Ferielejligheder i Wien

Wien ligger ved floden Donau og er en af Europas smukkeste byer. Med sine smukke og historiske bygninger, er Wien uden tvivl et besøg værd.

Det berømte Prater tårn i Wiens Prater-forlystelsespark fra frøperspektiv

Opdag smukke Wien

Ud over at være Østrigs hovedstad, har Wien med komponister som Mozart og Bethoven fået prædikatet; musikkens verdenshovedstad. Wien er kendetegnet ved det smukke bybillede og de historiske bygninger, der er et fysisk bevis på at Wien i århundreder var residensby for den habsburgske kejserfamilie.

Wien - En kreativ by i kejserlige omgivelser

Som gammel kejserby er Wien fuld af kultur og historie og byens centrum oser heraf. Her kan man bl.a. finde Schönbrunn slottet, som siden 1996 har været på UNESCOs verdensarvsliste. Wien har i århundrede været residensby for de Østrigske kejsere, hvilket kommer tydeligt til udtryk i bybilledet. Yderligere har byens kreative miljø opfostret kunstnere som Mozart og Bethoven og Wien er idag stadig kendt som en by med plads til kreativ udfoldelse. Efter monarkiets fald i 1918 overtog republikken Østrig administrationen af mange af de gamle kejserlige residenser, åbnede dem for offentligheden og omdannede nogle til museer. Schönbrunn var et af de slotte der blev bevaret og omdannet til museum. Sidenhen er slottet også blevet brugt i forbindelse med vigtige begivenheder, som mødet mellem John F. Kennedy og Nikita Khrusjtjov i 1961.

Top 25 offers in Wien: