• Pladser
  6
 • Soveværelser
  3
 • Antal badeværelser
  2
 • Størrelse
  125 m²
 • Køkken
 • Air condition
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • TV
 • Indendørs pejs
 • Balkon/terrasse
 • Internet/WIFI
Oversigt over boligen
Adresse: Keizersgracht, Amsterdam, Holland
Ejendomstype: Lejlighed
Referencekode: B0EIMYI3
Beskrivelse
Beskrivelse

Bolig

Denne smukke 4. sals lejlighed ligger i centrum af Amsterdam i en monumental hollandsk bygning i jugendstil og har udsigt over kanalen, den berømte Keizersgracht.

Den fuldstændig nyrenoverede, 105 m² store lejlighed har 3 vinduers-udsigt over kanalen og en 25 m² stor tagterrasse. Lejligheden er fuldt møbleret og har trådløst internet.

Lejligheden har desuden parketgulv og aircondition. Den indeholder et badeværelse med separat bruseniche og badekar, et soveværelse, et gæsteværelse, mulighed for 1 ekstra dobbeltseng i stuen, køkken med spisestue, et toilet, en stue med udsigt over kanalen, og et fuldt fungerende pejs og en vaskemaskine/tørretumbler.

Lejligheden ligger i gåafstand af de vigtigste butikker og restauranter, de berømte diskoteker og barer, og Rijksmuseum og Hermitage.

Stoppesteder for offentlige transport ligger lige rundt om hjørnet.

Husregler

Ingen rygning
Ingen kæledyr

Kort
Betingelser
Priser
Ugentlig pris: 13037 DKK
Månedlig pris: 37900 DKK
Detaljer
Check-in efter: 14:00
Check-in før: Efter aftale
Check ud før: 11:00
Annulleringsforhold: Semi-fleksibel
Anmeldelser af denne bolig
10 Fantastisk

Amazing stay.beautiful apartment,very delicious,clean,comfortable.near tram n.4,close to center.everything was perfect .thank u to Manuela a very gentle person.recommended it to anyone who wants to spend some days in Amsterdam

april 2014
10 Fantastisk

Vi er netop hjemvendt fra en skøn weekend i Amsterdam. Vi var så heldige at bo i denne helt fantastiske lejlighed med den perfekte placering. Lejligheden levede i den grad op til forventningerne med gode opholdsrum samt sovepladser. Den var med til at gøre vores oplevelse af Amsterdam unik.
Både afhentning og aflevering af nøgle var problemfrit og når vi en dag vender tilbage til Amsterdam vil vi med glæde booke denne lejlighed.

marts 2014
10 Fantastisk

Das Appartment war super, folgende Punkte sprechen zusätzlich für diese Unterkunft:
-grosse und geräumige Unterkunft (genügend Platz für 5/6 Personen)
-charmante Wohnung mit viel Platz
-sehr gute Lage / alles super erreichbar / alles in der Nähe
-Preis-/Leistungsverhältnis

februar 2014
10 Fantastisk

Opholdet var stor! Placeringen er fremragende. Det er en rummelig lejlighed. Meget luksuriøse!

Oversat med Google Translate Vis original version.
december 2013
4

Positiver: Store kommunikation meget centralt beliggende, i gåafstand fra alt perfekt tilgængelige i byens centrum med ejeren, nøglen antagelse i cafeen og tilbagelevering af nøglerne på stedet uden problemer, beliggenhed. Senge var gode, sengelinned, håndklæder rene. Udsigten over kanalen Keizersgracht er meget smuk.
Negativ: Gulvtæppet, møbler i stuen og gardiner er helt nedslidt og beskidt, delvist beskadiget med brand huller. Vinduerne har ingen lyd isolering effekt, i soveværelserne, du har følelsen af ​​at være på vej i midten, er det meget støjende, Sporvognen kører og stopper lige ved huset, vejen passerer en masse trafik.
Generelt:. Wimdu Bookingen eller afbestillingsgebyrer er urimeligt høje. Derfor vil vi ikke bruge Wimdu igen.

Oversat med Google Translate Vis original version.
december 2013
10 Fantastisk

Så stor. Takket være en masse det er sas amasing

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
8 God

Havde en stor ophold, dejlig lejlighed, tilbyder alt hvad du behøver. Beliggenhed er enestående smuk udsigt over kanalen og på hjørnet af Utrechtsestraat.

Oversat med Google Translate Vis original version.
september 2013
10 Fantastisk

Fantastisk lejlighed, vi var alle virkelig imponeret. Store bruser & faciliteter. Ideel beliggenhed med en sporvogn stopper lige udenfor så nemt at komme fra og til togstationen til lufthavnen. Let at indsamle tasterne og arrangere en sen check ud, der virkelig hjalp os. Skønheden i lejligheden føjes til den store minder fra en dejlig weekend.

Oversat med Google Translate Vis original version.
august 2013
8 God

Dejlig lejlighed, smukt beliggende, hvis du sover på øverste etage, du har til at forcere de nødvendige skridt, men hey, det er charmen ved en kanal. Med rimelighed ren. Tilstrækkelig linned. Senge blev foretaget, og det var meget behageligt. Alt i alt et meget behageligt ophold: Amsterdam, kanalen og godt selskab, hvad mere kan du ønsker. Jacqueline

Oversat med Google Translate Vis original version.
april 2013
8 God

Lejligheden er fantastisk og placeringen er stor. Præcis hvad vi var efter. Ren og til en høj spec. Vi var ikke gidet og venstre for at gøre, hvad vi ønskede. Massive balkon på øverste etage og en god kommunale område med balkon kommer ud i køkkenet (godt for dem der kan lide at fordybe sig i de finere ting i Amsterdam har at tilbyde). Det eneste problem vi havde var at få kaffemaskinen til at arbejde. Vi kunne ikke. Men vi havde ikke søge hjælp, så det bare kan have været os. Jeg vil meget anbefale denne indkvartering.

Oversat med Google Translate Vis original version.
marts 2013
Viser 1-10 fra 81 resultater.
Wimdu løftet
Vi sikrer den bedste kvalitet af boliger & services
 • Alle værter verificeres via telefon
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Sikker betaling med SSL-kryptering