Ferieboliger i Ålborg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Ålborg

  "Fyrrekoglen"

  Ålborg, Danmark
  Hus
  6 guests / 3 soveværelser / 85 m²
  Mere end 200 tidligere gæster
  fra 1022DKK
  pr. nat

Lejligheder og Ferielejligheder i Ålborg

I Ålborg er der aldrig langt fra vikingetid og moderne kunst. Fra kølige fadøl til gastronomiske spisesteder. Få et indblik i den danske historie og oplev kulturriget Ålborg. Du kan tage til vilde forlystelsesparker eller slappe af i rolige oaser. De danske tøjmærker er noget som du ikke finder mange andre steder i verden – end ikke hvis du booker en ferielejlighed i Milano, Paris eller New York. Der er et væld af aktiviteter og oplevelser for alle slags aldre. Ålborg er endnu en by som er dejlig i alle slags årstider. I vintertiden kan du tage en tur på skøjtebanerne som ligger i centrum, du kan tage indenfor i en af de populære svømmehaller, eller besøge en af de store sportscentre hvor du kan udøve alverdens sportsgrene. Hvis du vælger at ligge din storbyferie i sommerhalvåret vil du have mulighed for at tage på fisketure på jagt efter sild og hornfisk. Tag til de dejlige sandstrande og tage en badetur eller sågar paragliding tur. Du har ikke oplevet Ålborg på ret vis før du har været forbi og hilse på isbjørnefamilien i Ålborg zoo. Disse er danmark darlings. Ålborg søfarts – og marinemuseum er en rigtig spændende attraktion. Oplev Utzon centeret som har base i Ålborg.

Dansk ferielejlighed

Der er et væld af udlejere hvis du skal bruge, cykler, bil, heste eller andet. Ligeledes har du mulighed for at finde nogle hyggelige lokale lejligheder. Hos Wimdu kan du bestille hjemmefra og det hele står klar når du ankommer. Også hvis du vælger en ferielejlighed i Skagen, Århus eller Odense.En vært som kender vejen rundt i Ålborg og kan vise dig de gode steder står klar til at modtage dig. Lejligheden kan du få helt for dig selv eller dele med andre. Den vil være en base du kan have på din storbyferie.

Storbyferie med dansk eventyr

Ålborg er klar til at byde dig velkommen på en charmerende eventyrrig storbyferie. Danmarks perleby, Ålborg, her finder du alle storbylivet facetter indsnævret på et overskueligt område. Ferielejligheden fra Wimdu kan du få helt for dig selv eller dele med andre. Den vil være en base du kan have på din ferie.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder