Ferieboliger i Ægæiske Øer

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Ægæiske Øer

Ferielejligheder og Ferieboliger i Ægæiske Øer

De Ægæiske Øer er en betegnelse for de øer, der ligger i Ægæerhavet med Grækenland som nabo mod vest og Tyrkiet mod øst. De mest kende at de Ægæiske Øer er nok Kreta, Samos og Rhodos, der hvert år er besøgt af tusindvis af danske og internationale turister. Som en del af de gamle Grækenland er øerne proppet med historiske bygninger og en ferie med egen ferielejlighed på de Ægæiske Øer er dermed mere end en badeferie. Men badeferie er det bestemt også. Størrelsen på øerne gør, at der sjældent er mere en kort køretur, hvis ikke gåtur, til den nærmeste strand, hvor de hvide sandstrande og det krystalklare Middelhavs vand venter på dig. Derfor er en essentiel ting at huske, efter du har booket din ferielejlighed, et håndklæde, som helt sikkert vil blive en vigtig bestanddel af din ferie på de Ægæiske Øer.

Kulturferie med egen lejlighed

På Rhodos finder du den fantastiske by Rhodos der med sin middelalderlige arkitektur, gode natteliv og dejlige strande har alt hvad man kunne ønske sig af en ferieø. Rhodos by er nærmest en fæstning, hvor de middelalderlige bymure beskytter byen for fortidens farer. Rhodos' Acropolis ligger ca. tre kilometer uden for byens centrum og på trods af bygningernes dårlige stand, er det stadig en spændende og fascinerende oplevelse at se hvordan datidens arkitekter og ingeniører arbejdede. På Kreta der er den største og sydligste af øerne, finder du det arkæologiske udgravningssted for den Minoanske civilisation, samt en række små hyggelige havnebyer. Det kunne eventuelt være en god ide at leje din lejlighed i en af øernes små lands- eller havnebyer, som ikke har oplevet helt den samme tilstrømning af turister og dermed bedre har bevaret den naturlige charme, der kendetegner disse små middelhavsbyer.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lars
Lars
10 Fantastisk
april 2017
Fantastiske Mercedes fritliggende (60)

Et utrolig dejligt hus med en flot udsigt. Gode soverum omend noget lydt mellem etagerne. Hele det udendørs område er bare superflot og spændende arrangeret. Det hele er rent og velholdt, og servicen er i top. Kan varmt anbefales.

Peder Kim
Peder Kim
10 Fantastisk
juli 2016
Cozy Apartment with pool

dejligt afslappende sted med sød og hjælpsom personale.

Dan Vang
Dan Vang
8 God
april 2016
Loukas&Emma Family Houses-Three bedrooms

Udmærket, meget rummelig lejlighhed, om end lidt mørk. Dette kunne dog afhjælpes ved at åbne døren til det fri, og det var dejligt at kunne sidde udenfor nårt vejret var til det. Beliggenheden på øen oplevedes faktisk central, når man ha...

Kim
Kim
10 Fantastisk
juli 2015
Rouladina Apartment 4, seaview lejlighed, 5 minutters gang fra stranden, Taverner, butikker. Kreta (25)

Fin lejlighed, der fungerede fint for 2 voksne og 5 unge mennesker. Rengøring og service var god, og modtagelsen uovertruffen. Lækker roligt område, med kort afstand til liv. Fin pool og fælles terrasse som vi brugte meget

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder