Ferieboliger i Alanya

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Alanya

Ferielejligheder og Ferieboliger i Alanya

Lækre ferielejligheder i Alanya til billige penge

Alanya er blevet et af danskernes foretrukne feriesteder. Kombinationen af godt vejr, farverigt natteliv, gode strande og billig mad og drikke, er noget der er faldet i danskernes smag, og tusindvis vælger Alanya som feriedestination. Mange bor på et kedeligt hotelværelse på deres ferie, men dette behøver ikke være tilfældet. Der er masser af muligheder for at få en hjemmelig, autentisk og ikke mindst billig ferie i Alanya. Wimdu kan tilbyde dig en en lejlighed i Alanya, der er som skræddersyet til dine behov og som vil gøre din ferie mere spændende. Ferielejlighederne er af god kvalitet og Wimdu garanterer et behageligt ophold i hjemmelige omgivelser

Lejlighed til badeferie og festferie

Alanya har haft ry for at være stedet for billige charterrejser og lange, våde byture. Med tiden har den pulserende badeby dog udviklet sig til at være et populært rejsemål for folk i alle samfundslag, der enten lejer eller har købt deres lejlighed i Alanya. De lange badestrande er en perfekt legeplads for både børn og voksne og om aftenen, inden det er tid til at trække sig tilbage til en af Wimdus lejligheder i Alanyas midtby, er der rig mulighed for familien at tage ud og spise til en yderst overkommelig pris. Alanya er stadig umådeligt populært blandt de festglade og byens mange barer konkurrerer om at have de billigste priser. Hvis man er glad for fest og farver, er Alanya stedet. Byen ved Tyrkiets sydkyst har dog meget mere at byde på og hvis man er historieinteresseret, kan man gå i krig med byens lange historie.

Ting du ikke vidste om Alanya

  1. Efter tusinde år med skiftende navne, ændrede det moderne Tyrkiets fader, Atatürk, byens navn til Alanya, som en del af implemanteringen af det nye alfabet. Under sit besøg i 1935, ændrede han 'i'et' og 'e'et' i det tidligere navn Alaiye, som viste sig at være en stavefejl i et telegram fra 1933.
  2. Selve byen har en befolkning på 134,396 mennesker, hvoraf 9,789 består af europæere og cirka halvdelen af dem er tyskere og danskere.
  3. Det første motel i Alanya blev bygget I 1958 og 50 år efter var der i omegnen af 157.000 hotelsenge i byen

Steder der er værd at besøge

Alanya er fyldt med muligheder. De lange strande er perfekte til solbadning, en dukkert i det smukke Middelhav eller til de mere eventyrlystne, er der rig mulighed for vindsurfing, parasailing eller en tur i de vilde bananbåde. For de mere historieinteresserede bærer Alanya præg af at have været under græsk, romersk, persisk og selvfølgelig tyrkisk herredømme. Et af Alanyas helt store varemærker, er byens middelalderslot fra 1226, som blev optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Yderligere kan man svinge ind forbi Alanya Museum, som består af en etnografisk og en arkæologisk udstilling. Museet udstiller de vigtigste og bedst bevarede opdagelser fra hele regionen. Samlingen udvides hvert år, da nye objekter fra forskellige udgravninger inddrages. I Alanya finder man også noget for de naturinteresserede. Damlatas grotte er en 30 meter lang grotte, der blev udgravet I 1948. Indgangen til grotten består af en 50 meter lang passage. Man mener at grotten er dannet så tidligt som 20 år før kristi fødsel og med en højde på 15 meter, forekommer grotten nærmest majestætisk. Med dens høje luftfugtighed, lave temperatur, radioaktive atmosfære og carbon dioxid, er grotten kendt for at have en næsten kurrerende effekt på folk med astma og er besøgt af flere tusinde hvert år.

Mad og drikke

Det tyrkiske køkken er lækkert og enkelt, så vær ikke bange for at droppe burgeren og gå ombord i de lokale egnsretter. Især er det værd at prøve den del, der på tyrkisk hedder yemekleri og som betyder hjemmelavet mad. Yemekleri består af små enkle retter med kød, fisk eller kylling og serveres med grøntsager som bønner, kartofler og aubergine. For at opleve den lidt mere autentiske madoplevelse kræver det dog at man bevæger sig lidt væk fra turistfælderne. Hvis man er til tyrkisk og autentisk mad, er Redtower ikke nødvendigvis det rette sted. De serverer blandt andet japansk sushi, men har dog også en tyrkisk grillafdeling. Det interessante ved Redtower er, at det er Tyrkiets første bryggeri og idag brygger de fire forskellige øl, som serveres direkte fra fad. Når man er i tyrkiet skal man næsten prøve den traditionelle tyrkiske kebab og som det er tilfældet med næsten alle autentiske madoplevelser i Alanya, er det nødvendigt at bevæge sig væk fra midtbyen og turistattraktionerne.      

Transport

Antalya lufthavn ligger 121 km væk og er en international lufthavn. Det er dog nemt at komme til Alanya, da der regelmæssigt kører shuttlebusser fra lufthavnen. Transport inden for Alanyas bygrænse foregår via taxa, bil eller på gåben, da mange af gaderne i den gamle bydel er lukket for biltrafik. Et af de nyeste tiltag er at gøre Alanya til en cykelby og der er derfor rig mulighed for at leje en bycykel og bevæge sig rundt på to hjul. Wimdu tilbyder yderligere ferieboliger i andre tyrkiske byer og destinationer og hvis en lille weekendtur til Istanbul kunne friste, er Wimdu det rette sted at finde den feriebolig du søger.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lars
Lars
10 Fantastisk
september 2017
Riveria Park Nr.1 in Alanya

Udelukkende positiv oplevelse. Min kone og jeg havde bestilt huset i 14 dage og huset levede fuldt ud op til vores forventninger. Der var rent og fint. poolen blev renset og haven vedligeholdt. Udlejer ringede og gav besked om udlevering...

Allan
Allan
8 God
juli 2015
Lovely Apartment near Cleopatra Beach

Dejlig lejlighed tæt på alt. Mangler ildfaste fade har derfor leveret et. Vi vil gerne vende tilbage,super service fra firma med afhentning både i Antalia og Alanya. Ses igen men på et køligere tidspunkt. Allan og Lise Tversted,Danm...

Flemming
Flemming
10 Fantastisk
oktober 2014
Contemporary Bright Holiday Villa

Vi fik en fantastisk modtagelse. Der var rigtig god service og huset og beliggenheden levede til fulde op til vores forventninger. Super lækker pool og alt var rigtig pænt velholdt. Super oplevelse! Vi vender gerne tilbage!

Jeanie
Jeanie
10 Fantastisk
september 2014
Lovely Apartment near Cleopatra Beach

en rigtig dejlig lejlighed med udsight over standen og bjergene til den anden side .. ligger lige ved byen og alle resturanter.. der er butikker omkring en samt du kan høre musik om aften -- liv og glade dage... robert har vøret utrolig ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder