Ferieboliger i Agrigento

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Agrigento

Ferielejligheder og Ferieboliger i Agrigento

Som bolden for enden af fodboldstøvlen ligger Sicilien dejligt placeret i Middelhavet, og på Siciliens sydvest kyst finder du dejlige Agrigento. Agrigento er både en by og en region men fælles for dem begge er, at det er mærkeligt du ikke har hørt om dem. For uanset om snakken falder på byen eller regionen, vil det være den perfekte destination for din ferie i Italien med egen ferielejlighed. I modsætning til de mere populære feriedestinationer i Norditalien langs de store søers bredde, har Agrigento formået at forblive et relativt ubeskrevet blad. Regionens kulturelle flagskib er uden tvivl Valle dei Templi. Templernes dal, som er den direkte oversættelse, er et område med bygningsværker, der leder tankerne mod Acropolis i Athen. De syv templer der udgør Valle dei Templi, blev bygget fem århundreder før Kristus og vidner om datidens kunnen, på trods af den mindre udviklede teknologi der var til rådig dengang. En tur i Valle dei Templi kan passende blive efterfulgt af en tur i det Arkæologiske Museum, som rummer adskillige artefakter fra udgravningsstedet.

Lejlighed i den gamle bydel

Lejer du en lejlighed i den gamle bydel i Argrigento, vil du blive forkælet med små hyggelige gader, suppleret med et bredt udvalg af dejlige lokale cafeer. Du kan selvfølgelig også vælge at lave din mad selv i lejlighedens køkken. I den gamle bydel finder du også den gamle katedral, som byder på fantastiske udsigter ud over byen. Som sagt er Agrigento mere end en by, det er en hel region, så hvorfor ikke benytte lejligheden mens du er på Sicilien, til at se hele regionen. Du kan leje en bil og med udgangspunkt i din lejlighed i Agrigento, køre rundt og se det meste af regionen på en uge. Det er en dejlig afslappende, anderledes og kulturel ferie, som vil passe godt til dig der ikke gider tilbringe hele din ferie på stranden eller i en solstol ved dit hotels pool.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder