Ferieboliger i Alcúdia

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Alcúdia

Ferielejligheder og Ferieboliger i Alcúdia

På den vidunderlige Mallorca finder du feriebyen Alcúdia på den nordlige del af øen, med en af ​​de bedste strande i landet. Nyd den bløde, hvide sand, det klare varme vand og de ​​varme vinde fra havet. Her er ligeledes masser af gode restauranter, hyggelige caféer og gågader hvor man opleve den hyggelige atmosfære i byen. Den fantastiske strand ved Alcúdia er over 14 kilometer lang og fører hele vejen til byen Can Picafort med syd. Alcúdia er et historisk centrum på Mallorca, hvor man blandt andet finder en gammel romersk borg, samt et gammelt amfiteater hvor der til tider arrangeres koncerter. Der er også en meget berømt bymur, der blev opført i det 13. århundrede da Spanien erobrede øen. I Alcúdia får man bestemt den bedste kombination af historie, kultur, sol, strand og masser af andre aktiviteter til en ferie her. Wimdu har i dag mere end 200 ferieboliger i Alcúdia, hvor man kan vælge mellem alt fra smukke ferielejligheder i centrum af byen til luksuriøse sommerhuse med havudsigt. Læs mere om de mange seværdigheder der er at opleve i Alcúdia i dag, find den perfekte feriebolig til dig og din familie og få så en skøn ferie på Mallorca!

Historie og den gamle bydel

Alcúdia hed oprindeligt Pollentia og blev efter sin grundlæggelse i år 123 før Kristi fødsel, betragtet som en vigtig romersk højborg. Det er den bedst bevaret romerske by på hele Mallorca, hvor det gamle amfiteater stadig arrangerer koncerter og andre forestillinger. Alcúdia har også en meget smuk og storslået bymur med hele 26 vagttårne og flere porte ind og ud af byen. Bymuren blev rejse efter Spanien erobrede byen og øen. I 18. tallet begyndte muren at forfalde, men er sidenhen blevet restaureret til sin gamle skønhed. Ønsker man at høre mere om byens historie, kan man besøge det arkæologiske museum i Alcúdia - Museu monográfi. Her fremvises blandt andet gamle relikvier fra romertiden der er blevet fundet under forskellige udgravninger gennem tiden, såsom smykker, keramik og kunststykker - indgangen koster blot 2 Euro. I den gamle bydel i Alcúdia, kan man gå rundt og opleve charmen ved området, samt besøge et lokalt marked her på tirsdage og søndage. Her sælges alt fra lokale specialiteter og mad, til lædervarer såsom sko, punge og tasker. Her kan man købe sine friske råvarer, perfekt til at tage med hjem til madlavningen i ens ferielejlighed i Alcúdia. Vi anbefaler bestemt et besøg hertil!

Sol, strand og shopping

Det der virkeligt kendetegner Alcúdia, er den 14 kilometer lange sandstrand Playa de Alcúdia, der er perfekt til børnefamilier med sine lave vande. Så snart man svømmere længere ud bliver vandet hurtigt dybere, så selvom man ikke har børn med på sin ferie i Alcúdia, er det et paradis for enhver. Sandstranden er hvad der tiltrækker de fleste besøgende til Alcúdia, hvor man ligeledes få en fantastiske udsigt over bjergene og havet. Det er muligt at leje strandsole og parasosler, spise god mad på restauranterne langs kysten og gå lange ture og blot nyde området. Stranden er ligeså perfekte til forskellige vandports grene, heriblandt vindsurfing, parasailing og sejlads. Der er også en kunstig sø inde i Alcúdia, hvor man kan stå på vandski. Søen støder op mod selve havnebyen Port d'Alcúdia, hvor de fleste besøgende holder til. Her finder man masser af turistinformation samt muligheden for at tage ud på bådture, dykkerture, snorkling og meget mere. Man finder også gode shoppingmuligheder i form af tøj og souvenirs. I Port d'Alcúdia ligger ydermere Alcúdias bedste barer og restauranter.

De bjerglige egne

Fra Alcúdia er det let at komme til Sierra Tramuntana bjergene, hvor man kan opleve en fantastisk udsigt over området, samt flotte vandrestier hvor man kan komme helt tæt på naturen. Wimdu kan varmt anbefale et besøg til denne bjergkæde - lej en bil og kør en lang tur op de snoede veje. Det kan virke skræmmende, men det er uden tvivl det værd! Oppe i bjergene kan man ydermere besøge nogle af de små, charmerende landsbyer. Besøg eksempelvis Valldemossa, hvor mange kommer til for at opleve det fantaskte kloster Real Cartuja de Valldemossa fra det 13. århundrede. I den lille landsby kan man gå rundt langs de brostensbelagte gader og nyde de smukke bygninger, der er pyntet med farverige blomster. Man kan også sætte sig ved en af de hyggelige restauranter og nyde nogle af de lokale specialiteter. Kør også igennem den lille landsby Orient, der har et indbyggertal på blot 30 mennesker! Ikke langt herfra ligger byen Alaro, hvor man kan besøge den gamle borg Castell d'Alaro. Slottet har ligget her siden de mauriske tider og var så uindtagelig, at de arabiske soldater her kunne holde ud i to år efter den kristne erobring af øen. Senere i år 1285 forsvarede to helte den mallorcanske uafhængighed. Andre nævneværdige byer at besøge er S’Arxiduc, Esporles, Bunyola og Escorca

Aktiviteter

Bor man i en ferielejlighed i Alcúdia, bør man absolut besøge en af de mange huler omkring byen, eller endnu bedre: dykke eller sejle kayak i en! Specielt nævneværdige huler er Dearta Cuevas, Cuevas Hams og Cuevas Drach. man kan også besøge det smukke naturreservat S'Albufera Naturpark, der er berømt for sine vådområder og rige fugleliv. Naturreservatet er specielt populært til dejlige cykel- og vandreture - pas dog på myggene her i sommerhalvåret. Længere væk fra Alcúdia mod nord ligger en halvø med en lang række vandrestier gennem den smukke natur og med en betagende udsigt over havet og kysten. Man kan også besøge Hidropark, et stort vandland med swimmingpools, vandrutsjebaner og legeområdet for børn, samt minigolfbaner og andre aktiviteter for hele familien.

Transport til og fra Alcúdia

Mallorcs største lufthavn, Palma de Mallorca Airport, ligger cirka 60 kilometer sydvest for Alcúdia. Det er muligt at flyve direkte fra Kastrup lufthavn til øen, med en tur der tager cirka 3 timer. Så snart man ankommer på Mallorca, kan vi anbefale man lejer en til til sin ferie i Alcúdia. Priserne er til at betale hvis man bestiller hjemmefra og man får på denne måde større frihed, til selv at udforske de mange små uberørte perler på øen. Ydermere kan man frit køre mod bjergene vest for byen. Alcúdia er en relativt lille by og mange af byens feriehuse ligger indenfor gåafstand af stranden, så man kan let se de fleste af byens seværdigheder til fods.


Alcúdia er en dejlig ferieby, med masser af muligheder for overnatning. Lej eksempelvis et værelse hos en vært, der kan fortælle en masse om lokalområdet og alle de mange ting, der er at se og opleve her. Man kan ligeledes finde luksus sommerhuse og andre ferieboliger med egen pool, samt flotte ferielejligheder i centrum af Alcúdia. Hvad end man kommer her som et par eller med hele familien, kan vi forsikre man finder seværdigheder for alle og enhver. Se de mange ferieboliger der er til rådighed i Alcúdia og omegn og få en ferie på Mallorca i verdensklasse!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

John
John
10 Fantastisk
september 2017
Beach House in Puerto Alcudia

Fin lejlighed, med god plads og tæt på både indkøb, spisesteder og hav.

Brit
Brit
8 God
august 2016
Comfortable apartment next to the beach

En lille men hyggelig lejlighed, lige midt i "turist larmen". Herligt tæt på standen dog med kik modsatte vej og til et stort hotel. Lejligheden er gjort hyggelig, hvilke kompencere en del for det knapt så pæne lejlighedskompleks denne ...

Peter
Peter
10 Fantastisk
august 2015
Villa with private swimming pool

Super dejlig lejlighed med en fantastisk udsigt. Alt fungerede som ønsket. STOR ros til Antoni som bl.a. var behjælpelig med transport til/fra lufthavnen. En dejlig smmerferie.

john
john
10 Fantastisk
juli 2014
Ferielejlighed 100m til stranden i Alcudia med aircondition

Dejlig lejlighed med masser af plads. Perfekt beliggenhed lige midt i restaurantgaden med masser af gode madsteder lige om hjørnet og tæt på stranden. Vær opmærksom på at lejligheden ligger på 4. sal og der er god udsigt fra tagterrassen...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder