Om Wimdu. Alt hvad der er værd at vide om os.

Mød holdet bag, find jobtilbud og lær mere om hvad vi foretager os.

Aboutus polaroids
 • "Folk med ekstra værelser...kan leje deres værelser ud til turister og tjene en lille formue..."
  — The Telegraph, 28. december 2012
 • "Wimdu opererer ikke med et minimalt budget. I Juni 2011 modtog de $90 millioner fra deres hoved investorer."
  — The Economist, 6. august 2011
 • "Alternativ til et hotel...Berlin-baseret Wimdu er noget du skulle holde øje med."
  — New York Post, 26. sep 2011
Besøg vores presseside

Virksomheden

Vi er Wimdu, en af verdens førende online-markedspladser for private ferieboliger. Vi har en lidenskab for rejser, og arbejder hver dag hårdt på at gøre gode rejseoplevelser mere tilgængelige for alle. Med over 350.000 ferieboliger i flere end 150 lande tilbyder Wimdu rejsende autentisk indkvartering, der er til at betale – lige fra lejligheder i Barcelona og chikke 1-værelseslejligheder i Paris til rummelige penthouses i New York og huse på Balis eksotiske strande.

Rejseminder er uvurderlige, og derfor forbinder vi rejsende og værter verden over. Uanset, hvor du rejser hen, får du garanteret minder for livet med Wimdu. Vi tror fuldt og fast på, at det er de små, lokale oplevelser, der gør en ferie til noget helt specielt. Vores lejligheder er det ideelle udgangspunkt for at opleve en bys mange facetter, hvad enten turen går til en af de store metropoler som Paris, Barcelona eller Rom, eller til en mindre og mere afslappet destination.

Med Wimdu kan du også leje din egen bolig ud til andre, der leder efter et sted at overnatte. Der er gratis at vise dit tilbud hos os, og du kan tjene penge på dine ekstra kvadratmeter samtidig med, at du hjælper andre med at udforske verden.

Wimdus historie

Wimdu blev grundlagt i marts 2011 af Arne Blackwenn og Hinrich Dreiling, to nære venner, der allerede havde startet to andre virksomheder sammen, før de etablerede Wimdu. Fordi de i stigende grad var utilfredse med dyre, anonyme hoteller, besluttede de sig for at skabe Wimdu – en virksomhed, der skulle kombinere teknisk knowhow, en lidenskab for at rejse og et stærkt fokus på brugernes individuelle behov. I juni 2011 var Wimdu allerede blevet verdens anden største fælles markedsplads for privat udlejning.

I 2012 tog tingene for alvor fart, og et stigende antal medarbejdere implementerede de første af mange nye udbudsinitiativer. Denne udvikling fortsatte til 2013, som blev året for Wimdus første store udbudsintegration. Den mest spændende begivenhed i 2013 var dog lanceringen af vores første tv-reklamekampagne i Tyskland.

Hen mod slutningen af 2014 besluttede Bleckwenn og Dreiling at træde tilbage som administrerende direktører af Wimdu og blive del af bestyrelsen, hvorefter Arne Kahlke og Soren Kress overtog rollerne som administrerende direktører i begyndelsen af 2015. I denne periode gennemførte Wimdu også en række strukturelle ændringer, såsom åbningen af nye kontorer i Berlin og flytning af kundesupport-teamet til Lissabon. Tv-kampagnerne blev udvidet samme år, og reklamen blev nu, foruden Tyskland, også vist i Spanien og Italien.

I 2016 var det tid til en forandring hos Wimdu, og ved årets udgang var vi lykkelige over at være blevet del af Novasol og Wyndham Vacation Rentals – verdens førende udbyder af ferieboliger.

Og hvad venter der forude? Vi har allerede 2,5 millioner brugere, der tilsammen har booket over 10 millioner overnatninger gennem Wimdu – og vi har ikke tænkt os at stoppe her. Vi tror på, at deleøkonomien har et enormt potentiale. I vores videre udvikling vil vi bestræbe os på at forøge antallet af lejligheder, og planlægger også at tilbyde yderligere tjenester – altid med målsætningen om at gøre gode rejseoplevelser mere tilgængelige for alle. Denne nye og autentiske rejsemåde er kommet for at blive. Kom og bliv del af vores netværk!

Facts

Grundlagt:
Marts 2011
Hovedkvarter:
Berlin, Tyskland
 • > 15 sprog
 • > 150 lande
 • > 150 medarbejdere
 • > 350.000 boliger
 • > 2,5 millioner registrerede brugere
 • Vitals Financing

Udtalelser

Wimdu forbinder værter og gæster fra hele verden

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah var et dejligt par, og det var rart at møde dem. Vi tilbragte mange timer sammen, og det var sjovt og nemt. De er meget tiltalende, soigneret og meget respektfulde. Alt hvad du kunne bede om fra en gæst. Jeg ville byde dem velkommen tilbage med det samme! Jeg håber I har det godt! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Vi er på vores anden bryllupsrejse. Det er en rejse rundt i Europa, hvor vi oplever mange forskellige seværdigheder, men prøver på at tænke på budgettet. Vi fandt overnatninger med Wimdu, da vi ønskede en lokal og mere personlig oplevelse, hvor vi kunne møde andre mennesker. Vi har kun positive ting at sige. Ahman og Bruce var venlige og gæstfrie. De har et dejligt hjem (...) Vi fortryder, at vi kun blev der i tre dage!

Avatar 3
Anna

Når du åbner døren for Nicole og Anne føler du, at du byder gamle venner velkommen. Vi havde sådan en god tid hos dem. Nicole og Anne er nogle meget rare mennesker, let omgængelige, venlige og meget entusiastiske. Vi kan på det kraftigste anbefale dem til enhver vært. Vi ønsker dem begge alt det bedste i livet. Tak fordi I valgte os, og I er meget velkomne til altid at vende tilbage. Mange hilsener fra Anne og Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Begge vores værter gjorde, at vi følte os meget velkomne. Da jeg var i en fremmed by med min datter, var det dejligt at have Anna og Jordys hus som vores 'base'. Det var nemt at komme til alle steder i Barcelona med subway eller til fods. At være så tæt på Park Guell gjorde det ekstra specielt for os. (...) Men vores ophold var især godt, grundet måden Anna og Jordy tog sig af deres gæster. Dem kan du roligt besøge! Nicole