Ferielejligheder i Stockholm

Stockholm består af 14 øer, der er forbundet af 54 broer. Den ligger smukt i den svenske skærgård og kaldes også det skandinaviske Venedig.

Udsigt over Stockholm fra vandsiden

Opdag eventyrlige Stockholm

Midt i den Stockholmske skærgård, ligger Skandinaviens svar på Venedig. Skærgården strækker sig langt ud i Østersøen og omfatter over 20.000 øer og skær, som har gjort byen nem at forsvare. Stockholms gamle bydel "Gamla Stan" ligger på en af byens midterste øer (ud af 14) og er, ligesom den imponerende omkringliggende natur, et besøg værd.

Stockholm - Skandinaviens svar på Venedig

Sveriges hovedstad Stockholm er bredt ud over 14 øer i søen Mälaren, lige hvor den løber ud i Østersøen. De 14 øer forbindes af i alt 54 broer, der gør det muligt at bevæge sig rundt i den smukke by med lethed. Stockholm ligger idyllisk ud til den smukke Skærgård og naturen i sig selv, er et besøg værd. Men byen er meget mere end det. Stockholms rige kulturhistorie, museer og slotte beretter alle smukt om byens 700 år lange historie. Nyd enten de gamle brostensbelagte gader og nænsomt bevarede bygninger i Gamla Stan, shop både internationale og svenske mærkevarer i Östermalm-kvarteret eller hvis du er stor fan af Stieg Larssons Millennium triologi, kan du gå i hovedpersonernes fodspor på de såkaldte Millennium rundvisninger. Stockholm har alt hvad hjertet kan begære indenfor natur, kultur og historie, så det er bare at komme afsted.

Top 25 offers in Stockholm: