Ferieboliger i Amsterdam

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Amsterdam

Lejligheder og Ferielejligheder i Amsterdam

Billig overnatning kan være svær at finde i Amsterdam, specielt i byens historiske centrum. Måske måden at undgå at tømme bankbogen er at overnatte i en ferielejlighed, eller et værelse i en lokal lejlighed, i stedet for et dyrt hotelværelse. Hos Wimdu tilbyder vi en lang række ferielejligheder, værelser, huse og lejligheder til overkommelige priser for den prisbevidste turist. At bo med en lokal kan også give dig et unikt indblik i dagligdagen for en hollænder bosat i Amsterdam, plus de lokale kan give dig tips, til hvordan du får det meste ud af din forlængede weekend eller ferie i Amsterdam. Disse tips fra de lokale er måske ekstra nyttige om sommeren, hvor der er utroligt mange turister i byen, hvilket medfører lange køer til diverse attraktioner. Men med råd fra en lokal, kan du enten få at vide hvornår det bedste tidspunkt at besøge attraktionen er, eller måske endda til alternative ting at se og gøre på din storbyferie i Amsterdam.

Ting du ikke vidste om Amsterdam

Amsterdam er bygget på stolper, på grund af den mudrede undergrund. Der er flere cykler end indbyggere i Amsterdam! 25% af Amsterdam er under havets overflade. 70% af verdens bacon kommer fra Amsterdam.

Hvor skal man starte sit besøg i Amsterdam? Byen ligger kun en kort togtur fra Schiphol lufthavnen, og tilbyder turister et spændende miks af kulturer, historie og kanaler. Amsterdam er i sandhed en international by, og du vil møde mennesker fra hele verden på din storbyferie i Amsterdam.

Livet i Amsterdam med egen ferielejlighed

Havnebyen Amsterdam er på mange måder en underfundig og speciel europæisk metropol. Byens kompakte centrum præges af de flotte gamle huse, samt de mange smukke kanaler, der er med til at give byen sin unikke charme. At tage en gåtur langs byens smukke kanaler er en af livets simple glæder, og er stærkt anbefalet. Hollænderne er stolte af kvaliteten af deres kaffe, og det vil bestemt være en god ide at finde en stille cafe langs kanalen og nyde en velsmagende kop sort guld. Amsterdam er som bygget til cykler. De smalle gader er let fremkommelige på to hjul, og vil du gerne nå at se mest muligt på din forlængede weekend i Amsterdam, er det et absolut must at leje en cykel. Det er også muligt at leje en vandcykel, hvormed du kan se byens smukke arkitektur fra en lidt anderledes vinkel. Amsterdam har et bredt udvalg af parker at vælge mellem, og når vejret viser sig fra sin bedste side, er der nok ikke noget bedre sted at befinde sig i Amsterdam. Den lettest tilgængelige af byens parker, hvis man bor centralt, er Vondelpark, så hvorfor ikke tage i supermarkedet og købe noget brød, ost og nogle øl og nyde eftermiddagen i parken?

En dagtur udenfor Amsterdam

Blot fordi man er på storbyferie i Amsterdam, behøver man bestemt ikke kun at holde sig indenfor byens grænser. Overalt i Holland finder man interessante byer, hvor mange let kan besøges på en dagtur fra Amsterdam. Blot en halv time med tog syd for Amsterdam, ligger den hollandske by Utrecht, der på mange måder minder om Amsterdam. Også her finder man et større antal ferielejligheder, alle med den samme charme som i Amsterdam. Man finder ligeledes et stort antal kanaler, hvorpå man kan komme på kanalrundfart - en fin og hyggelig måde at opleve byen på. Man kan også blot sætte sig ved en af de mange caféer eller restauranter langs kanalen og blot nyde stemningen i byen. Man kan såvel også udforske Utrechts gader på en cykel, der bestemt også et en sjov måde at få byens indtryk ind og se Holland som en ægte borger af landet. Centralt i Utrecht ligger det overvældende Domtårnet i Utrecht, der tilmed er det højeste kirketårn i hele Holland på intet mindre end over 100 meter! Tårnet blev opført i det 14. århundrede i den klassiske gotisk arkitektur for kirker i perioden. Planen var en tilhørende kirke, men grundet finansielle mangler blev denne kirke aldrig helt færdiggjort. Efter det ufærdige kirkeskib kollapsede i det 17. århundrede århundrede, valgte man at fjerne det hele og lade tårnet stå for sig selv, der sidenhen er blevet et symbol for hele byen. Har man mod på det, er det muligt at klatre de hele 465 trin op til toppen af tårnet, hvorfra det er muligt at se helt til Amsterdam.

Amsterdams kulturelle side

For de kunst og historie interesserede finder du et stort udvalg af museer og gallerier i Amsterdam. Van Gogh Museet er et absolut must i Amsterdam. Museet rummer mange af hans største værker, og du vil blive overrasket over Van Gogh's talent og varierede malerstile. Anne Frank Museet er bestemt også et besøg værd, ligesom Madame Tussauds på Amsterdams store Dam Square. Det nyrenoverede Rijksmuseum er dedikeret til hollandsk kunst og historie, og man kan med lethed tilbringe det meste af en dag her. På Stedelijk Museet finder du en fantastisk samling af malerier fra det 20. århundrede fra store kunstnere såsom Picassso og Matisse.

En aften i byen i Amsterdam

Amsterdam er kendt for at være en by med gang i gaden, og er det det man søger, burde man starte i det famøse Red Light District. Dette område af Amsterdam er kendt for sine lidt lyssky beskæftigelser, men området er andet en letpåklædte damer. Over alt finder du spændende og gode barer hvor du kan få stillet din tørst. Prøv f.eks de specielle hollandske genever barer hvis du gerne vil smage på noget der er unikt for Holland. Hollænderne er det folkefærd der eksporterer mest øl i verden, og det er der en god grund til - det er god øl! For at leve som en hollænder, er det vigtigt at man drikker som en, og det betyder at man bestiller sin øl i små glas (kendt som en biertje). For de af jer der godt kunne tænke sig at kombinere alkohol med en smule historie, er det oplagt at starte aftenen på Heineken Museet. Heinekens lange historie og fantastiske markedsføring, gør dit besøg interessant og lærerigt, og der vil være meget at snakke om i baren efter besøget.

Musikscenen i Amsterdam

Amsterdam har et pulserende musik miljø, og mange af verdens største bands lægger deres vej for byen på deres Europa turne, der er derfor gode muligheder for at kombinere en storbyferie i Amsterdam, med en musikoplevelse i verdensklasse. Blandt byens største spillesteder er Heineken Music Hall, Melkweg og Paradiso der alle har huset nogle af verdens største kunstnere. Paradiso er et af de mere specielle spillesteder eftersom det er en gammel kirke. Der er også et livligt undergrundsmiljø og mange spillesteder holder liv i denne flamme.

Komme til og rundt i Amsterdam og Holland

Som tidligere nævnt er den bedste måde at komme hurtigt frem i Amsterdam på to hjul. Alle cykler i Amsterdam så tilslut dig folket og hop op på din jernhest! Der er også et velfungerende sporvognssystem, der forbinder hovedbanegården med andre dele af byen. Holland har et utroligt hurtigt og pålideligt jernbanenet, og det tager ikke lang tid at komme rundt i Holland med tog - og der er mange interessante steder at besøge. Smukke byer såsom Harleem og Leiden ligger mindre end 40 minutters togrejse væk, og livlige byer som Haag og Rotterdam kan nås på under en time. Tæt ved Haag er der dejlige strande og mulighed for at gå nogle smukke ture i klitterne. Amsterdam er din port til resten af Holland, et af Europas mest spændende, smukke og venlige lande. Uanset om du leder efter fest og farver eller sightseeing, har Amsterdam og Holland alt hvad du søger. Når du planlægger din tur til Amsterdams træsko og kanaler, så husk at du hos Wimdu finder lejligheder og apartments til overkommelige priser.


Amsterdam er en by, der har en helt speciel plads i mange menneskers hjerter overalt i verden. Den fantastiske atmosfære i byen kan kun smitte af på de besøgende, der kun kan gøre en storbyferie i Amsterdam med egen ferielejlighed til en oplevelse i særklasse. Kulturen lever desuden i bedste velgående her, med masser af museer, særudstillinger og en pulsende musikscene. Med en ferielejlighed i Amsterdam er der desuden rig mulighed for at besøge det charmerende Utrecht på en dagtur, der bestemt også er oplevelsen værd! Hvad end man kommer på storbyferie i Amsterdam for den rige kulturelle scene, søger masser af aktiviteter for hele familien eller blot dig og din udkårne på en romantisk forlænget weekend, kan man være sikker på der er noget at se og opleve her. Find den perfekte ferielejlighed til netop dit behov og få en ferie i Holland i absolut særklasse!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Torben
Torben
8 God
september 2018
Nice and comfortable house south Haarlem

Rækkehus med gode busforbindelser til både lufthavn, Amsterdam og Haarlem centrum. Lidt slidt køkken men generelt i orden, og nemt at komme i kontakt med værten på mobil og sms. Eneste mangel er en almindelig ovn.

Henning
Henning
10 Fantastisk
maj 2018
Very spacious, roof terrace, trendy east

Fantastisk lejlighed i et roligt kvarter med mange små restauranter og butikker. Lejligheden ligger ca. 10 min fra det centrale Amsterdam, hvortil man kan komme med tog (Muiderpoort Station), bus (22) eller sporvogn (3,7). Lejligheden er...

Michala
Michala
10 Fantastisk
november 2017
Cozy Apartment with rooftop

Helt fantastisk lejlighed med god beliggenhed. Boris var meget imødekommende og hjælpsom. Vi havde en rigtig god weekend i Amsterdam.

Bent
Bent
10 Fantastisk
august 2017
Nature Culture Amsterdam Cycling

Ransdorp er en skøn lille landsby 1/2 times cykelafstand fra Amsterdam centrum. Lejligheden ligger i en dejlig have, og er forsynet med alt hvad man kunne ønske sig. John er virkelig imødekommende og hjælpsom - sørgede for cykler til os ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder