Ferielejligheder i Paris

Paris er og bliver romance-by nummer et. Den er dog meget mere end det og de små gader og den intime stemning siger alt.

Eiffeltårnet under en skyfri himmel

Opdag romantiske Paris

Paris er kendt som verdens mest romantiske by. Byen har dog meget mere at byde på og er perfekt til en storbyferie med familien, vennnerne eller kæresten. Nyd en skøn eftermiddag med en kop kaffe på en hyggelig fortovscafe eller tag et smut forbi smukke Galeries Lafayette og bliv betaget af de smukke vinduesudstillinger - Mulighederne er mange.

Paris - En Europæisk skønhed med en storslået historie

Paris har gennem historien været residensby for konger, præsidenter og kejsere. Stormen på Bastillen i 1789 satte dog en stopper for enevældet og magten blev overgivet til politikere. Ca. 50 år efter begivenhederne på Bastillen, faldt det franske kongedømme som et resultat af Februarrevolutionen i 1848. Samme år blev Napoleon valgt som Frankrigs første præsident og kun 3 år efter begik han et statskup, genindførte kejserdømmet og indsatte sig selv som kejser. I sin tid som kejser gennemførte han sanering og modernisering af Paris, som har præget byen helt op til vor tid. Velholdte og antikke bygninger er beviset på en storslået fransk historie, som magtfuldt politisk forgangsland. Idag er byen, udover de smukke bygninger, karakteriseret ved Seinen der bugter sig gennem byen, de smalle brostensbelagte gader og finkulturel kunst og kultur.

Top 25 offers in Paris: