Ferieboliger i Alsace

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Alsace

Ferielejligheder og Ferieboliger i Alsace

Den naturskønne region Alsace ligger i det østlige Frankrig og grænser op ad både Tyskland og Schweiz. Regionen er en utroligt populær ferie destination blandt turister, bedst kendt for sit varme klima samt den store produktion af hvidvine der nydes overalt i verden. Alsace er en relativt tæt befolket region og byder på et bredt udvalg af byer, kulturelle oplevelser for enhver smag, samt masser af charmerende ferieboliger - fra ferielejligheder i centrum af større byer, til idylliske feriehuse på landet. Regionen har en lang og antik historie bag sig, der giver meget at se se og opleve her. Alsace har ydermere af stor politisk vigtighed med regions-hovedstaden Strasbourg, der nok er bedst kendt som hovedsæde for Europa-parlamentet. Læs videre og hør om nogle af de mange ting der er at opleve i det smukke Vestfrankrig og find din perfekte feriebolig til din ferie i Alsace!

Ting at se og opleve i Alsace

Strasbourg

Strasbourg ligger som hovedstaden i Alsace og er en storby er ægte, international karakter, blandt andet med tilstedeværelsen af adskillige grene af EU i byen. Strasbourg har igennem historien udviklet sig fra en romersk militærlejr til en fri rigsstad under det Tysk-romerske rige til i dag at være et centralt knudepunkt for hele den Europæiske Union. Strasbourg har en rig og varieret på både kultur og historie. Størstedelen af byen er opført i gotisk-inspireret arkitektur, der er blandt byens særlige kendetegn. Dette kan eksempelvis opleve i den Gamle Bydel, der har en unik og charmerende atmosfære over sig - denne atmosfære kan ligeledes mærkes i nogle af de mange ferielejligheder i Strasbourg.

Byen har meget at tilbyde sine besøgende. Centralt i byen ligger den fantastiske Katedralen i Strasbourg, der med prompt og pragt skuer højt over resten af byen. Katedralen blev opført i det 15. århundrede og er med spir hele 140 meter høj! Kirken er utroligt smukke og er udformet i byens karakteristiske gotiske arkitektur. Indenfor kan man finde et hele 12 meter højt astronomisk ur, der blandt andet kan indikere skudår og jævndøgn. Katedralen ligger på den centrale ø midt i byen, Grande Île, hvor man kan finde mange charmerende ferielejligheder. På denne ø ligger ligeledes Place Kléber, der er byens centrale torv i denne gamle bydel. Her finder man et bredt udvalg af gode restauranter og caféer, der gør det til et perfekt sted at slå sig ned og nyde atmosfæren i denne ædle by.

Nordøst for den centrale ø finder man en af byens mest populære og besøgte parkområder, Parc de l'Orangerie. Parken er det perfekte område for dem, der ønsker at komme lidt væk fra storbyens støj og larm. I parken ligger også den smukke Pavillon Joséphine, en pavilion opført i det tidlige 19. århundrede og benyttes i dag til diverse arrangementer. Strasbourg er en yderst interessant by og en perfekt destination til en storbyferie i Alsace!

Colmar

Byen Colmar ligger cirka 75 kilometer syd for Strasbourg, og er en særdeles populær ferie destination i Alsace. Det er en meget flot by med en bred vifte af ferielejligheder, samt flere autentiske ferieboliger i de mindre landsbyer vest for selve Colmar. Byen gamle bydel omtales blandt mange som "lille Venedig", der med sine mange små floder og bredder er en yderst smuk by at besøge. Et af byens kulturelle højdepunkter er Underlinden museet. Museet blev oprettet i midten af det 19. århundrede og udstiller kunst fra middelalderen og renæssancen. Centralt i udstillingen er det fantastiske Isenheim alter. Dette umanerlig smukke kirkealter der blev skabt af den tyske maler Matthias Grünewald cirka år 1514, afbilder Kristus på korset og blev oprindeligt skænket til et kloster i byen Isenheim udenfor Colmar. Dette er dog blot ét af dets hele tre muligt motiver - alteret har forskellige vinger der kan udskiftes til at afbilde andre scenarier i kristendommen. Er man på ferie i Colmar eller Strasbourg er Underlinden museet bestemt et besøg værd! Et andet ret så interessant museum og næppe ligeså populært som Underlinden er Musée Bartholdi. Museet er dedikeret den den franske skulptør Frédéric Auguste Bartholdi, der nok mest af alt er kendt som designeren bag frihedsgudinden, der i dag står på Liberty Island udenfor Manhattan i New York, USA og byder de nye immigranter velkommen. Bartholdi står ligeldes bag det populære spring Bartholdi fontænen i Lyon.

Mülhausen

Mülhausen ligger cirka 44 kilometer yderligere sydpå fra Colmar og er en større by i Alsace. Byen har godt 110.000 indbyggere og i samme stil som både Colmar og Strasbourg, den rar, afslappende og charmerende atmosfære over sig, perfekt til en afslappet ferie i en feriebolig i de dejlige omgivelser. Mülhausen ligger ydermere cirka 120 kilometer nordøst for den Schweiziske hovedstad Zürich. Byen har flere interessante kulturelle inputs at tilbyde sine besøgende. Besøg eksempelvis Zoologisk og botanisk have i Mülhausen. Denne enorme dyrepark sydøst for centrum har mere end 1000 dyr og næsten 200 forskellige arter, hvoraf mange er udrydningstruet i naturen. Sammen med denne zoologiske have ligger en botanisk have, der fremviser flora og fauna hvoraf noget af dette planteliv er udrydningstruet. Dette sammen med en hyggelig børnezoo, gør en udflugt hertil en oplevelse for hele familien. I Mülhausen kan man ligeså opleve automobilmuseet, der byder på verdens største og mest omfattende samling af mærket Bugatti. Den smukke Sankt Stevens Kirke i centrum af byen, der på samme vis som katedralen i Strasbourg er udført i gotisk stil.

Transport til og fra Alsace

Den største lufthavn i Strasbourg, Strasbourg International Airport, ligger cirka 15 kilometer vest for byen. Byen ligger ikke i direkte flyforbindelse med Kastrup, men kan tilgås fra en lang række andre europæiske storbyer såsom Amsterdam, Bruxelles og selvfølgelig Paris. Hvad end man ønsker at finde sin feriebolig i Strasbourg, Colmar, Måulhausen eller en hvilken som helt anden by, anbefaler vi leje af en bil på ens ferie i Alsace. Selvom den offentlige transport, der inkluderer alt fra bus og sporvogn til tog, i alle tre byer er god og pålidelig, kan man med sin egen bil selv udforske de nærtliggende storbyer og få hele oplevelsen med. Ydermere kan man ligge et besøg forbi en af de mange vingårde i Alsace, hvor man kan få en rundvisning og eventuelt en smagsprøve på det, der går Alsace noget helt for sig!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Erik
Erik
10 Fantastisk
juli 2017
charmant huis met jacuzzi - natuur

Vi blev taget rigtig godt imod af værtsparret Elodie og Marchel. De har selv restaureret huset, som er lækkert og moderne indrettet. Mest af alt, nød vi den fantastiske udsigt fra terrassen, som også kunne nydes fra jacuzzien. Herfra ble...

Annette
Annette
8 God
august 2015
Hyggelig appartement i den middelalderlige landsby Turckheim

Perfekt beliggenhed på lejligheden. Alt indenfor gå afstand. Lejligheden fin til prisen.

Denis
Denis
10 Fantastisk
juli 2015
Charming Cottage Mirabelles

Rigtig dejlig lejlighed, verdens bedste placering for både fred og ro samt udflugter i området. Flinkt værtspar som står til rådighed hvis der bare er det mindste. Lille rolig have med super dejlig pool - go plads til parkering på privat...

Eigil
Eigil
10 Fantastisk
oktober 2014
holidayappartment i historisk oilmill

Historisk oliemølle - flot restaureret og tillige fyldt med kreative og inspirerende løsninger - indretningen dejlig afslappet og alt fungerede optimalt. Belliggenheden fin - bager, slagter og restaurant i nærheden og kun få minutter i b...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder