Ferieboliger i Alperne

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Alperne

Ferielejligheder og Ferieboliger i Alperne

Europas højeste bjergkæde Alperne strækker sig på langs af Sydeuropa gennem otte lande. Alperne blev formet for flere hundrede millioner år siden, da den afrikanske og europæiske kontinentalplader kolliderede, og løftede Europa op til førhen usete højder. I dag er Alperne ikke nær så høje som de var tidligere i jordens historie, men de udgør dog stadig en dejlig feriedestination, med muligheder både sommer og vinter når du lejer en ferielejlighed. Om sommeren danner Alperne rammerne for vandreture med fantastiske udsigter. Det er også på denne årstid, de fleste bjergbestigere forsøger at tæmme de vilde bjerge. Om vinteren er der et utal af skisteder over det meste af Alperne, der tiltrækker ski entusiaster fra hele Europa.

Lejlighed med udsigt

Nogle af Europas bedste udsigter finder du midt i Alperne. Vores lejligheder ligger spredt ud over det meste af Alperne, så der er dermed god mulighed for at finde en lejlighed, med en udsigt som er lidt bedre og mere dramatisk, end hvad vi er vant til fra flade Danmark. Du kan åbne kortet øverst på siden og finde din lejlighed 100% baseret på lokation. Du kan også sortere i vores store udvalg ved hjælp af vores mange forskellige søgekriterier. Uanset hvad du leder efter, hjælper Wimdu dig med at finde det, og vi gør vores bedste for at gøre din søgen så smertefri som overhovedet muligt. Skulle du have nogle spørgsmål til din booking, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport hvis nummer du finder på vores hjemmeside.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Asger
Asger
8 God
august 2016
Comfortable and Cozy Soldino House

Dejligt sted. Søde værter.

Ann-Marie
Ann-Marie
10 Fantastisk
juli 2016
Warm and comfortable loft

Vi ankom til en stor dejlig og nyrenoveret lejlighed med en fantastisk udsigt over Comosøen. Der var alt hvad man kan ønske sig af service, stort køleskab og stor fladskærm. Stor og lækker terrasse, som vi brugte meget. Værtsparret og h...

Hardy Vejlgaard
Hardy Vejlgaard
10 Fantastisk
juli 2016
Pension Roasthof Apartment, shower or bath, toilet, balcony

Super sted - flot lejlighed - et rigtig godt sted at vandre, cykle m.m. Kan kun anbefale stedet. Mvh Hardy

Morten
Morten
10 Fantastisk
juli 2016
Amazing, spa og centralt beliggende nær skiløjperne

Rigtig hyggelig lejlighed, med en rigtig dejlig altan. Der var overdækket så selv når det regnede kunne man sidde ude og nyde vejret... Der er en utrolig flot udsigt over byen og bjergene omkring. Huset ligger lidt oppe af bjerget og der...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder