• Pladser
  4
 • Soveværelser
  3
 • Antal badeværelser
  2
 • Størrelse
  130 m²
 • Familie/børnevenlig
 • Køkken
 • Air condition
 • Vaskemaskine / tørretumbler
 • TV
 • Handicapvenlige adgangsforhold
 • Morgenmad
 • Elevator i bygningen
 • Aflåseligt rum
 • Balkon/terrasse
 • Internet/WIFI
Oversigt over boligen
Adresse: Via delle Cave di Pietralata, 00157 Roma, Italien
Ejendomstype: Privat værelse
Referencekode: CPFNROL2
Beskrivelse
Beskrivelse
Oversat med Google Translate Vis original version.

Lejligheden, nyligt renoveret, ligger på første sal i en bygning 500 meter fra den nye Tiburtina station, bestemt til at blive en af ​​de største og mest moderne jernbane infrastruktur i Europa. Kun 4 metrostop fra Termini Station, det historiske centrum af Rom og Colosseum er omkring 10 minutter med metro.
  Moderne og lyse har tre rum, der anvendes som B & B, White Room, Pink Room og Blue Room, rummelige, indbydende og udstyret med alle bekvemmeligheder.
  To tjenester til fælles brug og et stort køkken, hvor du kan få en solid morgenmad hver morgen, som efter eget valg kan også serveres på dit værelse.
  Hvert værelse har en computer med wi-fi 24 timer, minibar, aircondition, hårtørrer, hi-fi, LCD TV med DVD-afspiller-divx, privat balkon. Vores tre værelser er dobbelt, og kan eventuelt, hvis det er nødvendigt, tilføje en ekstra seng til kundernes behov

 Garanteret:
◦ Breakfast
◦ Daglig rengøring
◦ Safe i sikker
For at anmode om en gratis service fax / fotokopi
Leveres på forespørgsel babyseng

Husregler

Kunderne er anmodet om, ved ankomsten, for at vise et gyldigt ID for udarbejdelse af PS og samtidig regulere betalingen af ​​bestillingen.

• Inde i Bed & Breakfast, kun af hygiejniske grunde og allergi fra andre kunder, er ikke tilladt.

• Det er heller ikke tilladt af hensyn til den offentlige sikkerhed, gæst adgang til andre mennesker i B & B til enhver tid.

• Det skal erindres, afrejsedagen skal værelserne forlades senest 10.00 for at muliggøre rengøring og levering til nyankomne inden 12.30.

• Det soveværelser og badeværelse som regel skal forlades mellem 10:00 og 12.00 for at tillade Rassetto og daglig rengøring.

• Morgenmad serveres mellem 07.00 og 09.00, uden for denne zone er forbudt at spise i morgenmadsrestauranten. Det ligeledes forbudt brugen af ​​køkken og service. Så brug venligst kun de ting, som udtrykkeligt er stillet til rådighed af direktoratet.

• Det er strengt forbudt inden for lokaler: Rygning, indtagelse af alkohol, gør bruger narkotika, taler højlydt, råbe, smække døre eller vinduer, tillader børn at vandre rundt i forskellige rum eller bruge apparater uden opsyn af en forælder.

• For at sikre sikkerheden, tidsintervaller og 14.00-16.00 timer fra 22:30 til 08:00 i her forventes at total stilhed og respekt for naboer og andre gæster.
.
• Vær også, når du forlader huset, låse døren og kontroller, at vinduerne tæt lukket for at undgå mulig subtraktion af værdier fra værelserne.

• Ikke ansvarlig, hvis disse værdier ikke blev leveret til ejerne ved ankomsten til opbevaring.

Kort
Betingelser
Priser
Pris for >1 gæst: 198 DKK pr. gæst/ekstra nat
Detaljer
Check ind efter: Efter aftale
Check-in før: Efter aftale
Check ud før: Efter aftale
Annulleringsforhold: Fleksibel
Anmeldelser af denne bolig
10 Fantastisk

Prima di tutto premetto che io non sono tipo da recensione ma stavolta farò uno stacco alla regola perché ho trovato due persone davvero fantastiche che sono Giulia e Francesco! Partiamo dal fatto che il bed and breakfast è tenuto benissimo e ha tutti i comfort possibili e immaginabili (mobili nuovi e moderni, stanze accoglienti con condizionatore, internet, cucina con addirittura televisione e sky incorporato, 2 bagni con doccia e vasca da bagno e il tutto pulitissimo e tenuto benissimo)!!! Per me, comunque, ciò che ha fatto la differenza è stata la loro gentilezza e la loro disponibilità. Sono due persone fantastiche che lasciano ai loro ospiti la sensazione di stare davvero a casa propria e anche se durante la giornata stavo in giro ormai mi ero abituata al pensiero di tornare e scambiare due chiacchiere con loro come fosse davvero casa mia! La zona in cui è collocato è facile da trovare anche per chi non conosce bene la città e ti permette di spostarti ovunque in quanto ha vicino autobus e metro, è tranquilla e nei paraggi ci stanno pure supermercati, poste, farmacie e pizzerie! Se cercate un posto a Roma che vi lasci davvero un bel ricordo questo è l’ideale! Marika.

marts 2014
10 Fantastisk

Giulia er en perfekt vært. Meget venligt og imødekommende. Værelset var nøjagtigt hvad jeg var på udkig og selvfølgelig vil jeg bo der igen, når jeg vil være tilbage i Rom! Mange tak!

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
10 Fantastisk

Jeg havde en stor tid i deres hus. De er meget venlige og alt er perfekt: Værelset, tjenesten, gæstfrihed, ren boliger. Jeg håber også at se dig snart i Roma!

Oversat med Google Translate Vis original version.
november 2013
10 Fantastisk

Meget godt. Opholdt sig i en uge, Giulia og Francesco var virkelig nice mennesker. Tiburtina er et dejligt kvarter, ikke så turistet. For at pris er det en lejlighedskøb. Anbefale det.

Oversat med Google Translate Vis original version.
august 2013
10 Fantastisk

Det var min første tur med overnatning på Wimdu og jeg var meget heldig med mit valg. Alt var meget ren og veludstyrede, terrasse, air, super madras - og en meget flot og venlig service. Igen til enhver tid!
---
Det var min første tur med at have en bed & Breaktfast af Wimdu om jeg havde stor held med mit valg. Alt meget ren meget komfortabel, rækkehuse, A / C, en meget god seng - og en meget rart, hjælpsomme og venlige vært. Everytime igen!

Reagards på bedste ønsker til Giulia og Francesco! Gabi

Oversat med Google Translate Vis original version.
august 2013
10 Fantastisk

Giulia Francesco og meget indbydende, venlige.
stort værelse fuldt udstyret og meget ren og resten af ​​lejligheden!
meget godt sted!

Oversat med Google Translate Vis original version.
juni 2013
10 Fantastisk

Det har været et fantastisk ophold på Giulia og Francesco s Bed & Breakfast. Vi følte meget velkommen. Tak så meget for din omsorg og hjælp under vores ferie i smukke Roma. Anne og Maren

Oversat med Google Translate Vis original version.
juni 2013
10 Fantastisk

Jeg var meget glad for: kort afstand fra Tiburtina Station, vedligeholdt hus med concierge, værelse store ren med balkon og det hele. Francesco forklarede alt godt på ankomst og var meget nett.In køkkenet kunne bruge alt fra køleskabet og retter til morgenmad, havde jeg nok da.Da nødvendigvis igen til Rom ønsker, vil jeg tilbringe natten der igen.

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2013
8 God

Mit ophold i Rom var meget behagelige takket være den venlighed og gæstfrihed af Julia og Francis, Værelset er rummelige, ren og meget indbydende derfor, at køkken og badeværelser er godt vedligeholdt og morgenmaden er meget varieret og rigelige.
For sikker på, vil jeg vende tilbage for at finde dem.
Joseph

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2013
10 Fantastisk

Vi følte Giulia og Francesco meget godt og er velkommen til at bestille vores næste besøg i Rom med dem igen et værelse. Alt var som beskrevet, og vi ikke glip af noget.

Oversat med Google Translate Vis original version.
maj 2013
Viser 1-10 fra 72 resultater.
Wimdus løfte
Vi sikrer den bedste kvalitet af ejendomme og services
 • Alle værter bekræftes via telefon
 • Kvalitetssikrede boliger
 • Sikker betaling med SSL-kryptering