Ferieboliger i Ålbæk

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Ålbæk

Sommerhuse og Feriehuse i Ålbæk

Det idylliske Nordjylland byder på en charme og atmosfære man ikke finder andre steder i Danmark - dejlige hvidsandet strande og og smuk natur pryder landskabet hvorend man kigger. Her finder man byen Ålbæk, der med sine cirka 1.500 indbyggere er blandt de større i området og ligger ud til Ålbæk Bugt. Byen ligger præcist imellem Skagen og Frederikshavn og har længe været en populær turistdestination grundet de fantastiske omgivelser og korte køreture til disse to større byer. Nordjylland er et perfekt sted til en ferie i Danmark, og med et af de mange sommerhuse og ferieboliger fra Wimdu kan du ikke blot nyde den fantastiske natur men også få nogle af Danmarks bedste kulturelle oplevelser!

Frederikshavn - hele Danmarks havneby

Den danske havneby og købstad Frederikshavn ligger ved den sydlige del af Ålbæk bugt. Grundet den lette tilgang til både Kattegat og Skagerak har byen længe været strategisk vigtig, og fungerer i dag som en større flådestation for Søværnet. Udover den store og prægtige havn har byen adskillige interessante seværdigheder at tilbyde sine besøgende. Vi anbefaler et besøg til Bangsbo Botanisk Have, der ligger lidt syd for selve Frederikshavn. Her kan man nyde en bred vifte af anrettede bede, heriblandt en rosen- rododendronhave. Bangsbo Å løber igennem haven og haven er perfekt som picnic destination med medbragt mad og drikke. I have finder man ligeså Bangsbo Museum, den tidligere Bangsbo hovedgård, hvor man kan opleve et historisk indblik i Frederikshavn og omegn - gamle skibsmodeller, historiske levn fra området og en imponerende udstilling på selve museet kaldt "Det Jyske Modstandsmuseum. Tæt ved Botanisk Have og Bangsbo Museum finder kan man se Bangsbo Fort. Dette gamle forsvarsværk blev oprindeligt opført under Anden Verdenskrig af de tyske besættere og senere udbygget af det danske forsvar under Den Kolde Krig. Hele området består af hele 80 anlæg og bunkere - nogle som stadig er i brug den dag i dag! De bunkere der ikke længere er benyttet er omdannet til museum, hvor man kan komme indenfor og se meget af det originale inventar.

Inden for gåafstand af den botaniske have ligger Bangsbo Dyrepark. Dette fantastiske naturområde byder på et perfekt sted til at hvile sanserne, og har et rigt dyreliv og flotte omgivelser. Der er cirka 40 fritgående dådyr og hjorte i området, der ikke er mange for at komme tæt på de besøgende. Man finder ligeså en naturlegeplads til de mindste, og er perfekt til at nyde sin medbragte frokost.

Transport til og fra Ålbæk

Ålbæk ligger cirka 20 kilometer henholdsvis nord for Frederikshavn og syd for Skagen. Byen ligger ved hovedlandevej 40 der løber fra Frederikshavn og går nord mod Skagen. Både Ålbæk og de mange sommerhuse i området er alle lette at komme til, og kommer man sydfra går motorvej E45 helt til Frederikshavn, hvorefter den resterende køretur er cirka 30 minutter.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder