Ferieboliger i Agde

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Agde

Ferielejligheder og Ferieboliger i Agde

Agde er en kommune i det sydlige Frankrig helt ud til Middelhavet. Byen Agde er ikke specielt stor, godt 20.000 indbyggere, men den er bestemt stadig et besøg værd hvis man befinder sig i en ferielejlighed på den franske sydkyst. Byen er kendetegnet for sin specielle arkitektur hvor anvendelsen af basalt som en vigtig bestanddel af byens bygninger skiller Agde ud fra mange andre byer. Kommunens katedral, Saint Stephen er et glimrende eksempel på anvendelsen af basalt og er bestemt et "must see" i Agde. Hvis man skal være helt ærlig har Agda ikke noget specielt at byde på. Når det er sagt skal det siges at det selvfølgelig er relativt set i forhold til mange andre franske byer i området. Hvad Agde mangler i typiske turistattraktioner har den i charme. Besøg de mange små cafeer og snus til den franske kultur der består i sin reneste natur i disse "uopdagede" småbyer uden alt for mange turister.

Mange lejligheder at vælge mellem

På trods af byens ydmyge størrelse har vi mange lejligheder at vælge mellem. Det tyder på at indbyggerne i Agde er gæstfri og det er noget man som turist kan nyde godt af. Lej f.eks et værelse hos en privat og bo under samme tag som de lokale. Det kan have nogle ret gode sidegevinster. Det franske køkken er, som de fleste ved, kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og en middag hos en lokal fransk kogekone, kan være en udsøgt og horisont udvidende oplevelse. Du kan selvfølgelig også vælge en lejlighed, hvor du har det hele mere for dig selv. Fordelene ved det er, at hvis I rejser en stor flok, kan I alle sidde om det samme bord og nyde jeres ferie sammen. Her er der ikke nogen tidsgrænser på morgenmadsbuffeten og der er ingen der bestemmer hvordan den skal sammensættes. Kort fortalt giver det at bo i egen lejlighed en frihed og valgmuligheder, som et hotel ikke kan matche.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder