Ferieboliger i Århus

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Århus

Ferielejligheder og Ferieboliger i Århus

Der er mange grunde til at besøge Århus på din næste ferie. Det er en by i rivende udvikling, med et utal af nybyggerier tilsat det perfekte drys moderne design, samt over 40.000 studerende der giver et pulserende gadebillede og en livlig atmosfære. Århus har en bred vifte af kulturelle oplevelser for alle sanser, der uden tvivl hamler op med hvad eksempelvis København tilbyder. Hvad end man ønsker at shoppe løs blandt mærkevarer, spise på nogle af landets bedste gourmet restauranter eller opleve samtidskunst i verdensklasse har Århus det hele. Med en af de mange flot designet ferielejligheder til din overnatning i Århus, eller måske et sommerhus udenfor byen, kan du gå på opdagelse i denne, desværre for mange, oversete by hvad angår ægte storbyferie destinationer!


Ting at se og opleve i Århus

Århus som værende et område med bebyggelse strækker sig helt tilbage til det 8. århundrede. Allerede dengang var byen af større karakter med handel og , der ydermere gør sig gældende med den store voldmur der omkransede byen på daværende tidspunkt. Alt dette om meget andet kan du høre mere om på Vikingemuseet i Århus. Museet er bygget under jorden og fremviser mange af de relikvier, der er fundt i tidens løb i Århus om omegn. Under forskellige nedrivninger og efterfølgende nybyggeri har jorden under byen åbnet sig til mange interessante levn, der alle kan opleves her. Udstillingen er utroligt lærerig for alle aldre, der giver spændende indsigt i landets antikke kultur og historie

I dag er Århus en by der står forrest når der kommer til kunst, kultur og udvikling. Dette testamenteres for alvor i de mange kulturelle oplevelser der er at finde i form af museer, kunstudstillinger, arkitektur, events og meget mere. i 2012 blev Århus udråbt som Europæisk Kulturhovedstad 2017, der medfølger en lang række eksklusive kulturelle events til og med det gældende år. Det i dag verdensberømte ARoS Kunstmuseum ligger centralt indenfor kunst og kultur i Århus, der viser værker og udstillinger fra det sene 18. århundrede til datidens samtidskunst. Det indre design af bygningen er yderst imponerende op på toppen af museet, kan man besøge det ikoniske Rainbow Panorama, hvor man får udsigten over hele byen gennem alle regnbuens farver. Kunsthal Århus viser ligeledes samtidskunst i verdensklasse, der inkluderer alt fra skulpturkunst, malerier, fotografi, film og meget mere. Naturhistorisk Museum fremviser udstillinger af dyr fra hele verden og giver et spændende indblik i det mangfoldige dyreliv, der eksisterer omkring os i dag og førhen i verdenshistorien. Antik Museet er et museum tilknyttet Århus Universitet, der udstiller oldtidens kunst og kultur i form af flotte skulpturer og andre relikvier fra eksempelvis det gamle Grækenland, Romerriget og faraoernes Egypten. Listen over kulturelle oplevelser er lang og utroligt forskelligartet, der giver noget for enhver smag!

Intet besøg er fuldstændigt i Århus, uden et besøg til den gamle by. Her kan man tage et skridt tilbage til det historiske Danmark helt tilbage til det 16. århundrede og opefter. Her kan man besøge datidens købmand, bageren og isenkræmmeren, komme indenfor og se hvordan hattemageren, guldsmeden, skrædderen og andre håndværk blev til alt imens de dygtige medarbejdere sørger for du for alvor oplever livet som det var i de gode, gamle dage - den gamle by må man ikke gå glip af!


Shopping og Gastronomi

Århus er en trendy og moderne dansk storby, der på samme vis som det velkendte København byder på særdeles gode muligheder for shopping samt gastronomi i verdensklasse. I hjertet af byen ligger shopping centret Bruun's Galleri, der rummer cirka 90 butikker samt biograf og målt på besøgende er Danmarks nummer ét. Århus er ligeså 'strøget' der byder på mærkevarer butikker og caféer - perfekt til en slentretur gennem byens charmerende gader. Når det kommer til det madkulturelle, er gastronomien i Århus i absolut verdensklasse. Kvaliteten er i højsædet og de friske, lokale råvarer og friskfanget fisk fra Kattegat er en prioritet på byens mange restauranter. Restaurant Ferdinand blev i 2009 året som landets bedste brasserie og fokuserer på nøje udvalgte ingredienser fra helt bestemte steder i Danmark og resten af verden - en madoplevelse uden lige! I det sydlige Århus ligger Restaurant Frederikshøj, der i 2012 vandt titlen som Danmarks bedste restaurant 2012 og dermed overvandt den michelin-belønnede restaurant NOMA i København. Behøver man at sige mere? Om så det er en længere ferie eller blot en kort overnatning i Århus der er tale om, kan vi garantere selvforkælelse ikke kommer i bagerste række!


By, strand og havn i Århus

Århus er en sand havneby som vi kender den. Meget af det moderne Århus ligger nær havnen samt langs Århus Å, der giver skøn lejlighed til flotte gåture og afslapning. Meget af de Århusianske nybyggeri foregår på Århus havn og nærved i form af bolig og erhverv der skal udvikle byen for fremtiden.


Med sin korte afstand til strand og hav, er det selvfølgelig ligeledes oplagt at opleve hvad Århus har at byde på, fra et smukt sommerhus beliggende indenfor køreafstand af byen. På den anden side af Århus bugt omkring Knebel kan man finde en bred vifte af sommerhuse og feriehuse i naturskønne omgivelser, hvor der er fred og ro til total afslappelse og overnatning efter en lang dag på ens ferie i Århus. Overalt på Djursland generelt finder man ferie byer, heriblandt Ebeltoft og Grenå, hvor der udover sommerhuse også byder på kulturelle oplevelser for hele familien.


Århus tilbyder noget for alle, uanset hvad man ønsker at opleve. Find en trendy ferielejlighed eller et dejligt sommerhus til din næste overnatning i Århus - det bliver en storbyferie du sent ville glemme!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Gustav
Gustav
10 Fantastisk
oktober 2017
Dobbeltværelse med morgenmad

Vi har været meget glade for at bo på værelset. Alt fungerede, morgenmaden var fantastisk, og sengen var rigtig god. Lone var venlig og hjælpsom.

Nicolai
Nicolai
10 Fantastisk
august 2017
Baggårdslejlighed i Århus

Super fin lejlighed til prisen. Alt fungerede som det skulle. Dejlig roligt sted, nem at finde, med ingen forstyrrelser og kun 2km fra gågaden i Århus. Kan klart anbefale denne lejlighed og kunne sagtens selv finde på at benytte den ige...

Jan
Jan
10 Fantastisk
december 2016
Lys taglejlighed helt i centrum

Vi havde et rigtig godt ophold i Århus, fantastisk beliggenhed, rigtig hyggelig lejlighed og Leisen var yderst fleksibel. Selv om vi booket sent, fungerede alt rigtig godt.

Rikke
Rikke
8 God
november 2016
Baggårdslejlighed i Århus

Rigtig fin lejlighed med god beliggenhed. Nemt at komme rundt i Århus med offentlig transport tæt på. Værten er imødekommende og hjælpsom.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder