Ferieboliger i Alicante

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Alicante

Ferielejligheder og Ferieboliger i Alicante

Alicante er en af de mest populære destinationer langs det smukke Costa Blanca, på østkysten af Spanien ved Middelhavet. Besøgende i byen ville hurtigt blive fortryllet af det fantastiske klima, de skønne gågader udsmykket med palmer, shopping og skøn arkitektur. Byen er bestemt et perfekt sted, hvis man ønsker vidunderlige strande, afslappende gåture i solnedgangen og et væld af forskellige udendørs aktiviteter, der både tilbyder ren afslapning og fart over feltet. Alicante er dog også en by med en rig og varieret kultur og historie, der absolut er værd at se nærmere på. Byen ligger ikke lang fra de ligeså populære ferie resorter Benidorm og Santa Pola og er en god base for at udforske byens omkringliggende egne - er det er masser at se og opleve langs Costa Blanca! Læs videre om nogle af de mange ting, i kan opleve på en ferie i Alicante!

Enhver ferie kræver selvfølgelig trygge rammer, hvorfra man kan udforske din favorit destination. Wimdu kan i dag tilbyde en bred vifte af ferielejligheder, private villaer og feriehuse i Alicante, hvor hele familien kan være samlet i de hyggelige omgivelser af en vaske ægte, autentisk bolig i byen. Man får alle de faciliteter der skal til, for man rigtigt kan føle sig hjemme. Hvad end man ønsker en ferielejlighed i centrum af Alicante eller blot et værelse, et smukt feriehus ved stranden eller en charmerende privat villa i de landlige egne omkring byen, kan man finde det hele i Alicante og omegn!

Ting du nok ikke vidste om Alicante

Costa Blanca har mere end 200 kilometer kystlinje - det er virkeligt mange strande!Mere end ni millioner turister besøger hvert år AlicanteEn af Europas største vandland - Aqualandia - ligger blot en god halv times kørsel nordøst for Alicante!

Ting at se og opleve i Alicante

Et af byens absolutte største kulturelle højdepunkter, er det imponerende Santa Bárara Slot, der er et af de største middelalderslotte i hele Spanien og ligger i centrum af byen. Borgen ligger på toppen af Benacantil bjerget og hvis man begiver sig til toppen, ville man ikke blot blive belønnet med det smukke slot men ligeså en fantastisk udsigt over Alicante by. Selvom slottet blev opført tilbage i det 14. århundrede er det stadig i overraskende god stand, der giver et indblik i regionens historien igennem de sidste mange år. Ønsker man at høre mere om historien bag Alicante, kan vi bestemt anbefale et besøg til Det Arkæologiske Museum. Museet ligger i det nordvestlige Alicante og udstiller en bred vifte af romerske, iberiske og græske levn og relikvier. Man kan ligeså opleve en stor og utroligt imponerende samling af antikke mønter. I løbet af ens ferie i Alicante, må man bestemt ikke gå glip af en tur til en af de mange hyggelige parker, byen byder velkommen til. Canalejas Park er byens ældste af slagsen og er et vidunderligt sted for børn og voksne. Her kan man se et væld af smukke stenskulpturer ved indgangen til parken, samt smukke fontæner og et flot kort over Spanien hugget i sten - parken er et perfekt sted at udforske, eller blot en afslappende vandrertur gennem det skønne miljø.

Sol, strand og andre aktiviteter

Hvis man godt kan lide en ferie ved stranden og med gode badefaciliteter, er du bestemt kommet til det rigtige sted! Læn dig godt tilbage, nyd den friske luft og glem alle dine bekymringer. Husk dog at strandene ved Alicante ikke blot tilbyder gode muligheder for at slappe af, men ligeså masser af sjove aktiveter for store og små. Man kan eksempelvis prøve en tur på vandski, prøve dykning, windsurfing eller en tur i kano på de smukke vande ud for byen. Overraskende for mange, er Alicante faktisk kende for paintball sporten. Byens paintball arena er velbesøgt året og tilbyder en sjov oplevelse, hvis man ønsker at deltage med nogle gode venner. Man kan også besøge den vældig populære forlystelsespark Terra Mítica, der ligger kort vej fra Benidorm nordøst for selve Alicante. I Benidorm finder man også det fantastiske Aqualandia, der er et meget stort og fantastisk vandland, der tilbyder sjov for hele familien - vi kan kun anbefale et besøg til dem begge, der nok skal gøre en ferie i Alicante til noget helt særligt! Benidorm er på samme vi som Alicante en populær turist destination langs Costa Blance, der også tilbyder ferielejligheder, feriehuse og andre ferieboliger til en dejlig ferie i området.

Transport til og fra Porto

Lufthavnen i Alicante ligger cirka 12 kilometer sydvest for selve Alicante, der er mulig at tilgå direkte fra Kastrup lufthavn på cirka tre en halv time. Så snart man ankommer i lufthavnen, kører en bus herfra til byens centrum hvert 20. minut og turen tager ligeså cirka 20 minutter. Når man er i selve Alicante, er det let at se mange af komme rundt, hvor mange af byens områder er fint afmærket med skilte. Holder man sig til selve Alicante er størstedelen af byens seværdigheder indenfor gåafstand af hinanden. Ønsker man dog at benytte offentlig transport, kører der både busser og sporvogne i byen. Er man dog interesseret i eksempelvis at besøge Benidorm, de to tidligere nævnte forlystelsesparker eller andre omkringliggende egne af Costa Blanca, kan vi anbefale leje af bil i lufthavnen i Alicante. Dette giver en større frihed til selv at opleve det smukke Spanien på egen hånd. Ønsker man at udvide sin ferie i Alicante, sejler der færger til både Ibiza og Mallorca hver dag i løbet af sommer sæsonen.


På samme vis som resten af Spanien, er Alicante en fantastisk ferie destination for hele familien, der tilbyder noget for alle og enhver. Man kan opleve den rige, kulturelle arv af byen og omegn, opleve den smukke arkitektur af byen og selvfølgelig de mange smukke, hvide sandstrande omkring byen. Ydermere kan der blive fart over feltet i form af de mange aktiviteter man kan deltage i lands kysten, samt de velbesøgte forlystelsesparker omkring det populære Benidorm. En ferie i Spanien i løbet af den varme sommer er en dejlig oplevelse, der nok skal fortrylle enhver der kommer hertil. Se de mange skønne ferielejligheder, feriehuse og sommerhuse der kan lejes på jeres næste ferie i Alicante og få en tur for hele familien!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Laila
Laila
8 God
april 2018
Large Beachfront Apartment

Dejlig stor lejlighed, 2 badeværelser, lige ved en mega stor sandstrand. Der privat parkering til lejligheden. Ligger 10 minutters kørsel fra lufthavnen i Alicante.

Rikke
Rikke
10 Fantastisk
august 2017
447348 - Albufereta chic

Lejligheden lever fuldt op til forventninger og billeder. En skøn lys og ren lejlighed med fantastisk udsigt både mod havet og bjergene på bagsiden af huset. Altanen er skøn og hyggelig, hvor der først kommer sol over middag, men der er ...

Tove
Tove
10 Fantastisk
august 2017
Central Alicante Apartment with Wi-Fi

Vi havde et skønt ophold i Alicante og i den lille, velfungerende lejlighed. Alt ser ud ligesom på billederne. Vi nød at spise morgenmad på balkonen,som havde udsigt over byen og bjergene i baggrunden. Sengen var ikke så stor men havde r...

Gurli
Gurli
10 Fantastisk
maj 2016
Nice Flat in the Heart of Alicante

Super lejlighed meget centralt i byen. Gå til venstre til alle shoppinggaderne. Gå til højre i de små gader og så er du ved den gamle by og strandpromeanden. Lejligheden var ren og pæn og havde alt hvad vi skulle bruge. Super service af...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder