Ferieboliger i Storbritannien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Storbritannien

Lejligheder og Ferielejligheder i Storbritannien

Storbritannien er et område med forskelligartede landskaber, spændende kultur, fantastiske kystlinjer og en imponerende historie. Storbritannien består af den britiske ø, den britiske ø omfatter England,Skotland og Wales samt mange mindre øer. Derudover er Nordirland, der grænser op til Republikken Irland, også en del af Storbritannien. Dermed kan man sige at Stobritannien består af lande, der alle (pånær England selvfælgelig) på en eller anden måde, har haft, eller stadig har, et anstrengt forhold til England. Dette spændende område, indeholder så meget kultur og så meget historie, at det har haft indflydelse på historie og kultur verden over. Storbritannien er uden tvivl en af de mest indflydelsesrige regioner i verden. Hvis du ønsker at komme helt på denne storslåede historie, kultur og natur, kan Wimdu tilbyder dig og din familie hyggelige ferielejligheder eller ferieboliger i alle afskygninger og alt efter behov.

Det vidste du ikke om Storbritannien

 1. Opfinderen af HTML og World Wide Web, hedder Tim Berners Lee og er fra Storbritannien.
 2. Folk fra Storbritannien drikker mere te end nogen anden nation på jorden – selv kineserne.
 3. Under OL i London i 2012, stillede England, Skotland, Nordirland og Wales op under fælles fane og kæmpede som en helhed - De stillede op som Storbritannien

England

Der er så meget at se i England! London er hovedstaden og er et meget populært turistmål. Der er så mange fantastiske turistattraktioner i London, bl.a. Big Ben, Buckingham Palace, Tower Bridge, London Eye, Shakespeares Globe Theatre, Madame Tussauds og Oxford Street m. fl.. Du får brug for flere dage til at bevæge dig væk fra overfladen og opleve hvad det virkelige London er. England er dog mere end bare London, og der er mange andre byer, der er et besøg værd, herunder Bristol, Birmingham, Liverpool, Sheffield, Manchester og Norwich, som alle venter på at blive udforsket. Hver og en tilbyder et unikt indblik i den britiske hverdag, kultur og arkitektur. Det engelske landskab er et vidunderligt syn og på en solskinsdag kan man sidde på et stendige og nyde udsigten ud over de grønne marker. The Cotswolds, som ligger lige nord for Bristol, er en smuk del af landet, hvor du kan tage på, længere eller kortere, gåture, campe og fiske. Der er flere fantastiske nationalparker i England, herunder Peak District og Lake District.

Skotland

Skotland er hjemsted for Storbritanniens næststørste turistattraktion, byen Edinburgh og nogle af de mest spektakulære landskaber på de britiske øer. Edinburgh tiltrækker over 5 millioner turister hvert år, på grund af dens maleriske gader, fantastiske slot og historiske Royal Mile. Ben Nevis er Storbritanniens største bjerg og er populært blandt vandrere, der kommer fra de britiske øer. Skotland er også hjemsted for Hebriderne, der er navnet på nogle øer på vestkysten. Øerne er populære hos folk, der ønsker at komme væk fra stress og jag og som ønsker et sted hvor de kan koble helt af. Glasgower også et populært turistmål. Her ligger Skotlands bedste kunstgallerier og museer. Kelvingrove Art Gallery & Museum, er et slot, der fungerer som kunstgalleri og museum, er et eksempel på hvordan kunst og historie kan samles et sted. En tur til Skotland er vel næppe komplet uden at give Lock Ness Uhyret et visit, i hans hjem i Loch Ness søen.

Wales

Wales er et smukt land med mange, mange kilometer af smukke landskaber, en spændende kultur og nogle livlige byer. Cardiff er hovedstaden og det administrative og kulturelle centrum i Wales. Den er beliggende i det sydlige Wales tæt på grænsen til England. Der er mange gode turistattraktioner i byen, herunder Millennium Stadium, hvor det walisiske rugby hold spiller, Cardiff Castle, Cardiff Bay og St. Davids Hall. Cardiff er en relativt lille hovedstad og blev for nylig kåret til det bedste sted at bo i Storbritannien for unge. Der er kun en kort togtur fra Cardiff til Universitetsbyen Swansea, til de smukke kystbyer Tenby og Barry og til markeds byen Abergavenny. West Wales er hjemsted for Aberystwyth, en populær kystby, med mange studerende og Newport. North Wales, er hjemsted for de smukke byer Bangor, Prestatyn og øen Anglesey. Der er mange smukke bølgende bakker, spektakulære bjerge og frodigt grønt landbrugsjord i Wales, som i sig selv er en attraktion, der minder dig om en idyllisk britisk miniserie eller det landskab Postmand Per bevæger sig rundt i, med sin kat Emil.

Nordirland

Nordirlands hovedstad Belfast bliver et mere og mere populært turistmål, og dem, der besøger byen forelsker sig øjeblikkeligt i den afslappende atmosfære og den venlige lokalbefolkning. Når det så er sagt, har Belfast et utal af museer. Det nyligt åbnede Titanic Belfast Museum fortæller historien om skibet Titanic, der blev bygget i Belfast, og dets færd mod Amerika. Den bygning der huser museet er formet som fronten af Titanic. Udover Titanic Belfast Museum, kan man også besøge Belfast slot og gå¨på opdagelse i det gamle bygninger. I Ulster er der også en del at se. Man kan bl.a. se Mourne bjergkæden og Ulster museum, som de to største attraktioner. Derry er også en populær destination og den berømte Giants Causeway, er et af landets mest imponerende naturfænomener. Skulle man være teaterinteresseret, kan man i Derry opleve Millenium Forum, det største teater i hele Irland, ikke bare i Nordirland, men hele den Irske ø.

Hvordan kommer du rundt?

Storbritannien har en masse at byde dets besøgende og der er masser af muligheder for både at få shoppet, men også for at få nogle store kulturelle og historiske oplevelser. Men hvordan kommer du rundt til alle disse herligheder? En mulighed kunne være toget. Der er et velfungerende tognet i Storbritannien, som nok er den bedste måde hvorpå man hurtigt kan bevæge sig rundt i regionen, samtidigt med at man kan nyde den smukke natur.

Mens du bevæger dig rundt i det skønne Storbritannien, kan Wimdu tilbyde dig billige ferielejligheder eller små hyggelige hytter eller andre former for ferieboliger, der hvor du har brug for det. Om du er til miniferie eller forlænget weekend, om du er til kør selv ferie eller skal afsted som backpacker, så står vi med den feriebolig du har brug for. Wimdu kan gøre din ferie billigere, med en god med billig feriebolig.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Britta
Britta
10 Fantastisk
august 2016
Lyse og Hjemlig lejlighed

Vi er meget tilfreds med opholdet. Gaden og lejligheden ligger perfekt. Der er stille og meget hyggeligt. Man bor også meget tæt på byens centrum og puls. Værten var virkelig sød og hjælpsom og vi vil meget gerne bo der igen!!!

Susan
Susan
8 God
august 2016
Bright lejlighed godt placeret i Edinburgh

Det var en dejlig lejlighed til 2 personer, som har de ting man har brug for, hvis man vil lave mad hjemme. Tilpas stor stue dejligt soveværelse. Lejligheden er i den gamle del af Edinburgh. Lejligheden som ligger forholdsvis centralt, g...

Ellen
Ellen
8 God
juli 2016
Bright and Sunny Room

Jane er meget venlig og hjælpsom. Værelset og badet er super fint og rent. Alt var lækkert og pænt.

Bjarne
Bjarne
8 God
juni 2016
hyggeligt værelse i hjertet af byen

Vi havde et dejligt ophold i Lisas lejlighed og var meget tilfredse med værelset, fællesrummene og hendes hjælper Sofias hjælpsomhed og gode selskab. Beliggenheden var optimal, centralt og alligevel stille. Vi kan varmt anbefale andre at...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder