• Pladser
  5
 • Soveværelser
  3
 • Badeværelser
  3
 • Størrelse
  145 m²
 • Etage
  18
  (med elevator)
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • Air condition
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • TV
 • Parkering tilgængelig
 • Træningslokale
 • Handicapvenlige adgangsforhold
 • Pool
 • Elevator i bygningen
 • Internet/WIFI
 • Aflåseligt rum
 • Håndklæder
Oversigt over boligen
Adresse Sukhumvit Soi Khlong Tan Nuea, 10110 Bangkok, Thailand
Ejendomstype Lejlighed
Referencekode ASTEFFK1
Dr Worawadee
Bolig annonceret af
Dr Worawadee
Denne bolig forvaltes af Dr Worawadee. Dr Worawadee vil arrangere overlevering af nøgler til boligen ved ankomst.
Har du nogle spørgsmål angående denne bolig?
Kontakt Dr Worawadee her
Beskrivelse
Beskrivelse
Oversat med Google Translate Vis original version.
Vores 3 værelses lejlighed er beliggende i det centrale Bangkok - Sukhumvit Soi 18. Uanset om du besøger Bangkok for forretning eller fornøjelse, hvis du er på udkig efter en smule af stil og komfort, så er dette den ideelle indkvartering for dig!

Lejligheden er på 18. etage i en helt ny bygning, der ligger lige på hjørnet af Sukhumvit Soi 18 og de vigtigste Sukhumvit Road. Sukhumvit Road er den største shopping-distrikt i Bangkok. På bare 200 meter, vil du være på himlen toget og metrostationer i Asoke / Sukhumvit. Et af Bangkoks mest elskede indkøbscentre, Emporium, er inden for gåafstand. Desuden resten af ​​byen er mere end let at få adgang til Sky Train og andre midler til offentlig transport.

Vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med dette valg, en ekstraordinær sted at bo, du vil være sikker på at vende tilbage til på dit næste besøg. I virkeligheden, at gøre tingene lettere for dig, vi er mere end glade for at gemme nogle af dine ejendele, hvis du er enten på forretningsrejse eller en regelmæssig besøgende, så næste gang du ikke behøver at medbringe så meget. Alt, hvad du ville tænkt på forlader med os vil blive hængende i garderobeskabe venter din ankomst!

Vi kan også levere en komplet concierge service fra arrangere billeje (med chauffør hvis påkrævet), restaurant anbefalinger, it-support, sekretærbistand, oversættelse, billetbestilling, skræddersyet tour tjenester, personlige guider til renseri og mere.
Husregler
Dette er en privat lejlighed. Vi har brugt en masse tid og kræfter på at sikre, at vores gæster har alle de faciliteter, der kræves for at gøre deres ophold mest behagelige. Vær venlig at respektere møbler og inventar i lejligheden, så vi kan fortsætte med at tilbyde en overlegen stil af indkvartering.
Kort
Betingelser
Priser
Ugentlig pris for op til 5 gæster 8583 DKK
Pris for > 5 gæster 674 DKK pr. gæst/ekstra nat
Detaljer
Check-in efter 14:00
Check-in før Efter aftale
Check ud før 12:00
Annulleringsforhold Gratis afbestilling
Kalender
31
Ledig til check ind
31
Ikke ledig
Anmeldelser af denne bolig
januar 2013
10 Fantastisk

Super, luksuslejlighed, vejledning fra Mr.. Henry grandiose. Forklarer om skytrain, han ønsker at gøre alt for at behage du. Centralt beliggende, hvorfra du kan gøre alle ture

Oversat med Google Translate Vis original version.
oktober 2012
10 Fantastisk

Ja, ja og ja igen. Fantastisk sted at bo, fantastisk lejlighed. Store faciliteter og tæt på lokal transport.
Henry er en stor vært at kende alle de steder at spise, shoppe og hvile i lokalområdet, for ikke at nævne alle de andre tings han gør for du kan lide at organisere transport til lufthavnen. De fleste definitivt vi vil bo der igen.

Oversat med Google Translate Vis original version.
juli 2012
10 Fantastisk

Denne lejlighed er stor. Det var vores aften fristed fra hussle og travlhed i Bangkok. Store værelser, ren med daglig rengøring, tog inden for 2 minutters gang og masser af fødevarer indstillinger tæt ved. Henry delte en stor viden på området og behandlede os ligesom royalty. Kan varmt anbefales.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Anmeldelser af denne værts andre boliger
juni 2014
2
Moderne Have Terrasse Apartment

The host cancelled the booking, this review is automated.

maj 2014
8 God
Moderne Have Terrasse Apartment

We enjoyed our stay in this well and centrally located apartment. The amenities were spotless and the apartment offered pleasant respite from the outside heat. I would stay there again and recommend it to my friends.

oktober 2013
10 Fantastisk
Moderne Have Terrasse Apartment

Henrys lejlighed er det rigtige sted for dem, der bekymrer sig for nogle komfort uden at sprænge banken. Det er rummelige, fint layout, ren, perfekt til et kortere eller længere ophold. Du vil finde absolut alt i stor tilstand. Uden at gå ind i alt for mange detaljer, vil jeg nævne nogle plusser: nice terrasse til solbadning, en venlig pige, der kommer rundt til at gøre senge og opdatere håndklæder, gå 200 meter til et stort supermarked og nogle 600 meter til den nærmeste metrostation. Henry er en ekstraordinær vært. Min kone og jeg stærkt anbefale dette sted til krævende gæster. A. Gaspar

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2013
8 God
Bangkok Sukhumvit Soi 18 2 1 vær.

Herny er meget venlige og lejligheden er i god placering og værelset er meget ren og nice. Wonderful opholdt sig i vores tur, 3 dage, og jeg vil varmt anbefale til min ven. Og har brug for at minde rejsende bringe hårtørrer, der ikke havde leveret af udlejer.

Oversat med Google Translate Vis original version.
marts 2013
10 Fantastisk
Moderne Have Terrasse Apartment

Store lejlighed i en meget central placering!
Vi werer opholder sig i denne lejlighed for første gang, og kunne virkelig godt lide dette sted. Vi var på rejse med en familie på tre personer (datter og partents), men havde hyppige besøg af venner og familie.
Stedet er stor nok til at give plads til alle, mens ambiente af værelserne giver en flot, personlig kontakt (i modsætning til mange andre hoteller, der har en mere hospital ligesom steril atmosfære).
Terrassen er stor, visningen er smuk. Daglig rengøring tager sig af rengøring, mens vi kunne slappe af. Placeringen er meget centralt, og i walkable afstand vil du finde alt hvad man kan ønske (Sky Train station, indkøbsmuligheder, udendørs restauranter, caféer, musikklubber, .... you name it).
I bygningen er en hyggelig lille restaurant.
Vi kan helt klart anbefale dette sted og vil gerne bo der igen.

Oversat med Google Translate Vis original version.
marts 2013
10 Fantastisk
Bangkok Central Business District Elegant 2 værelses lejlighed

Indkvartering på Dr. Worawadee var meget comfotable og cleen. Vores vært er meget venlig og hjælpsomt. Indkvarteringen er meget tæt på Metro og der er mange muligheder for at gå ud og spise eller drikke noget.
Jeg vil bestemt komme tilbage til Bangkok og Dr. Worawadee indkvartering vil være mit første valg.

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2012
10 Fantastisk
Studio lejlighed i Central Business District Bangkok

Venlige vært, fremragende flad.

Oversat med Google Translate Vis original version.
Viser 1-10 fra 12 resultater.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Sikker betaling med SSL-kryptering