenesten ved ankomsten var meget godt!
Vi blev venligt modtaget.

Standarden af ​​lejligheden har ført os, han foretrækker at flytte til 3 fra 4 nætter i et nærliggende hotel.

Det ville være rart, hvis de sanitære faciliteter er i overensstemmelse med den nuværende tilstand og sengene var lidt mere behageligt.

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
8 God

Lejligheden var som forventet, ikke mindst den pragtfulde terrasse. Lejligheden ligger i et dejligt stille og roligt område med offentlig transport "lige uden for døren". Alberto, Sergio og Anne skal alle have tak for den måde de var til rådighed på. I selve Rom havde vi en masse dejlige oplevelser så alt i alt var hele ferien en succes. På Albertos anbefaling lejede vi en bil og kørte til Pompei....fantastisk oplevelse som kun kan anbefales andre. Måske kommer vi til Rom igen og så må vi jo se om lejligheden er ledig :-). På familiens vegne......Arrivederci

september 2013
8 God

Vi havde en fantastisk ferie i Rom! Lejligheden var virkelig rart, check-in en smule kompliceret, fordi den dame, der gav os lejlighed har vist nogen taler engelsk. Men via laptop og Oversæt alt var hurtigt! Der er parkering i en garage var også tilgængelig, alt var stor!

Oversat med Google Translate Vis original version.
september 2013
10 Fantastisk

Fantastisk sted! Gæstfrihed var fantastiske og værten meget venlig. Det er placeret nær en populær nat tid hang-out sted for unge mennesker med meget god mad. Fuldstændig anbefales!

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
8 God

Placeringen af ​​lejligheden var god. Tæt på bus og sporvogn. Det tog kun 15 minutter at nå Termini Station med sporvogn. Apartment havde en meget flot balkon. Apartment selv var okay, men rengøring kunne have været lidt bedre. Bruseren var yderst snæver og små. Værten Alberto var venlig.
- Familie fra Danmark

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
10 Fantastisk

Vi virkelig nydt vores ophold i Rom. Lejligheden er rart for et par eller en familie. Det er godt placeret i et område med gode restauranter og morgenmad steder. Alberto gav god information, hvor at gå, og det helt sikkert gjort vores tur fornøjelig. Vi vil gerne gå tilbage der!

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
8 God

Vores ophold i Rom var meget rart. Opholdsstuen er meget autentisk, lejligheden er funktionel og terrassen er meget rart. Alberto er en opmærksomme vært. Desværre brusebad er kun for slanke mennesker, vil dette ændre sig, men Alberto. Med sporvogn du er inden for 10 minutter ved togstationen, supermarked, apotek, kiosk alle i nærheden.
Vi ville bog denne lejlighed igen.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2013
10 Fantastisk

Jeg kan stærkt anbefale at bo på denne lejlighed. Det er ikke i centrum af Rom, men hvis du tage sporvogn eller metro, det tager cirka 20 minutter. Lejligheden har alt hvad du behøver, herunder en dejlig balkon. Endvidere Alberto og hans team er meget venlige og hjælpsomme.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juni 2013
Viser 1-10 fra 52 resultater.
Wimdus løfte
Vi sikrer den bedste kvalitet af ejendomme og services
 • Alle værter bekræftes via telefon
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Sikker betaling med SSL-kryptering